Migratiestop?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #067


Europese Commissie stopt Wilders’ plan om uit EU-migratiepact te stappen.Het nieuwe migratiepact van de EU “moet worden toegepast” door alle lidstaten en de Europese Commissie “zal erop toezien dat dit ook gebeurt”, aldus een woordvoerder van de Commissie in reactie op de plannen van de Nederlandse conservatief Geert Wilders om uit de regeling te stappen.

De Europese Commissie heeft de plannen van de nieuwe Nederlandse coalitieregering om uit het EU-migratiepact te stappen van de hand gewezen. PVV-leider Geert Wilders, de grootste partij in het Nederlandse parlement, kondigde donderdag in Den Haag aan dat de nieuwe rechtse regering, die door vier coalitiepartners is gevormd, zal proberen het land te bevrijden uit de greep van Brussel op het gebied van asiel en migratie, schrijft Thomas Brooke.

“Er gaat veel veranderen. Er komt een asiel crisiswet. Er komen grenscontroles. Er komt een verbod op de voorrang van sociale huurwoningen voor statushouders,” zei Wilders tegen de Nederlandse pers.

Hij zinspeelde vervolgens op Nederlands verzet tegen het migratiepact van de EU en beloofde “te vechten voor een opt- out voor asiel in de Europese Unie.”

Het duurde echter slechts een paar uur voordat de Europese Commissie een domper zette op de plannen en aangaf ervoor te willen zorgen dat alle lidstaten zich aan de nieuwe regels houden.

“We hebben een nieuw pact over migratie en asiel, dat is goedgekeurd en bevestigd en daarom moet worden toegepast”, zei Eric Mamer, woordvoerder van de EU-Commissie, tijdens een persbriefing in Brussel. “Deze wetgeving zal worden toegepast en de Commissie zal haar rol spelen om daarvoor te zorgen,” voegde hij eraan toe. 

De vertrekkende liberale regering in Nederland stemde voor het asielpact dat dinsdag door de Europese Raad werd goedgekeurd door middel van een gekwalificeerde meerderheid van stemmen. Alleen Hongarije en Polen waren volledig tegen het pact, terwijl Tsjechië, Oostenrijk en Slowakije tegen bepaalde regels in de wetgeving stemden.

Onder de nieuwe regeling moeten EU-lidstaten een bepaald aantal migranten opvangen, waarvan het quotum elk jaar door Brussel wordt vastgesteld. Als de lidstaten niet aan de eisen voldoen, krijgen ze een boete van €20.000 voor elke persoon die ze weigeren.

Wilders is al lange tijd een criticus van de liberale benadering van massa-immigratie in West-Europa en voert al tientallen jaren campagne voor strengere grenscontroles. Met de publieke opinie in Nederland nu op één lijn met de waarden van zijn partij en het electoraat dat de PVV aan de macht heeft gebracht, blijft hij vastbesloten om wat hij omschreef als het “strengste asielbeleid ooit” in Nederland te realiseren.

De nieuwe Nederlandse coalitie kan bondgenoten vinden in de Visegrád-landen, die allemaal op zijn minst enige weerstand tegen de plannen hebben geuit.

Na de goedkeuring vertelde de Hongaarse minister van Financiën Mihály Varga journalisten tijdens een bezoek aan de dé facto hoofdstad van de EU dat Boedapest niet zou meewerken.

“Hongarije accepteert het opleggen van migranten quota niet,” zei Varga.

“Het is bijzonder schadelijk en onredelijk dat, op basis van de bepalingen van het nieuwe asielpakket van de EU, een boete van €20.000 per migrant moet worden betaald door die landen die niet bereid zijn migranten op hun grondgebied toe te laten volgens de verplichte quota.” 

De nieuwe links-liberale regering in Polen herhaalde ook haar voornemen om migranten quota te weigeren, waarbij premier Donald Tusk journalisten op dinsdag vertelde dat Polen “een begunstigde van het migratiepact zou zijn.”

“We zullen nergens voor betalen, we zullen geen migranten uit andere landen hoeven te accepteren. De EU zal ons geen migranten quota opleggen,” zei hij.

Conservatieven in Polen zijn echter sceptisch over de ware bedoelingen van Tusk, geloven dat hij lippendienst bewijst met zijn oppositie en denken dat hij uiteindelijk in het gareel zal lopen.
©Thomas Brooke

Reactie.

De EU is opgezet om de handel tussen landen te vereenvoudigen. Niet om landen te beperken in hun individuele en soevereine wensen! De EU en vooral de EU-commissie is een dictatuur geworden die we als bevolkingen van de EU-landen niet wensen. We kunnen nu rustig stellen dat de EU een onderdeel is van het WEF. Het Wereld Economisch Forum dicteert op grote schaal wat ze willen dat er gebeurt in de wereld, maar vooral in Europa. Ze hebben de EU gekaapt! Ze hebben politici gekaapt, ze hebben zelfs Maxima gekaapt en Ursula von der Leyen, de bazin van de EU-commissie, is de koningin van het WEF. We zijn dus in de bus genaaid door onze politici die horig en hoerig zijn aan de EU-commissie die weer horig en hoerig is aan het WEF dat de macht heeft gestolen van landen en haar inwoners! 

Iedereen die meer hersencellen weet te gebruiken die nodig zijn om een wind te laten weet dat dit gaat leiden naar een opgelegde slavernij. Geen vrijheid meer! Geen eigen initiatief meer, maar een opgelegd en zeer beperkte levensloop. 

Wat ik me afvraag is wanneer ik tegen ouders van kleine kinderen zeg dat ze hun kinderen tussen 8 en 12 niet naar buiten mogen. Dat ze om half 1 alleen insecten mogen eten, of alleen kunstvlees waarin giftige schimmels worden gebruikt voor de productie van dit kunstvlees. Dat ze in de middag op school les krijgen in seksuele voorlichting in de praktijk. Dat meisjes en jongen les krijgen door zichzelf te bevredigen. Omdat kinderen het recht moeten hebben zelf te bepalen of ze seks willen met ouderen. Dus moeten weten wat seks inhoudt. Wanneer ik er dan met een blauw oog van af kom heb ik grote mazzel!
Ik vertel hier geen verhaaltje of een sprookje, het is pure werkelijkheid die bedacht is door Soros, het WEF en waar de WHO dezelfde invloed wil hebben over de zeggenschap over landen en haar inwoners!

Dus je wordt grenzeloos in het pak genaaid zonder dat je dit direct doorhebt! Ook omdat het niet direct in de media naar voren wordt gebracht. Het is dus duidelijk dat er een keuze gemaakt moet worden! Of Wilders en het nieuw aan te treden kabinet leggen de dwangmaatregel van de EU-commissie naast zich neer, of het wordt een vreugdevolle Nexit! 

Want dan heb ik een vraagje aan jou? Kijk jij wel eens naar Ongehoord Nieuws? Nog een vraagje? Kijk je wel eens naar Ongehoord Nederland? Nee? Misschien is het verstandig dit wel te doen! Omdat je dan een kans hebt iets te horen waarmee je andere informatie krijgt waarmee je jezelf en je kinderen kunt beschermen tegen een steeds meer oprukkende dictatoriele wereld! Door leiders die zelf niet meer weten waarmee ze bezig zijn, maar in ieder geval niet met de zorg voor de bevolking.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk