dotcom.radio aflevering 415 van 19-05-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #064


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 415: De abortus geldbusiness – Iron Dome niet onverslaanbaar – Alle massa westerse media onder Joods bewind – Het kabinet ten val .. – Guantamala schandaal – Barbaars – Meme Covid was an inside job – Zionisme is de kanker vd wereld – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Video op X]
Je keek naar the Hunger Games en je koos voor het verzet the resistance
Je keek naar Star Wars en je koos voor het verzet the resistance
Je keek naar de film Divergent en je koos voor het verzet the resistance
Je keek naar V for Vendetta en je koos voor het verzet the resistance
Wanneer het fiction is dan begrijp je het en kies je voor het verzet
Maar als het je overkomt in het echte leven, zoals nu, weiger je het om te zien, de realiteit waar je in leeft. Je bent bang om je te verzetten. This blows my mind, ik ben verbijsterd. 

[Shirley op X] We schijnen het allemaal nog steeds niet te snappen hè. Het wereldtoneel. Het kan ze geen zak schelen welke kant je kiest. In wat dan ook. Het enige wat ze willen zien is DAT je een kant kiest. En met een vlaggetje zwaait wat daarbij past. Zodat we elkaar het hok uitvechten.
[HM] Uiteindelijk moet je -wel kiezen- en bij de “verkeerde” keuze krijg je een shadow ban of wordt je verwijderd van sociale media, als dat niet helpt bij de bekende wereldburgers wordt  je bankaccount bevroren gearresteerd of uiteindelijk vermoord of gezelfmoord

Je zal altijd MOETEN kiezen, tussen goed en kwaad, tussen oorlog en vrede. Zij die niet kiezen zijn die niet reeds verdwaald ?

[HM] Ik droomde laatst, dat iemand van het kabinet in een restaurant lang mijn tafeltje liep, ik stak mijn voet uit. Wat een heerlijk gevoel; “Het ‘kabinet’ ten val gebracht

[HM] Het demissionaire kabinet toch zal instemmen met het #pandemieverdrag van de WHO. Tweede Kamer motie genegeerd; Kunnen we de rechtspraak dan ook niet overslaan en ‘ze’ gelijk voor het vuurpeloton zetten ?

[X] Bizar eigenlijk, Er schijnen 3,8 miljard vrouwen op deze aardbodem rond te lopen. En nog is alles niet goed schoon

[X] Chemische brand in Polen brengt giftige wolk naar ons en NIEMAND heeft het erover… Giftige wolk boven Duitsland en Oostenrijk, hoe kan het dat er geen enkel bericht is over de brand op de illegale stortplaats voor chemisch afval in Siemianowice Slaskie in Polen?
Wereld Nieuws[Mike] NEVER FORGET SHIREEN ABU AKLEH.

[X] “On May 10th, 2024, HAARP conducted experiments to artificially create aurora-like glows or “airglow” in the ionosphere by exciting electrons with high-frequency radio waves. The “Making the Invisible Visible” experiment tested if hot electrons produced by HAARP’s radio transmissions could generate an aurora-like phenomenon

[X] Abortus is een enorme geldbusiness & mensen in de regering worden er stinkend rijk van. Stamcellen worden voor $17.000 (per baby) verkocht aan Amerikaanse laboratoria die worden gefinancierd door de belastingbetaler

[X] RUSSIA has liberated 100 square kilometers of former Ukraine in the past 48 hours!

[-] The Brutal Reality of the Middle East | Mosab Hassan Yousef in verschillende interviews gepresenteerd als de zoon van Hamas, met een uitleg over het historische besef van de Joden en de moslims in de regio waar de gevechten ontstonden over -in feite- een stuk grond, een land en aan wie dat zou behoren.

Ik heb de video slechts kort bekeken want ik had geen tijd verleden weekend om de 2 uur van de Jordan B Peterson podcast te bekijken. Wat ik wel kan zeggen is dat de veroordeling van Israel niet gaat over de plaats van Israel in het midden oosten op zich, maar het broeinest van zionisme en het kwaad die het Zionisme over de gehele wereld veroorzaakt heeft en de totale houdgreep die de zionisten met hun zogenaamde Deep State hebben te weeg gebracht. De gehele wereldeconomie de oorlogen de afpersingen, de kinderhandel, de filmwereld, overal speelt het zionistische kwaad de hoofdrol, overal zitten zionisten op sleutel posities in regeringen, bedrijven, organisaties, politiek. 

[GV] Ik kan jou voor de gek houden, elke dag, elk uur, elke seconde !!
Je denkt dat dit niet mogelijk is zeg je [?] Nou vergeet het maar. Immers, als je nu -OP DIT MOMENT- nog geen 24/7 activisme gedachten hebt dan weet ik 1.000% zeker dat je elke dag bedrogen wordt -zonder- dat je daar zelf maar enige weet van hebt. (ZIE ARTIKEL)

Ik kan jou voor de gek houden, elke dag, elk uur, elke seconde !!
Maar dat is niet nodig, een meerderheid houdt zichzelf al voor de gek, triest als je daar over nadenkt. 

[HM] Het uitverkoren volk en het beloofde land. Nu blijkt dat de zionisten de bijbel aangepast hebben 100 jaar geleden. Gelukkig want als het er echt ingestaan had origineel, dan zou het een heel fout boek zijn geweest. Apartheid in de bijbel zou wel heel extreem zijn geweest!

[Mike reposted] Conferentie van zionisten zal Palestina koloniseren” – artikel uit 1899 in de New York Times. Nu willen ze je laten geloven dat Palestina nooit heeft bestaan.

[X video] Het Democratische plan voor open grenzen om de eenpartijstaat te verankeren uitgelegd in minder dan twee minuten

[X] Israel in Panic! Hezbollah Insane Weapon Just Destroy Israeli $BILLION Iron Dome and IDF Base

[X] Al deze Israelisch komen uit Europa en toch claimen ze dat Palestina hun homeland is zoals onder andre Benjamin Nethanyahy

[X] Jews join a Palestine demonstration in front of pro-Israel protesters

[X] Gaza War Sit Rep Day 219: Intense Fighting. het aantal doden mogelijk meer als 200.000 dan 35.000 wat het officiële getal kan zijn

[X] Thread about Israeli and American media trying to muddy the waters about the true death toll of the #GazaGenocide‌. If anything, the true number of deaths is UNDERreported!

[X] CNN Is Reporting on the treatment of Palestinian prisoners When America got caught treating people like this in Guantanamo Bay it was International news

[X] RUSSIA has discovered MAJOR OIL & GAS RESERVES Antarctica. It contains an estimated 511 BILLION barrels worth of oil, 10 times the North Sea’s output over the last 50 years.

[X] A young Palestinian in the west bank takes out an israeli drone with a stone. I repeat a stone. Video

[X] Er is een schandaal gaande in Guatemala dat iedereen moet weten. De procureur-generaal in Guatemala onderzoekt kinderhandel aan de grens met de VS en het lijkt erop dat de regering Biden wraak neemt.

[X video] Listen to the Genocidal statements made by Israel leadership about Palestinians and Gaza. Barbaars

[X] DELEN, DELEN, DELEN, en luister naar het interview, zo erg is de Israelische bezetting en misdaad tegen de Palestijnen. Ik begrijp nu 7 oktober wel vanuit het Palestijnse standpunt, eens komt er een einde aan het incasseringsvermogen van een volk. Zionisme is de kanker vd wereld
– Reactie van … een zionist: “Het zionisme is een integraal onderdeel van de authentieke Tora-orthodoxie. OK?
[HM] Maakt mij niet uit hoe je deze moordenaars bende noemt en zeker niet ok

[X] This is how the most moral army treats Palestinians…

[Judge Napatilano – Scotte Ritter] Scott Ritter : How Isolated Is Israel? – de economie gaat Israel alleen al ten gronde richten, de twee paspoorten Joden zullen vluchten als ze geen inkomen meer hebben Linsey Graham is openlijk een voorstander voor een Nucleair conflict

[X] Praying for the full recovery of Slovakia’s Prime Minister Robert Fico who was just SHOT in the chest in an attempted assassination. Robert Fico has BLOCKED further Ukraine funding & was promising to INVESTIGATE COVID tyrants.

[Christine Anderson] Het Openbaar Ministerie in #Duitsland onderzoekt nu ook 
@EU_Commissie Hoofd @vonderLeyen met betrekking tot de #Pfizer deals. Haar de hoofdkandidaat maken voor de #EUElection2024 is een ongelooflijke zet. Maak een einde aan de corrupte #EU elites!

[YT] Jeffrey Sachs is een Amerikaanse econoom en hoogleraar en directeur van het Earth Institute bij de Columbia-universiteit (New York): ENDGAME voor Oekraïne, Israël als Zelensky’s vertrek, Netanyahu’s impasse & alles ingezet op de bescherming (veto) van de VS

[X] Israel and the US have started construction on a Port: The Port is located 20 miles off the $500 billion dollar Gaza Marine Oil & Gas fields… Israel isn’t just stealing Palestine, they’re going to steal their multi-billion dollar oil and gas fields…
– Dus de genocide is nog in volle gang en er wordt gewoon gewekt aan de 500 miljard diefstal, …

[Mike] Toevoeging aan zijn bijdrage: Komst van een Constititioneel Hof is ook positief. Het is weer een verkiezingsjaar in Amerika en ze gaan het weer proberen, deze keer met de ‘vogelgriep’.

[Mike] Zuid Africa heeft een nieuwe procedure bij het ICJ aangespannen in Den Haag Reactie van Israel in the Guardian: “Israël heeft vrijdag de zaak die Zuid-Afrika tegen het land aanspande voor het Internationaal Gerechtshof aangevallen als een “obscene uitbuiting” van het genocideverdrag, waarbij het beweerde dat het niet gericht was op het beschermen van Palestijnse burgers maar op het verdedigen van Hamas-militanten”. Shame on you Israel, alsof we nog niet genoeg gezien hebben op X, … elke dag
Media[X] All your mass media has Jewish owners

[X] The EU is preparing to ban broadcasts of several more Russian media.
(on)Gezondheid[X] meme van de week. Covid was an inside job

[X] zeggen zoals het is; Video Steve Kirisch over vaccinatie en de Amish die geen add kinderen, geen autisme kennen etc. “Als je dit -niet deelt-, ben je -ook- medeplichtig aan moord”. en de stand is op vrijdagavond 441 views 18 deelacties en 16 views

[X] ITVGate heeft een enorme piramide van betalingen van AstraZeneca en Pfizer aan artsen in Groot-Brittannië blootgelegd.

[GV] De Covid protocollen! (Piki)
KLOKKENLUIDER IN USA ZEGT DAT COVID ZIEKENHUISPROTOCOLLEN HEBBEN GELEID TOT DE DOOD VAN PATIËNTEN

Succesboeken: Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde. In dit boek komen vragen aan de orde als: heeft de farmaceutische industrie nog iets te maken met gezondheid of is hun doel levenslange klanten?
– Noot: die vraag had ik reeds 25 jaar geleden voor mijzelf beantwoord en sindsdien weet ik niet meer of mijn huisarts een man of vrouw was want ik kwam er nooit en nu in Frankrijk heb ik zelf geen huisarts meer. Maar wel een adres van een Engels sprekende Russische arts. De Franse staat heeft de rol nu op zich genomen mij een vaccinatie verzoek en kanker screening toe te zenden en met beiden wordt de houtkachel aangemaakt. 

[X] Nigel Farage: We must be prepared to leave the WHO over the pandemic treaty”!

[GV] Hoe Ivermectine uw leven kan redden!
– Het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van COVID-19 is een lopend debat. Het centrale conflict is dat hoewel veel artsen succes hebben gemeld bij het gebruik van Ivermectine, sommige studies die in grote tijdschriften zijn gepubliceerd, suggereren dat het in feite niet effectief is.

— [Hugo] Ivermectine. Boeren gebruiken het veel, soms zitten er geen wormen in compost die permaculturisten gebruiken. En dan wordt er gesproken over ivermectine, of een ontwormer met een andere naam. Moet je niet hebben op je land, zulke mest, want dan gaan je wormen eraan. En hoe minder wormen hoe meer slakken!
Gedachtenvoer[Mike] Hoe de Rothschilds Scofield financierden om de Bijbel te verdraaien & te creëren
– Ikzelf vroeg mij al af; “Hoe zit dit nu met dat zogenaamde beloofde land”
[X deze week] Veel Christelijke zionisten verdedigen Israël nog steeds als Gods “uitverkoren volk” en zeggen dat de Bijbel bewijst en stelt dat heel Israël gered zal worden. Ze identificeren de Joodse natie ten onrechte als heel Israël. — Gaza heeft, zoals op de kaart te zien is, nooit deel uitgemaakt van een Israëlitisch of Joods koninkrijk. Bijbels Israël en de staat Israël zijn niet hetzelfde. Je kunt het standpunt innemen dat alles wat ik zojuist noemde fictie is. De reden dat ik dit deel is alleen maar om te bewijzen dat de huidige validatie door sommigen voor het afschuwelijke gedrag van de Staat Israël geen basis heeft. Niet in oude geschriften of waar dan ook.
[HM] Aan alle bijbel lezers die de zionisten staat Israel nog steeds verdedigen, lees dit en ga je excuses aanbieden. Je wordt al 100 jaar bedrogen door de herschreven bijbel !! Herschreven door de zionisten !!

[X] Macquarie Bank Australia gaat deze maand volledig cashless

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten