Er komt geen nucleaire oorlog!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #066


De nieuwe invasie van Rusland is gericht op de op één na grootste stad van Oekraïne, en dat zou ons op de rand van een “Nucleaire Armageddon” kunnen brengen.De oorlog in Oekraïne heeft zojuist een geheel nieuw niveau bereikt, maar de meeste mensen realiseren zich niet eens dat we dichter bij een “nucleair Armageddon” zijn dan ooit. Heel vroeg in de ochtend van 10 mei begonnen Russische troepen de grens van Oekraïne over te steken ten noorden van Charkiv. Op korte termijn zal dit de Russen in staat stellen om een bufferzone te creëren rond de regio Belgorod en Oekraïne dwingen om broodnodige troepen terug te trekken van het oostfront. Maar uiteindelijk denk ik dat de Russen volledig van plan zijn om Kharkiv in te nemen, en dat zou een absoluut verwoestende klap zijn. Het hoeft geen betoog dat het verliezen van de op één na grootste stad van Oekraïne geen optie is voor de westerse helpers van Oekraïne en ze zijn vastbesloten alles te doen wat nodig is om dat te voorkomen, schrijft Michael Snyder.

Het belang van wat we zojuist hebben gezien, kan moeilijk worden overschat. Russische troepen zijn de grens overgestoken in een gebied dat ver verwijderd is van enige andere huidige conflictzone. De Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron zegt dat Rusland [Oekraïne] in feite “opnieuw is binnengevallen”

Een Oekraïense regionale functionaris benadrukte dat de vooruitgang van Rusland nog niet “significant” was, maar gaf toe dat de gevechten in het gebied zich uitbreidden. Ondertussen erkende de Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron op de Britse televisie dat het een “extreem gevaarlijk moment” was en voegde eraan toe dat Rusland [Oekraïne] in feite “opnieuw was binnengevallen.”

Hij heeft gelijk.

Deze stap van Rusland is in wezen een nieuwe “invasie” en het is het meest dramatische offensief dat de Russen hebben ondernomen sinds het begin van de oorlog.

Volgens CBS News konden de Russen zaterdag vijf dorpen veroveren en zondag nog eens vier…

Evacuatie teams werkten de hele dag non-stop om de bewoners, van wie de meesten bejaard waren, uit de gevarenzone te halen.

Minstens 4.000 burgers zijn de regio Charkiv ontvlucht sinds vrijdag, toen de Moskouse troepen de operatie lanceerden, zei gouverneur Oleh Syniehubov in een verklaring op sociale media. Zware gevechten woedden zondag langs de noordoostelijke frontlinie, waar Russische troepen de afgelopen 24 uur 27 dorpen aanvielen, zei hij.

Het Russische ministerie van Defensie zei zondag dat haar troepen vier dorpen hadden veroverd, naast de vijf dorpen die de dag ervoor waren veroverd.

Er wordt geschat dat de Russen ongeveer 100 vierkante kilometer in het grensgebied onder controle hebben, en deze opmars zal de Oekraïense leiders dwingen om troepen uit andere gebieden over te plaatsen…

Strijdkrachten van de Russische Federatie zijn doorgedrongen tot de verdediging van de Oekraïense strijdkrachten van 3 tot 5 km in de regio Charkov, met een controlezone in het grensgebied van 110 vierkante kilometer.

Dit zal een rimpel effect hebben in de 600 mijl lange frontlinie. Zodra de Oekraïense topgeneraal Syrsky eenheden begint over te brengen naar de noordelijke regio’s Charkov en Sumy, zal het front in Donetsk in elkaar klappen en zullen Chasov Yar, Kurakhovo en Krasnoarmeysk naar verwachting onmiddellijk instorten.

De Oekraïense strijdkrachten hebben enkele eenheden van de 42e Gemechaniseerde Infanterie Brigade teruggetrokken van het front bij Chasov Yar en verplaatsen in allerijl troepen naar het noorden.

Natuurlijk hebben de Oekraïners op dit moment nergens genoeg soldaten.

De Russen hebben de afgelopen weken gestaag terrein gewonnen over de hele kaart, en in het weekend werden er belangrijke overwinningen geboekt in de buurt van Chasiv Yar en Krasnohorivka

Niet alleen in het noorden van Oekraïne verliezen de strijdkrachten van Kiev terrein.

Deep State Map laat ook zien dat Rusland verdere winst boekt in twee andere belangrijke gebieden, met name in de buurt van de stad Chasiv Yar, die een belangrijke vooruitgeschoven militaire positie is geworden, en verder naar het zuiden in de industriestad Krasnohorivka, waar Russische troepen nu de controle hebben over de belangrijkste faciliteit van de stad, een steenfabriek.

Oekraïne is de oorlog duidelijk aan het verliezen en de westerse leiders worden wanhopig.

Gevraagd naar het nieuwe Russische offensief in de buurt van Charkiv, vertelde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken aan Face the Nation dat we “nergens heen gaan”…

“We hebben de systemen geleverd om dat te doen, maar het is een uitdagend moment. We gaan nergens heen en dat geldt ook voor de meer dan 50 landen die Oekraïne steunen. Dat zal zo blijven en als [de Russische president Vladimir] Poetin denkt dat hij Oekraïne en zijn supporters kan verslaan, dan heeft hij het mis. Dan heeft hij het mis.”

De VS zullen miljarden dollars in Oekraïne blijven pompen, maar iedereen kan zien dat dat niet genoeg zal zijn om het verloop van het conflict te veranderen.

De enige manier waarop Oekraïne zal kunnen winnen, is als de NAVO direct ingrijpt, en dat is gevaarlijk dicht bij de realiteit.

Politici in Duitsland willen bijvoorbeeld luchtverdedigingssystemen van de NAVO uit Polen en Roemenië gebruiken “om de westelijke regio’s van Oekraïne te beschermen tegen Russische drones”…

Er ligt een voorstel om NAVO-luchtverdedigingssystemen te gebruiken die aan de oostelijke grenzen van het bondgenootschap zijn opgesteld om de westelijke regio’s van Oekraïne te beschermen tegen Russische drones. Met name Polen en Roemenië zouden dit kunnen doen.

Dit idee wordt gesteund door vertegenwoordigers van enkele Duitse politieke partijen, waaronder de regerende Vrije Democratische Partij (FDP) en de Unie 90/Groenen.

Volgens de krant werd het idee om NAVO-luchtverdedigingssystemen te gebruiken die in Roemenië en Polen worden ingezet en door NAVO-strijdkrachten worden bediend om Russische drones boven West-Oekraïne neer te schieten, voorgesteld door Nico Lange, een expert bij de Veiligheidsraad van München (MSC) en voormalig plaatsvervangend secretaris-generaal van de NAVO, en werd het geopperd door luitenant-generaal Horst Heinrich Braus.

Volgens Lange zou dit een veilige zone van 70 kilometer aan de Oekraïense grens creëren. Dit zou de Oekraïense luchtverdedigingstroepen in andere delen van het front kunnen ontlasten.

Er wordt ook gemeld dat de Duitsers nu overwegen om alle 18-jarigen dienstplichtig te maken…

Duitsland overweegt de dienstplicht voor alle 18-jarigen in te voeren, omdat het het aantal troepen wil opvoeren in het licht van de Russische militaire agressie.

Militaire planners in Berlijn zijn in de laatste fase van de bespreking van drie opties, waarvan er twee een vorm van dienstplicht inhouden, volgens uitgelekte plannen die in de Duitse media zijn gemeld.

Ik was stomverbaasd toen ik dat zag.

Ik denk niet dat jongeren in Duitsland erg blij zullen zijn dat ze gedwongen worden om in het leger te gaan.

Maar dit is waar we zijn.

De NAVO staat echt aan de vooravond van een oorlog met Rusland.

Over de NAVO gesproken, de grootste militaire oefeningen die de alliantie sinds de Koude Oorlog heeft georganiseerd worden nu gehouden

Hypermoderne gevechtshelikopters vlogen vandaag in een machtsvertoon tegen Vladimir Poetin voor de grootste militaire oefening van de NAVO sinds de Koude Oorlog.

Britse en Amerikaanse troepen voerden een landaanval uit in Estland, te midden van de dreiging van het Kremlin. Ze werden ondersteund door twee van onze Apache AH-64E gevechtshelikopters, die hun debuut maakten in een oefening van de alliantie.

Tijdens de oefening klonken explosies en simuleerden de troepen een slagveldscenario waarbij grondgebied werd ingenomen. Meer dan twee jaar na de grootschalige invasie van Rusland in Oekraïne vond de wargame plaats in het kader van oefening Swift Response.

In de beginfase van 2024 is er veel gepraat over de mogelijkheid dat er westerse troepen naar Oekraïne worden gestuurd. 

Als dat gebeurt, zijn we nog maar één stap verwijderd van een kernoorlog.

Wat zou jij doen als je de president van de Verenigde Staten was en je hoort net dat de Russen hun kernwapens hebben gelanceerd?

Wie er ook in het Witte Huis zit als die dag aanbreekt, hij of zij heeft maar heel weinig tijd om te beslissen

Zodra de president van zijn nucleaire commando- en controleteam hoort dat hij moet handelen, heeft hij slechts zes minuten om te reageren. Om te “reageren” betekent reageren met onze eigen kernwapens. President Ronald Reagan klaagde in zijn memoires dat zes minuten een irrationele hoeveelheid tijd is om “te beslissen of we Armageddon loslaten! … Zes minuten om te beslissen hoe te reageren op een bliepje op een radarscherm… Hoe kan iemand op zo’n moment voor rede vatbaar zijn?”.

Toch moet de president reageren. In dit tijdsbestek van zes minuten moet de president beslissen hoeveel kernwapens hij zal gebruiken en welke doelen hij zal treffen, terwijl hij ook wordt ingelicht over schattingen van tienduizenden of miljoenen mensen die onmiddellijk zullen worden verbrand en een bijna even groot aantal dat dagen, weken of maanden later zal sterven aan stralingsvergiftiging. Dit alles te overwegen onder een letterlijk tikkende klok.

Zoals ik mijn lezers blijf waarschuwen, bereiden de Russen zich al vele jaren koortsachtig voor op een nucleaire oorlog en wij niet.

Als de Russen raketten lanceren vanaf ultrastille onderzeeërs die vlak voor onze kusten geparkeerd staan, zullen de kernwapens al inslaan voordat ze zelfs de president uit bed kunnen krijgen.

Het is van het grootste belang dat we zo’n scenario voorkomen en daarom dring ik al heel lang aan op een vreedzame oplossing in Oekraïne.

Helaas wordt er niet eens aan een vreedzame oplossing gedacht.

Leiders aan beide kanten zijn absoluut geobsedeerd door het “winnen” van deze oorlog en dat betekent dat het “nucleaire Armageddon” met de dag dichterbij komt.
©Michael Snyder

Reactie.

Niemand zit te wachten op een nucleaire oorlog! Vooral het Westen niet omdat ze inmiddels weten dat Rusland te sterk is en het vermogen heeft binnen 3 tot 6 minuten heel Amerika en Europa plat te gooien. En wat hou je dan over? 

De grote vergissing van de politici en oorlogshitsers van de NAVO-landen hebben inmiddels wel door dat het Rusland is die zich goed heeft voorbereid op oorlog met het Westen. Ze hebben in Oekraïne kunnen zien hoe het Russische leger langzaam maar zeer gedegen het Oekraïnse leger heeft uitgekleed, strijd na strijd vernederd en veel te veel slachtoffers heeft moeten maken omdat het Westen het al vele malen beschamende gezicht niet wil verliezen. Nu zijn er bijna geen soldaten meer om de aangevoerde nieuwe wapens (want dit is voor de wapenfabrikanten een gouden tijd, net als voor de mensensmokkelaars, de geld witwassers, de drugsbaronnen, de kinderverkrachters en kindermoordenaars, de orgaanoogsters, de verkopers van tweedehands oorlogsmateriaal en de anderen die in deze oorlog veel geld incasseren).

Dus halen de Europese politici het oude jasje weer uit de klerenkast en zijn bezig de dienstplicht weer in te stellen. En zolang deze volkomen onbetrouwbare politici aan de macht blijven kan het zo maar gebeuren dat jouw kinderen de oorlog in Oekraïne aan de gang moeten houden. Wat doe je dan? Laat je dit gebeuren? Of geloof je niet dat het zo’n vaart zal lopen zoals ze graag zeggen. Maar ondertussen zijn er heel langzaam en geniepig een aantal controversiële zaken wel doorgedrukt!  Die heb je nu op je bord en moet je vreten! Omdat jij denkt dat het zo’n vaart niet zal lopen. Maar je hebt nog steeds niet het gevoel dat je dik in de maling wordt genomen? En dat bedoel ik nu! Je hebt het niet eens in de gaten! Je bent al eens dik in de maling genomen! Met de Covid pandemie en de opgedrongen vaccinaties! Heb je ook nog steeds niet in de gaten. Denkt misschien nog steeds dat het goed was dat de politici je konden beschermen via de vaccinaties die je zo graag nam in de veronderstelling dat je nu beschermd was. Maar ondertussen weet je niet wat je boven het hoofd hangt. Want je doet geen onderzoek! Je gelooft me niet? Jouw probleem!

Maar ik kan je wel geruststellen wat betreft de dreiging van een nucleaire oorlog. Die komt er niet. Het wordt alleen besproken om jullie bang te maken. Want het is altijd hetzelfde! Angst! Angst is de drijfveer waardoor je steeds een beetje meer opschuift en laat gebeuren wat die anderen willen. Jouw onderdrukken met regels, wetten en dreigementen! En zolang jij daar steeds weer intrapt kunnen zij weer verder! Verder met jou te beperken!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk