Meme’s week 20-05-’24 tot 26-05-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #071


Als je al het gevoel hebt dat je het nieuws niet meer bij kunt houden en je hebt prive ook nog verschillende zaken lopen met de Ambtenarij dan krijgen die gelijk fijntjes te horen hoe je over ze denkt zoals van de week het horeca pensioenfonds (18 euro per maand) Ik stuur een brief waarop men geen antwoord kan geven vanwege de privacy wetgeving omdat het over mijn vrouw ging. Maar, ik stuurde die brief toch en ik wil alleen maar weten waarom die nog niet verwerkt is. Mijn reactie; “U bent toch echt wel de perfecte slaaf”.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk