Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #068


U had de blik op de gezichten van de advocaten van Ursula Von der Leyen en Pfizer moeten zien toen ze op 17 mei de rechtszaal in Luik verlieten! We hadden net twee uur gedebatteerd over de SMS-affaire en de enorme vaccin contracten.


NIEUWSBRIEF: Door Florian Philippot, Président des Patriotes.
Dames en heren, beste patriotten,

De twee hoofdrolspelers dachten dat de Belgische onderzoeksrechter aan het eind van deze zitting zou worden ontslagen en dat alles weer normaal zou worden dankzij het Europees Openbaar Ministerie, dat de zaak zachtjes zou begraven…

Niets van dat alles! Als civiele partij hebben we tot 15 juli de tijd om onze argumenten in te dienen bij het Hof. We werken eraan, want dit is een zeer ernstige zaak: 35 miljard euro uitgegeven in het diepste geheim, mogelijke corruptie, secundaire effecten, geschorst personeel… We geven niet op! We gaan ook alle slachtoffers helpen om klachten in te dienen. Achter de val van Von der Leyen schuilt de val van een corrupt systeem en het einde van de Europese Unie.

Dat is waar onze lijst voor de Europese verkiezingen, “Europa Genoeg”, die ik leid, over gaat. Het is actief vechten tegen corruptie, voor Frexit, voor onze bevrijding, voor een mooie toekomst!

Laten we des te meer in het offensief gaan nu er nieuwe onthullingen aan het licht komen in de Verenigde Staten, rechtstreeks van het Congres, waar hoge federale ambtenaren eindelijk toegeven dat ze actief Amerikaans betrokken zijn bij het knoeien met virussen! De paus van het covidisme, Anthony Fauci, zal op 3 juni voor het eerst publiekelijk gehoord worden door het Congres! Stemmen zoals die van Elon Musk roepen op tot zijn arrestatie en berechting. Patriotten staan vooraan in de strijd voor de waarheid en ik ben er trots op dat onze lijst in het Europees Parlement zo actief strijdt tegen het Wereldwijde Verdrag inzake Pandemieën van de WHO, dat tot doel heeft Big Pharma de sleutels tot de gezondheid te geven! Overigens is onze vriend Nigel Farage, nadat hij in zijn land Brexit heeft bereikt, net een grote campagne gestart om het Verenigd Koninkrijk uit de WHO te krijgen. Dit is ook voor ons een reëel vooruitzicht, want Frankrijk mag geen enkele supranationale organisatie accepteren, niet de EU, niet de euro, niet Schengen, niet de NAVO, niet het EVRM, niet de WHO… Leve een vrij Frankrijk en een bevrijd Frans volk!

Geen enkele intimidatie zal ons tegenhouden. Kijk maar hoe snel de media de aanval op de Slowaakse premier Fico, die het gelukkig overleefde, van tafel veegden, een man die vecht voor vrede, tegen de NAVO, de EU, de WHO… Het euroglobalisme is een maffia. Het is deze maffia die deze week miljarden euro’s aan boetes aankondigde voor Frankrijk als we niet meer windturbines in onze landschappen planten, terwijl er al veel te veel zijn. Zij is het die ons ruïneert over Oekraïne. Die ons de oorlog in wil leiden, die het idiote migratiepact oplegt, de Pass, de vrije handel en de verwatering van Frankrijk! Zodra de vijand is geïdentificeerd, is het plan duidelijk: de controle terugwinnen. Alle lijsten voor de Europese verkiezingen, van de LFI tot de RN, die voor de zoveelste keer beloven de EU van binnenuit te “veranderen”, liegen. Onze lijst daarentegen onderneemt actie, brengt mensen samen en belichaamt een echte breuk met de oligarchie!

Laten we onze inspanningen verdubbelen! Al jaren leiden we de strijd voor waarheid, vrijheid, vrede, een vrij Frankrijk en mensen! Laten we ervoor gaan! 9 juni wordt een belangrijke mijlpaal! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk