Hoe Ivermectine uw leven kan redden!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #062


Het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van COVID-19 is een lopend debat. Het centrale conflict is dat hoewel veel artsen succes hebben gemeld bij het gebruik van Ivermectine, sommige studies die in grote tijdschriften zijn gepubliceerd, suggereren dat het in feite niet effectief is.door Yuhong Dong, M.D., Ph.D.

Gezondheidspunten

Zelfs nu de FDA onlangs verkeerde informatie heeft verwijderd die het over ivermectine heeft gepost, heeft het bureau dat gedaan onderhouden zijn oorspronkelijke positie met betrekking tot de effectiviteit ervan, namelijk dat er geen bewijs is.

Mensen die Ivermectine vertrouwen, beweren dat de onderzoeken die ineffectiviteit aantonen frauduleus zijn, terwijl mensen die sceptisch staan tegenover het gebruik ervan voor de behandeling van COVID-19 dat beschouwen als een anti-wetenschappelijke samenzweringstheorie.

Als professional met tientallen jaren onderzoekservaring die tientallen klinische onderzoeken naar antivirale middelen uitvoerde, besloot ik diep in de onderzoeken te duiken die de ineffectiviteit van Ivermectine beweren. Wat ik vond, schokte me.

Legacy Media Report Ineffectiviteit

Talrijke preklinische onderzoeken hebben aangetoond dat ivermectine een breed scala aan effecten heeft op COVID-19, variërend van het initiële effect op virale infectie tot het effect op de pathologische veranderingen die het virus in ons lichaam veroorzaakt.

Ivermectine remt de hele levenscyclus van SARS-CoV-2 in onze cellen, inclusief bevestigingverspreiden, en replicatie (123).

Bovendien is ivermectine ontstekingsremmend en orgaan beschermend, die mogelijk kan beschermen tegen ernstige COVID-gerelateerde longschade en acuut respiratoir distress syndroomhart gerelateerd complicaties, en bloedstolsels.

Ivermectine overtreft de goedgekeurde antivirale effecten van andere medicijnen, waaronder Paxlovid, molnupiravir en remdesivir, die alleen op het virus zijn gericht en geen ontstekingsremmende en orgaan beschermende effecten hebben. Monoklonale antilichamen moeten specifiek voor elke variant worden geconstrueerd en zijn erg duur.

Veel artsen hebben de positieve effecten van ivermectine op hun patiënten waargenomen. Een observationeel onderzoek uitgevoerd in Brazilië met meer dan 88.000 patiënten toonde aan dat ivermectine de mate van infectie verminderd, sterfte en ziekenhuisopname met respectievelijk 49 procent, 92 procent en 100 procent.

Juridisch en medisch kan ivermectine off-label worden voorgeschreven om COVID-19 te behandelen, aangezien het al is goedgekeurd door de FDA voor andere ziekten.

Onjuiste dosering

De therapeutische effecten van een medicijn kunnen alleen worden waargenomen wanneer het de juiste concentratie in het lichaam bereikt en daar een paar dagen blijft, waardoor er voldoende tijd is om te werken.

Onjuiste dosering was een groot probleem in de RCT’s dat ivermectine niet effectief vond.

Aanbevolen dosering (2SG: zie ook het nieuwe en verbeterde Joe Tippens Protocol aan het einde van dit artikel)

Volgens Mercks pakket invoegen voor ivermectine (merknaam Stromectol) werd officieel een enkele orale dosis van 0,2 mg per kg lichaamsgewicht aanbevolen voor de behandeling van parasitaire ziekten. Er is geen officiële dosis voor COVID-19.

De aanbevolen dosering van ivermectine voor de behandeling van COVID-19 is gebaseerd op de klinische ervaringen van artsen over de hele wereld.

De Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) richtlijnen aanbevelen in te nemen van 0,4 mg/ kg ivermectine per dag, onmiddellijk na blootstelling. Zodra een cumulatieve dosis van meer dan 200 mg is bereikt, is aangetoond dat het risico op het verkrijgen van COVID-19 bijna nul is.

Het komt vaak voor dat een medicijn met meerdere indicaties verschillende doses heeft voor verschillende ziekten.

Bovendien moet ivermectine met voedsel worden gegeven, omdat het een 2,6-voudig hogere biologische beschikbaarheid heeft wanneer het met voedsel wordt ingenomen dan wanneer het op een lege maag wordt ingenomen. De Merck-pakketinvoeging (herzien in mei 2022) ondersteunt dit ook en stelt, “Administratie van 30 mg ivermectine na een vetrijke maaltijd resulteerde in een ongeveer 2,5-voudige toename van de biologische beschikbaarheid ten opzichte van toediening van 30 mg ivermectine in nuchtere toestand.”

Klinische verbetering ondanks onder dosering

Het is ongepast om te concluderen dat ivermectine niet effectief was op basis van deze RCT-onderzoeken met grote ontwerpfouten.

Ondanks het slechte onderzoek ontwerp, vertoonde ivermectine klinische voordelen en redde het levens.

In het PRINCIPLE-onderzoek was het zelf gerapporteerd herstel korter in de ivermectinegroep dan in de groep die de gebruikelijke zorg kreeg, met een mediane afname van 2,06 dagen. Uit de statistische analyse bleek dat het voldeed aan de vooraf gedefinieerde superioriteitscriteria.

Bovendien bleek uit de analyse dat ivermectine effectief COVID-19-gerelateerde ziekenhuisopnames en sterfgevallen verminderde. Slechts 1,6 procent van de 2.157 patiënten in de ivermectinegroep ervoer ziekenhuisopnames of sterfgevallen, vergeleken met 4,4 procent van de 3.256 patiënten in de gebruikelijke zorggroep.

Zelfs een lage dosis ivermectine heeft het potentieel aangetoond om levens te redden. De auteurs concludeerden echter dat het onwaarschijnlijk is dat “Ivermectine voor COVID-19 een klinisch betekenisvolle verbetering biedt in herstel, ziekenhuisopnames of resultaten op langere termijn.” Ondertussen bevat de appendix van het rapport tientallen geregistreerde klinische voordelen bij patiënten behandeld met ivermectine, zoals de tijd die nodig was verlichten alle symptomen, algemene onwel, spierpijn en hoofdpijn. De verbetering van de symptomen was ook aanhoudend, en de ernst was verminderd.

In een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo gecontroleerde klinische proef bij milde tot matige COVID-19-patiënten stierf geen van de 55 patiënten in de ivermectine groep, terwijl vier van de 57 in de placebogroep stierven. Bovendien had slechts 1,8 procent van de met ivermectine behandelde patiënten invasieve ventilatie nodig, vergeleken met 8,8 procent in de placebogroep.

Met andere woorden, ivermectine verminderde het risico op overlijden met 100 procent en de behoefte aan ventilatoren met 80 procent.

Het artikel bevatte echter niet de p-waarde (waarschijnlijkheidswaarde) voor de vergelijking van het sterftecijfer of de invasieve ventilatie van 0,102 (Tabel 2), die hoger is dan de drempel van 0,05 die als een significant statistisch verschil wordt beschouwd.

In de I-TECH-studie gepubliceerd in JAMA Internal Medicine in 2022, hadden de patiënten behandeld met ivermectine een sterftecijfer van 1,2 procent vergeleken met 4 procent in de vergelijkingsgroep.

Dezelfde conclusie werd getrokken als de vorige studie omdat de p-waarde 0,09 was, hoger dan 0,05.

Als de 7 miljoen patiënten die stierven aan COVID-19 was behandeld met ivermectine, waren naar schatting 4,9 miljoen levens mogelijk kunnen worden gered op basis van het verlaagde sterftecijfer van 70 procent uit de I-TECH-studie; of 4,5 miljoen levens hadden kunnen worden gered op basis van de vermindering van de sterfte met 64 procent in het PRINCIPLE-onderzoek.

Aangezien Ivermectin een generiek medicijn is dat geen winstgevende marketing en een farmaceutische sponsor heeft, is het een uitdaging om de nieuwe applicatie te organiseren en systematisch te beheren met gezondheidsautoriteiten, gegevens en klanten.

Desalniettemin gebruiken artsen wereldwijd ivermectine om patiënten te helpen en hebben ze waardevolle gegevens verzameld.

De website c19ivm.org heeft gegevens verzameld over 102 klinische onderzoeken die de consistente effectiviteit van ivermectine bij de behandeling van COVID-19 bewijzen. Sinds het begin van de analyse heeft ivermectine consistent de werkzaamheid aangetoond. Deze meta-analyse biedt een grondige en transparante realtime analyse van alle in aanmerking komende ivermectine-onderzoeken.

De onderzoeken zijn uitgevoerd door 1.139 artsen of wetenschappers uit 29 landen met 142.307 patiënten. Van de totale onderzoeken zijn er 86 peer-reviewed met 128.787 patiënten en 49 waren gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken met 16.847 patiënten.

In de onderzoeken met vergelijkende groepen bleek ivermectine het risico op COVID-19-infectie met 81 procent te verminderen, sterfte met 49 procent, ICU-opname met 35 procent, ventilatiegebruik met 29 procent en ziekenhuisopname met 34 procent.

In vergelijking met de controlegroepen ervoer de groep die met ivermectine werd behandeld als een preventieve maatregel vóór infectie een vermindering van de ernstigste klinische resultaten van COVID-19 met 85 procent. Bij gebruik in het vroege stadium van COVID-19 verminderde ivermectine de ernst van de ziekte met 62 procent en bij gebruik in late stadia verminderde het de klinische ernst met 39 procent. Klinische ernst wordt gemeten door overlijden, ventilatie, ziekteprogressie en ziekenhuisopname. 

…en dat is precies waarom Ivermectin gecombineerd met andere verbindingen uiteindelijk de meeste levens redden; namelijk:

Nieuw en verbeterd Joe Tippens-protocol

Vitamine E in alle 8 vormen in een dosis van 400 tot 800 mg per dag. 
Bio-Beschikbare Curcumine (600 mg per dag, 2 pillen per dag 7 dagen per week). 
CBD-olie (1-2 druppelaars vol [gelijk aan 25 mg per dag] onder de tong, 7 dagen per week
Fenbendazole (300 mg, 7 dagen per week) of in het geval van ernstige turbokankers tot 450 mg
Ivermectin (24 mg, 7 dagen per week) of in het geval van ernstige turbokankers tot 1 mg/ kg / dag
Het verwijderen van suikers en koolhydraten uit iemands dieet is cruciaal tijdens dit protocol omdat kankers gebruik maken van suikers.

Reactie.

In het artikel “Allen zulle sterven “heb ik ook geschreven dat er oplossingen zijn die de kwalijke gevolgen van de Covid vaccinaties positief kunnen beïnvloeden. Omdat Ivermectine uit de patenten is gelopen, zijn er vele andere namen voor dit middel. Vraag hierover advies aan de apotheker of drogist. Ook de samenstellingen kunnen verschillen. Maar in hoeverre dit de werkzaamheid beïnvloeden weet ik niet!

Wat het bovenstaande artikel niet beschrijft is de werking van Ivermectine op de groei van Spike eiwitten die gebruikt zijn in het vaccin! Juist de Spike eiwitten zijn in wezen het virus! Dit zijn eiwitten die synthetisch zijn nagemaakt in laboratoria en in het vaccin gedaan! 

Wat niet naar voren komt in het artikel “Allen zullen sterven “zijn het voor een groot deel de Spike eiwitten die hier verantwoordelijk voor zijn. Door eigen onderzoek denk ik dat door de toename van Spike eiwitten er een disbalans ontstaat in het lichaam en met name de werking van het immuunsysteem zo beïnvloeden dat het zijn belangrijke werk niet meer kan doen. 

Hierdoor kunnen de verschillende soorten zeer kleine wormpjes die zich in ons lichaam bevinden zich onbeperkt ontwikkelen! Deze wormpjes kunnen cellen aanvallen en deze cellen omzetten tot kankercellen. Omdat de T-cellen in ons lichaam slechter functioneren door het vaccin kan de kanker zich zeer snel ontwikkelen tot turbo kanker! Dat zien we steeds meer gebeuren. 

Maar dat is niet het enige dat kan gebeuren. We zien ook een toename van stolsels in het bloed. We zien een toename van een afbraak van zenuwen waardoor lichaamsfuncties worden aangedaan! We zien een toename van ontstekingen in verschillende delen van het lichaam, o.a. ontstekingen van het hart!

In mijn reactie op het artikel “Allen zullen sterven “pleitte ik ervoor dat de gevaccineerden zich gaan verenigen en de verantwoordelijken voor het gerecht brengen en eisen dat er openheid en eerlijkheid komt over de gevolgen van de vaccinaties die zo gedwongen zijn gegeven door de mensen angst aan te jagen! Dat er een onderzoek komt waarin onafhankelijke wetenschappers zitting hebben. Mensen als Geert van den Bossche die al zeer veel onderzoek heeft gedaan naar de nare gevolgen van de Covid vaccinaties!  Deze man is deskundig en heeft geen valse connecties met farmaceutische bedrijven. Dit is de man die een onderzoek kan leiden!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk