Hé Pia Dijkstra je zal maar met dit op je geweten de geschiedenis in gaan!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #060


Weer flikt een minister het op eigen houtje en dwars tegen de kamer in om een besluit te nemen. Nu weer Pia, geen arts maar ooit nieuwslezeres neemt een zeer kwalijke medische beslissing wat dwars tegen de grondwet in gaat. Pikt de kamer dit en komt er weer geen motie van wantrouwen zijn we echt overgeleverd aan criminelen en mag het overduidelijk zijn dat de democratie morsdood is!


De WHO is een corrupte organisatie en daar levert Pia de Nederlanders aan uit!

T’is echt zo de hoogste tijd dat we gaan opletten.

We hadden al van Huffelen, zeker weten dat zij verwekt is door een Gremlin, ging dwars tegen de kamer in en tekende in Brussel op eigen houtje voor het invoeren van CBDC.

En we hebben minister Weerwind, ging ook dwars tegen de kamer in met de genderwet.

En natuurlijk Rutte die op voorhand al aangaf weer een flink bedrag over te maken naar Oekraïne en ging de kamer niet akkoord had hij er geen boodschap aan, hij deed het toch!

Hugo de Jong met zijn nieuwe woningwet, wat ernstige gevolgen heeft voor met name de jongeren. Wonen gaat voor hen onbetaalbaar worden. De spoeling blijkt wel dunnetjes te zijn om ministers zonder geweten te krijgen want Hugo had volksgezondheid waar hij zeer ernstig heeft gefaald en nu minister van wonen waar hij wederom faalt en mocht ondanks of juist door falen ook nog binnenlandse zaken erbij nemen. En als beloning straks burgemeester van Rotterdam! Joepie!!! Zo ook met Robje Jetten die de post klimaat en energie heeft en nu ook financiën erbij en het kan niet op voor een hersenloze puppet ook nog is de functie van vice president.

Het zaaien van verdeeldheid begint zich fors te verharden, wat duidelijk is te zien bij de demonstraties door studenten van de UvA. Maar zijn het studenten van de UvA of zijn het de beroepsdemonstranten van Soros. Het misbruiken van de genocide geschiedenis van de Joden wordt nu heel slim ingezet om Gaza op een zeer onmenselijke wijze leeg te moorden. En dan is het ineens geen genocide meer. Zoveel wakkeren die het goedkeuren wat er in Gaza gebeurt is verbijsterend en hebben niet door dat het weer gaat om het rijker maken van de rijken. De gasbel voor de kust van Gaza waar de vrouw van Sunak al in geïnvesteerd heeft, is toch handel met voorkennis? Het Ben Gurion kanaal wat de zionisten nog rijker en machtiger zal maken en langs de kust van Gaza luxe resorts bouwen, wat ook een enorm verdienmodel is. Daar mag je gerust een heel volk voor uitmoorden, ook kinderen als je Israhell heet. Egypte kondigt het voornemen aan  zich bij Zuid- Afrika aan te sluiten in de genocidezaak tegen Gaza. De westerse wereld stond ooit te boek als democratisch en tegen oorlog. Maar was schijn en dat blijkt nu overduidelijk. Landen waar we het nooit van hadden verwacht staan nu op voor gerechtigheid tegen genocide.

Rusland mag niet meedoen aan het Eurovisie Songfestival vanwege de oorlog. Israhell mag wel meedoen want voeren een oorlog ….. zo diep zit het rot en alle logica is verdwenen.

Op 6 mei hadden we een ernstige crisis toen Poetin het westen stevig heeft teruggefloten, omdat het westen dreigde de Krimbrug op te blazen. Hij heeft Pavlov opgedragen om de ambassadeurs op het matje te roepen en ze flink duidelijk te maken dat zodra er nog een keer op Russisch grondgebied wordt geschoten of de krimbrug gebombardeerd hij strategische kernwapens richting het westen zal sturen. De boodschap was duidelijk en het westen trok zijn keutel in en lieten de staats media zeggen dat ze geen belang meer hadden bij het opblazen van de brug, strategisch gezien.

Het ophitsen van Zelensky dat Rusland niet stopt bij Oekraïne. Zelensky ondertussen schatrijk met 54 miljard op zijn rekening, volgens Baudet, die voor zijn presidentschap optrad als “komiek” door met zijn piemel piano te spelen of op hoge hakken rond te dartelen op een podium. Er is tegenwoordig een hoge eis van gedragsstoornissen nodig om president of minister te worden. Poetin zal Europa niet binnenvallen omdat het budget van de NAVO veel hoger is dan dat van Rusland, namelijk negen keer hoger. Dus mengt de NAVO zich nog meer in de oorlog, zal er maar één uitweg voor de Russen zijn en dat is een tactische kernoorlog. Luister hieronder wat Poetin erover zegt en waarom hij niet Europa zal binnenvallen, maar ook de visie van Ab Gietelink is ijzersterk.

Baudet heeft een goede uitleg over de groeiende economie van Rusland. De Mc Donalds mocht niet meer in Rusland dus zijn de Russen een eigen fastfood gaan opzetten en een eigen coca cola gaan maken en dat gaat straks verkocht worden door de Russen aan landen die Rusland goed gezind zijn. Ralf Dekker benoemt hoe goed wij het hadden kunnen hebben als we waren gaan samenwerken met de Russen, goedkoop gas, flitsende economie en nu met de sancties gaat Europa koppie onder en de Russen drijven uitstekende handel met Landen die ons steeds meer de rug toekeren.

Maar goed, het corrupte Europa wilde het schoothondje van Amerika zijn.

In 2025 verwachten de BRICS landen met een eigen munt te komen en dat zal ten koste gaan van de dollar. 

Maar goed in clowns world worden transmannen miss world, ook al zijn ze oerlelijk en het songfestival wordt gewonnen door een non-binair. Het ooit leuke familie avondje songfestival kijken met chips op de bank is niet meer want het is een ranzig satanisch gebeuren geworden. Daar horen normale mensen niet meer in, laat staan kijken, dat wil je toch niet!

Deze Jensen is weer geweldig, hij laat duidelijk zien hoe dom en volgzaam de massa eigenlijk is, zijn drukker bezig met Joost Klein die is gediskwalificeerd dan wat de WHO probeert uit te rollen. Laat staan de westerse leiders.

Vraag mij niet waarom Joost Klein is gediskwalificeerd want mij daar in verdiepen is zo zonde van mijn tijd.

https://jensen.nl/eurovisie-domfestival-de-jensen-show-636/?mc_cid=e8426876c5

Volgens een Duitse rechter mag de inlichtingendienst doorgaan met bespioneren van de AFD. Weer een flinke inbreuk op de grondwet. Omdat deze partij kritisch is op media, wetenschappers, medici en rechters, tegen wapenleveringen aan Oekraïne zijn, voor kernenergie en willen wat doen aan de ongecontroleerde immigratie. Dan ben je extreem rechts dus gevaarlijk.  Het Duitse volk lijkt nu massaal te kiezen voor de AFD dus moet deze partij verboden worden.

Trump waarschuwt in onderstaande link dat de uitbraak van vogelgriep gebruikt zal worden om de aankomende verkiezingen wederom te verstoren of te beïnvloeden.

Het Erasmus in Rotterdam waar Kuipers vandaan kwam. Het onderstaande artikel is een jaar oud maar nog steeds actueel.

Er wordt in Nederland geen enkel toezicht gehouden op onderzoek in hoogrisico biolabs, zoals bij  Viroscience van het Erasmus MC Rotterdam, waar geëxperimenteerd wordt met levensgevaarlijke “virussen”. Dat blijkt uit onderzoek van de andere krant.

https://deanderekrant.nl/nieuws/vrij-spel-voor-gevaarlijke-virusexperimenten-in-nederland-2022-05-30

De misleiding is groot en nekproblemen van de verkeerde kant op kijken moet enorm zijn. Kijk goed om je heen want de Europese verkiezingen zijn al snel op 6 juni en de corrupte bende die er nu zit moet echt weg. Laat je niets wijs maken om strategisch te stemmen of niet te gaan stemmen.

GA STEMMEN EN KIES FvD!

Deze jongens en vooral Gideon en Pepijn zijn de kracht van de partij. Thierry kan irritant uit de bocht vliegen maar ziet wel het grote plaatje. Ralf Dekker die FvD gaat vertegenwoordigen in Brussel zie ik steeds wakkerder worden en weet het krachtig te benoemen.

Geen v Haga met zijn zwakke achterban en geroddel. Geen Wilders die blind de Zionisten blijft steunen.

En al helemaal nooit de PvdA/GL want dat is de definitieve dood van ons land. Geen VVD of D66 want die werken nauw samen in Brussel. Al deze partijen willen het grote corrupte Europese rijk. En BBB of NSC laten die zich eerst maar bewijzen. Voorlopig hebben ze mijn vertrouwen niet!

Vrijheid, menswaardigheid en gezondheid staan zwaar onder druk dus ga stemmen en stem wijs! Laat je niets meer wijs maken door de staatsmedia over rechtsextremisten en gevaarlijke fascisten. Laat 1939 zich niet herhalen! Het gevaar komt vanuit links!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk