dotcom.radio aflevering 416 van 24-05-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #071


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 416: Nieuw HAARP systeem – GAZA meer bommen dan 6 jaar Irak – Wie gaat de WHO regels handhaven? – Aanzet tot WOIII, de helikopter aanslag [?] – ICJ arrestaties – Tijd om een einde te maken aan de horror show – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[X] De aankomende digitale “munt” is helemaal geen munt maar een moderne versie van RANTSOENBONNEN.

De Digitale CBDC munt is a raison
Niets meer of minder dan een rantsoenbon

De rechtszaak is met spoed gestart en vandaag wordt een betekende dagvaarding persoonlijk overhandigd aan demissionair minister Pia Dijkstra (D66), voor het onrechtmatig tekenen van het WHO-pandemieverdrag.’ … wordt vervolgd

[X] Gideon van Meijeren in het debat over het negeren van de kamer stemming over het WHO verdrag – hèt -HOGE- woord is eruit. Er is geen democratie wat overblijft is dictatuur, beestachtige dictatuur met de letter ‘D’ vervangen door die beestachtige ‘extra ‘6’. Zo denken vele mede Nederlanders zo spreekt Gideon deze gedachte hardop uit en geeft daarmee met de vlakke hand en klap in het gezicht van de dictatuur marionette poppen

Gideon vervangt met een extra 6 een D ten teken van beestachtig
Waar het dictatuur kartel meent weg te komen, volmachtig
Denkende wij zijn almachtig
Maar kregen nu een politiek vaccin, geneeskrachtig
Plotseling door een dodelijke wesp gestoken, godallemachtig
Als ware het dodelijke woorden waarachtig

[Allard] Thierry Baudet & Ralf Dekker over de Europese verkiezingen en meer!
Wereld Nieuws[X] Een nieuw HAARP-systeem, dat heel Zuid-Zweden bestrijkt. LOIS is het grootste HAARP-systeem ter wereld en is verbonden met het Lofar-systeem in Midden-Europa en Icecat in het noorden.

[X] Israel has dropped almost 75,000 bombs and shells on Gaza in 200 days, twenty times more than the US aimed at Iraq in six years of war. The world’s 200 bloodiest days since the Rwandan genocide. It’s not war. It’s genocide.

[X] You can not break the Palestinian resilience, this is their land… een man die te midden van de ruïnes een nieuw straatje aan het leggen is, … wat moet er in zijn hoofd omgaan?

[X] meme van de week: “You know what also died in Gaza, the myth of western humanity & democracy”

[X quotes over Israel]
Israël is het enige land waarvan het illegaal is om te boycotten in Amerika
Israël is het enige land met een buitenlandse lobby die zich niet registreert als buitenlandse lobby.
Israël is het enige land waar je wordt gearresteerd als je ertegen protesteert
Israël krijgt veel meer buitenlandse hulp dan welk ander land ook
Joodse geschiedenis is de enige geschiedenis die je in de gevangenis doet belanden als je er niet in gelooft
Israël is het enige land dat een Amerikaans militair schip aanvalt zonder gevolgen.
Israël is de grootste spionagebedreiging voor Amerika en we negeren het en blijven hen geld sturen.
Israël is het enige land dat chantageoperaties uitvoert in Amerika, terwijl de FBI en de CIA het negeren.
Er komt een punt waarop we achterover moeten leunen en moeten beseffen dat er iets niet klopt.

[X] “Up to a third” of illegal immigrants are registered to vote, according to new study: “Potentially high enough to overturn the will of the American people”

[X] Bill Gates en Hillary Clinton zullen de VS verlaten als Trump wint, haha ze proberen te vluchten ja, maar als ze de VS verlaten zal het richting de Hell zijn.

[X] Following its joint statement with Russia about moving away from a reliance on Western countries, the Chinese government announced it sold at least $53.3 billion worth of U.S bonds.

[X] SPAIN DENIES ARMS SHIPMENT ENTRY TO ISRAEL

[X] “Australië heeft zojuist zijn Digital Identity Bill in een wet omgezet“.
U kunt GEEN digitale ID hebben om in je land te wonen. Het is onmogelijk. Ik log bij alles in met mijn elektronische ID via mijn telefoon. Elke keer dat ik toegang krijg tot mijn bankrekening, telefoondiensten, boekhouding, belastingen, verzekeringen, kredietscore, mijn bezittingen (auto/huis), energierekening, medisch dossier beheer, wanneer ik stem, of zelfs een winkelbon van iets wil opvragen dat ik heb gekocht, het is allemaal gekoppeld aan mijn digitale ID.

[YT] Scott Ritter: Behind Slovakia’s Assassination is Ukraine & CIA’s Hidden Hand in targeting Pro-Russia

[X] De afgelopen twee weken:
7 mei: Moordaanslag op Saudische kroonprins.
13 mei: Turkse president Erdoğan houdt spoedvergadering na waarschuwing voor mogelijke militaire coup.
15 mei: Moordaanslag op de Slowaakse premier Robert Fico.
16 mei: Burger gearresteerd voor bedreiging met moord op Servische president Vučić.
19 mei: Koning Salman van Saoedi-Arabië voor tweede keer in vier weken opgenomen in ziekenhuis.
19 mei: Helikoptercrash met de Iraanse president Raisi en minister van Buitenlandse Zaken Amir-Abdollahian.
Wat is er nu aan de hand?

[X] Eind vorige week verklaarde de Iraanse ambassadeur in Rusland dat Iran en Rusland werkten aan het creëren van één BRICS-valuta. De Centrale Bank van Iran is 100% eigendom van de staat. Einde vorige week is de Iraanse president Raisi omgekomen bij een helikopterongeluk. Dit klinkt als Khadafi 2.0
– [HM] Dit zou de aanzet kunnen zijn tot WOIII, zou kunnen, …

[Draadje] Thread of past Israeli crimes. This didn’t start on Oct. 7th.

[Floris] Onderstaande kwam ik tegen, ik weet dat Mike helemaal in het Palestina/Israël verhaal zit maar dit is denk ik zeker van belang met wat er allemaal in de VS aan de hand is. — Deze meneer is ook één van de laatste personen die Tucker Carlson in zijn show had voordat ie “ontslagen” werd, dit is niet zomaar iemand: Hij stelde we zijn afgedwaald zijn van het land en de constitutie verdedigen. Meer en meer professionals keren het leger daarom ook de rug toe nog voor de verplichte vaccinaties kwamen. Zo’n 50.000 mensen zijn uit het leger gezet vanwege het onwettige vaccinatie mandaad. En, … de beste van de beste gingen als eerste, de vrije denkers. Hij roept zelfs op tot een Nürnberg stijl tribunaal. Het Witte Huis is gekaapt. — Transgender training is nu verplicht, verspilde tijd — De meest patriotisch mensen maken geen reclame meer voor het leger. Tucker; “Hoe kunnen we dit herstellen” –  Ivan Raiklin; “Heel simpel, volg de constitutie, en dat begint met de 2020 verkiezing te corrigeren”

[X maandag] ICC Prosecutor @KarimKhanQC
announces applications for arrest warrants in relation to Benjamin Netanyahu and Yoav Gallant in the context of the situation in the State of Palestine!
Krystal and Saagar discuss the ICC officially applying for arrest warrants for Benjamin Netanyahu, en drie top Hamas vertegenwoordigers Gallant, Sinwar, and Haniyeh.
— In het verleden is ook Putin voor dit gerecht gedaagd wat uitsluitend zijn vrijheid om te reizen beperkt in het westen

[X] Elise Stefanik EMBARASSES Herself Addressing Israel’s Parliament
Er moet door de VS betaald worden voor de vrijheid van Israel en dus betaald worden voor wapens

[Clandestine] Realiseren de Dems zich hoe erg ze zichzelf net genaaid hebben?
Al deze zaken tegen Trump hebben niets anders gedaan dan hem vrijpleiten. Ze hebben zojuist hun eigen graf gegraven. Nu kunnen Trump en zijn regering realistisch gezien iedereen vervolgen die ze willen en de Dems kunnen niet schreeuwen dat ze politieke wapens hebben. ZIJ zijn degenen die de doos van Pandora hebben geopend.

[X] Dit is een uitgelekte video (2001).
Luister naar Netanyahu die zegt dat Israël de Palestijnen opzettelijk “pijnlijk” treft.
Hij schept op over het misleiden van de VS om de Oslo-akkoorden te verbreken en bevestigt dat Amerikanen Israël altijd zullen steunen. Deel dit met degenen die denken dat het begon op 7 oktober.
MAANDAG CHAOS IN TEL AVIV
MASSIVE protest demanding Netanyahu to RESIGN

[X] KIM DOTCOM De afgelopen 24 uur waren een geschenk. Julian Assange wint zijn uitleveringsverzoek in Londen. Het Westen wordt vernederd door ICC aanklagers voor het steunen van Netanyahu’s genocide en de voormalige premier van Nieuw-Zeeland die een inval deed in mijn familie wordt geconfronteerd met een rechtszaak in de VS voor handel met voorkennis.

[Clandestine] US-puppet Zelensky annuleerde alle verkiezingen in Oekraïne voor onbepaalde tijd vanwege de oorlog. Gezien de groeiende steun van Trump en het feit dat de lawfare tegen hem mislukte, weet je dat het Biden-regime graag iets soortgelijks zou proberen. Houd dit in gedachten terwijl we blijven flirten met een grootschalige WO3.

[Video op X] It never started on the 7th of October.
Deze week leerde ik de betekenis van nakba – catastrofe
Een ode aan een van de Palestijnse strijders

[Mike] Tijd om een einde te maken aan de horrorshow. De datum 15 mei verwijst naar de stichtingsdatum van de staat Israël in 1948, verbonden met een “horrorshow” 76 jaar later. Q schreef dit 4 jaar geleden! Nu hebben we een internationaal arrestatiebevel voor Netanyahu dat zijn mogelijkheden om te reizen beperkt en elke regering die wapens blijft leveren aan Israël is nu medeplichtig aan het helpen en aanzetten van een beschuldigde oorlogsmisdadiger. Bibi’s positie binnen Israël zelf was al zwak, maar zijn toekomst ziet er nu nog somberder uit. Met de val van Netanyahu komt ook de val van het oorlogskabinet en zelfs het einde van Israël zelf is in zicht.

[Frontnieuws] Er verschijnen nu aanwijzingen dat het neerstorten van de Iraanse presidentiële helikopter een moordaanslag was – Sataliet weerbeelden van 19 mei database verwijderd. C19 vliegtuig op de zelfde route (zeldzaam, al een jaar niet gebeurd)

[X] The UK recently unveiled its new state of the art war weapon – The DragonFire Laser. A directed energy weapon, it can take out a drone from miles away with pinpoint accuracy. I also understand it works against helicopters well too…..

[Klaus Schwab] zou zijn functie neerleggen, heeft hij ooit een functie gehad van ‘het volk’ [?]

[X] DE RUSSEN ZIJN VASTBESLOTEN
De Russische staatstelevisie heeft officieel aangekondigd dat als de NAVO-troepen Oekraïne binnentrekken, ze kernwapens zullen gebruiken en hun hoofdkwartier zullen bombarderen. Dan zullen Sarmat, Avantgarda, Jars vliegen – allemaal kernraketten. Dit nieuws is niet zomaar een media- of leugenachtige kwestie. Dit is aangekondigd door Dimitry Kiselev, die rechtstreeks door president Poetin is aangesteld om de staatsmediagroep en haar afdelingen te leiden. Het is dus nieuws rechtstreeks ‘van de bron’.

[HM]
Dè Wereld loopt niet meer in het gareel
Uit het lood geslagen door een slecht moreel
In de Matrix van tegenstellingen, geweld en blackmail
Waar elke waarheidsvinding was gestrand op een vooroordeel
En vrede klinkt als een ver weg zijnde klankjuweel
Maar in het volle licht komt steeds meer elk satanisch ritueel
En worden mensen gedwongen te kijken naar het echte wereldtoneel
De clowns worden zo disfunctioneel
En de Executive Order 13818 van 21 december 2018 operationeel

[Mike] Thread – the truth about Zionism, Palestine and the Third Reich.
Hiltler noemde het verlangen van de Zionisten om een Palestijnse staat op te richten voor de joden een trainingskamp voor criminele activiteiten en een toevluchtsoord voor ‘lowlifes’ {the treadreader} In 1941 werd er al in the American Jewish World gesproken van “Nazi orders all zionist activities in Berlin”.

[X] Blinken now says it’s OK for Ukraine to strike targets deep inside of Russia. Get ready for the fireworks. Oekraïne vecht nu met een hand op de rug gebonden

[X] Op het hoogtepunt van de slavernij waren 1.6% van de Amerikanen slavenhouders, van alle slavenbezitter waren 78% Jood

[X] BOOM House passes bill banning the Federal Reserve from establishing a Central Bank Digital Currency (CBDC) CBDC is one of the greatest threats to our freedom b/c the gov’t could track every dollar you spend and even “turn off” your money

[Redacted] Over 500,000 people have watched this video in the past few days; why? Because no one can believe that the US Government is working hand in hand with Non-Government Organizations to bring millions of illegals into the United States.
MediaNog een treffende Meme: Chemtrails veroordelen en ZELF insecten vernietigen met een spuitbus. Sinds ik doe tuinieren doe ik dat nooit meer, elk beestje, elk insect heeft een functie in de natuur. Je kan zelf een balans helpen of verstoren

X, … wat is er aan de hand op X, de hele dag raadsels en spelletjes, waarvan moeten we afgeleid worden [?] voorbeeld | voorbeeld | voorbeeld | Het aantal reacties laat zien dat velen er mee bezig gehouden worden

[Remco] Ik ga voortaan anoniem door het leven op X vanwege de prtofielen die steeds opduiken bij mijn + 400 sollicitaties

[Mike] Jews have historically held a significant presence in the adult film industry within the United States. In the post-World War II era, the most infamous pornographer in America was Reuben Sturman, often referred to as the ‘Walt Disney of Porn.’ According to the U.S. Department of Justice, during the 1970s, Sturman had control over a majority of the pornographic material circulating throughout the country. It was said that he not only dominated the adult entertainment industry but essentially was the industry itself.
(on)Gezondheid[Fries Foar Frihid] In artikel 1 lid 2 van het VN-Handvest is het respecteren van het zelfbeschikkingsrecht voor volkeren als doel van de VN vastgelegd.
– noot: is dat dan niet in strijd met de WHO pandemie dictatuur en nog wat andere wetten?

[HM] Denk eens na; “Wie gaan die ‘WHO regels handhaven” ‘Oom agent en de linkse politieke pennenlikkers” Zijn die daarna nog wel veilig, … [?]

[FrontNieuws] Hoewel we alle reden hebben om het huidige medische en wetenschappelijke establishment te wantrouwen en aan te klagen, mag dit er niet toe leiden dat we solide wetenschappelijk bewijs negeren waar het virus bestaat. De kiemtheorie in het algemeen en ook de virologie zijn zeer rijk aan dergelijk bewijs, ondanks hun recente verdraaiingen en misbruiken, die dringend moeten worden geïdentificeerd en gecorrigeerd. De remedie ligt echter niet in radicaal scepticisme dat grenst aan nihilisme. In plaats daarvan moeten we de geest van rigoureuze maar onbevooroordeelde debatten, die de medische wetenschap ooit groot maakte, heroveren en nieuw leven inblazen. Noot: Ze gaan voorbij aan het proces van Stefan Lanka, ook wordt er met geen woord gerept over alle virus patenten.

[X] Premie ziekenfonds 1998… 19.50 GULDEN !!! PER MAAND. Géén eigen risico.. Géén bijdrage tandarts.. Géén bijdrage medicijnen… WAT IS ER MISGEGAAN ?

[Subtrack Steve Kirsch] Bijna 0 doden per jaar door MMR in de VS in de afgelopen 6 jaar. Waarom verplichten we kinderen dan om de mazelenprik te krijgen? – Als je het gebruik van slechts één vaccin zou kunnen stoppen om het aantal gevallen van autisme te verminderen, dan zou het MMR-vaccin je eerste keuze zijn, daar bestaat geen twijfel over. Meer dan 65% van de gevallen van autisme wordt alleen al in verband gebracht met de MMR-vaccins.
Gedachtenvoer[X] video over de periodic table – Hydrogen heeft dezelfde toon (hrz) als carbon (koolstof) silicon – cobalt – … het is steeds de zelfde toon alleen langer – ik zie ook heel wat elementen voorbij komen uit chemtrails. Wie kan er duiding geven?
https://x.com/DrBrianKeating/status/1792706450047070371
[Barry] deelde dit hierover No one bridged the gap between Light, Sound, Color, Form and GOD like Russell. “The Universal One” should be required reading to EVERYONE. Glen Clark: “The man who tapped in to the secrets of the universe”
A whole new level to Egypt’s walls

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten