Ik kan jou voor de gek houden, elke dag, elk uur, elke seconde !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #060


Je denkt dat dit niet mogelijk is zeg je [?] Nou vergeet het maar. Immers, als je nu -OP DIT MOMENT- nog geen 24/7 activisme gedachten hebt dan weet ik 1.000% zeker dat je elke dag bedrogen wordt -zonder- dat je daar zelf maar enige weet van hebt.


Ik kijk en observeer.

In de supermarkt zie ik mensen gedachteloos producten in hun karretje gooien, en ik vraag me af of ze ook maar enig idee hebben dat ze hun toekomstige gezondheid aan het ondermijnen zijn of hun ‘stemming van morgen’ of de energie van vandaag. 

Het is net als de brandstof in je elektrische auto. Vergeet je ‘te tanken’ bij te laden, dan stopt hij en kun je niet verder. Je lichaam is niet anders, er is voeding, energie opgeslagen maar aan het eind van de dag is die op. 

Als je deze tabel ziet van de doodsoorzaken

1). ___________
2). Kanker (turbokanker)
3). Hart en vaat ziekten 
4). Medicijn vergiftiging

Welke doodsoorzaak zou er dan op no #1 moeten staan denk je?

Chronisch vitamine en mineralen gebrek

Als je weet dat de blauwdruk van je lichaam gezondheid is, dat weet je ook dat het lichaam daarvoor de benodigde brandstof nodig heeft.

En, … mensen zijn zo intens dom, zo stom, dat ze zichzelf nog wel voor de gek kunnen houden.

Ze gaan immers bij elke klacht naar de dokter in plaats van de groenteboer (bij wijze van spreken)

Bij de dokter krijgen ze niet werkende pillen die de reis bespoedigt naar de no #4 op de lijst, medicijn vergiftiging en ook bij alle andere oorzaken van ziektes en gebreken liggen vitamine en mineralen gebrek aan de basis van ziektes en gebreken. 

Met name de westerse bevolking was zo stom (iets niet weten) om zich door de media angst machine een niet werkend vaccin aan te laten smeren, voor de gek laten houden omdat ze onwetend waren.

Daar deed ik dus als activist mijn stinkende best voor om je bij te scholen.

Ik keek, deelde en observeerde.

Onbegrijpelijk, maar niemand wilde van mijn oprechte zorgen aanhoren, het “ik wil graag stom blijven” syndroom toonde zich en ik begreep er totaal niets van.

Ik begreep totaal niet dat de angst en het levenslange leven in de Matrix zo’n sterke invloed konden vertonen [?] Leven in de matrix wat zelfs alle logica teniet zou kunnen doen. 

En ik, … ik was met stomheid geslagen [!]

Ik weet dat mensen die trouw TV kijken en de krant lezen ook stom -gehouden worden-. Ik kan ze dit wel vertellen maar dan krijg ik een blik terug die getuigd van -met stomheid geslagen te zijn-.

Ik deel nog maar eens de video van Tim Gielen die uitlegt dat de media 100% fout zijn aangaande de normen en waarden die mensen verwachten van eerlijke verslaggeving. Eerlijke mensen verwachten niet dat het nieuws bedrieglijk is, de feiten verdraaien, nieuws achter houden of zelfs leugens verspreiden. Maar het is wel zo. KIJKEN dus, … anders blijf je stom !!


Zo zijn er de oorlogen van de laatste eeuw waar velen ook bedrogen zijn, voor de gek gehouden zoals nu in de Oekraïne waar velen denken in termen van Rusland is de boeman. Ik ga het nog niet eens uitleggen aan je als je die stomme geachten hebt, ga jezelf maar bijscholen in de alternatieve media.

Maar de grootste oorlog vind nu plaats in het midden oosten. In Gaza vindt nu een totale genocide plaats en Holocaust slachtoffer Israel zijn nu de daders geworden, … ehh nee ze zijn al 76 jaar de onderdrukkers, die een monsterlijke agenda ten uitvoer brengen die de Nazi misdagen uit ’40 / ’45 verre overstijgen. 

Kijk deze video die ik vandaag 14-05-’24 zag op X.

Ik kan een paard naar het water leiden, …
Maar ik kan het niet dwingen om te drinken

Ik kan je alle informatie tonen
Maar als je stom wilt blijven dan is dat jouw keuze

Terug naar de titel van dit artikel:

Ik kan jou voor de gek houden, elke dag, elk uur, elke seconde !!
Maar dat is niet nodig, zo’n 80% houdt zichzelf al voor de gek, triest als je daar over nadenkt. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk