Allen zullen sterven [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #061


Vermaard wetenschapper: Alle Covid-gevaccineerden ‘zullen binnen 3 tot 5 jaar sterven’Een wereldberoemde wetenschapper en vooraanstaand immunoloog heeft alarm geslagen met een explosieve waarschuwing aan het publiek dat iedereen die gevaccineerd is met Covid mRNA-injecties “binnen 3 tot 5 jaar zal sterven, zelfs als ze maar één injectie hebben gehad.” De waarschuwing werd uitgegeven door Professor Dr. Dolores Cahill, schrijft Frank Bergman.

Professor Cahill heeft meer dan 25 jaar ervaring in high-throughput proteïne arrays, antilichaam arrays, proteomics technologieontwikkeling en automatisering.

Deze ervaring omvat werk op het gebied van het gebruik van eiwitten en antilichamen in biomedische toepassingen, waaronder het ontdekken van biomarkers, diagnostiek en gepersonaliseerde geneeskunde. Ze is hoogleraar Translationele wetenschap aan het Conway Institute van de University College Dublin’s (UCD) School of Medicine. Met haar onderzoeksgroep en medewerkers heeft ze belangrijke doorbraken bereikt in het ontwikkelen en demonstreren van toepassingen van high throughput array technologie in biologisch, diagnostisch en medisch onderzoek. Prof. Cahill was pionier in dit onderzoek aan het Max-Planck-Instituut voor Moleculaire Genetica in Berlijn, Duitsland van 1996 tot 2003 en heeft verschillende toegekende internationale patenten op dit belangrijke gebied.

Sinds de Covid mRNA-injecties begin 2021 werden geïntroduceerd, heeft Cahill alarm geslagen over de verwoestende impact die ze zullen hebben op de volksgezondheid. Cahill denkt niet alleen dat de injecties gevaarlijk zijn, maar ze waarschuwt ook dat ze uiteindelijk dodelijk zullen zijn voor iedereen die een of meer doses heeft gekregen.

Tijdens een interview legt Cahill uit hoe mRNA in de injecties alle ontvangers schaadt en werkt als een tikkende tijdbom in de Covid-gevaccineerden. Nadat ze had uitgelegd hoe de injecties de menselijke gezondheid beïnvloeden, deed Cahill de volgende ijzingwekkende voorspelling: 

“Iedereen die een mRNA-injectie krijgt, zal binnen 3 tot 5 jaar sterven, zelfs als ze maar één injectie hebben gehad.” Maar terwijl de opmerkingen al misselijkmakend zijn, gaf Cahill deze waarschuwing in 2021. Video’s van Cahills waarschuwingen circuleren nu op sociale media omdat velen geloven dat deze voorspelling zich nu drie jaar later in 2024 ontvouwt.

Zoals velen die zich uitspraken tegen de massale vaccinatieagenda, werd Cahill verwijderd van alle sociale mediaplatforms en door de bedrijfsmedia afgeschilderd als een “samenzweringstheoreticus.” Pas nu kunnen haar opmerkingen circuleren dankzij de agenda voor vrije meningsuiting van Elon Musk’s X-platform. Professor Cahill is echter niet de enige vooraanstaande expert die deze waarschuwing afgeeft.

Zoals Slay News al meldde, heeft een van ’s werelds meest vooraanstaande virologen het publiek gewaarschuwd dat een “enorme tsunami” van “chaos” en “dood” op het punt staat om de wereldwijde Covid mRNA-gevaccineerde bevolking te decimeren. De ernstige waarschuwing werd gegeven door Dr. Geert Vanden Bossche, een wereldberoemde Belgische viroloog. Dr. Bossche waarschuwt dat een “enorme, enorme golf” van ziekte en sterfgevallen onder mensen die gevaccineerd zijn voor Covid nu “op handen is.”  De topwetenschapper zegt dat deze “enorme tsunami” ziekenhuizen zal doen instorten en financiële, economische en sociale “chaos” zal veroorzaken.

“Wat ik voorspel is een enorme tsunami van ziektes en sterfgevallen onder hoog gevaccineerde bevolkingsgroepen met een aangetast immuunsysteem, zei Bossche. “Je zult zien wat er bijvoorbeeld de komende weken zal gebeuren… is meer en meer gevallen van ernstigere long Covid… “Ze zullen de golf van kankers beginnen te vervangen… nu hebben we een meer chronische fase. Het zal eindigen met een hyperacute fase, een enorme, enorme golf… ”

“Ik bestudeer dit nu al vier jaar. Ik weet waar ik het over heb,” zei Bossche. “Wat ik wil dat uw publiek begrijpt, wat ons te wachten staat in de hyperacute Covid-crisis die eraan zit te komen, is dat we een compleet nieuwe wereld zullen moeten opbouwen…” vervolgde Bossche. “Het is heel erg duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn.” 

“En dat is wat ik heel duidelijk voorspel… ”

“Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik steek het niet onder stoelen of banken omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren,” waarschuwde hij.

“Dit zal iets zijn dat nog vele generaties de geschiedenis in zal gaan,” merkte hij op.
©Frank Bergman.

Reactie.

Dit is geen nieuws dat je graag leest! Vooral wanneer je gevaccineerd bent. Maar hier een waarschuwing! Wanneer je angst hebt, ben je nog kwetsbaarder. 

Er zijn bepaalde mogelijkheden de giftige en gevaarlijke stoffen uit het lichaam te verwijderen. Maar het is wel belangrijk dat je die dan ook neemt!  Want er zullen veel mensen zijn die niet geloven dat er mensen zijn die vaccinaties maken om anderen te doden! Dan zeg ik alleen: er worden toch ook oorlogen gemaakt waarin mensen gedood worden. En dit is een oorlog!

Nu kan ik wel beweren dat de gevaccineerden domme mensen zijn die je alles kan verkopen. Of dat het onwetende mensen zijn die alles pikken wat hen op de mouw wordt gespeld. 

De werkelijkheid is anders! De werkelijkheid is dat veel mensen gedwongen werden deze vaccins te nemen. Anders konden ze nergens naar toe, verloren hun baan, konden hun ouders niet meer bezoeken. Er werden door onverantwoordelijke en geïnstrueerde politici en virologen angst gezaaid, en maatregelen uitgerold die mensen dwongen het vaccin te nemen. 

Nu hoor je deze figuren niet over het aantal oversterfte na de vaccinaties die zo gul gegeven werden! Politici van de slechtste soort doen er alles aan een onderzoek naar de oversterfte te voorkomen! Hoe laf kan je zijn! Natuurlijk zal dat gevolgen hebben voor de hele samenleving, maar dan kan er misschien een oplossing gevonden worden voor de negatieve gevolgen van de vaccinatie! En dat is belangrijk voor de mensen die nu in angst leven!

Er is nog iets aan de hand! De gevaccineerden zelf! Wat doen die om hun situatie kenbaar te maken, eisen te stellen, de oversterfte openbaar te maken, de verantwoordelijke figuren aan te klagen en oplossingen te eisen?? Waarom moet ik, als ongevaccineerde, dit schrijven? Ik heb zelfonderzoek gedaan! Ik heb zelfs mijn vrouw de consequenties van het vaccineren voorgehouden en hiermee voorkomen dat ze zich liet vaccineren! Ze is me hier nog steeds dankbaar voor!

Dus doe ik nu een oproep aan gevaccineerde mensen zich te verenigen en krachtige maatregelen te eisen voor onderzoek door onafhankelijke wetenschappers om hun situatie te weten en oplossingen te eisen! Het kan niet zo zijn dat de regering vrij spel heeft te bepalen wie dit onderzoek doen en leiden! Want dat worden een aantal wetenschappers omgekocht en krijgen we te maken met figuren als Ab Osterhaus en Marianne Koopmans. Die hebben al bewezen de boel te beliegen!

Voor een dergelijk onderzoek moet minstens Geert van den Bossche uitgenodigd worden omdat hij gegevens heeft die zeer belangrijk zijn.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk