Hét Nieuws: De boodschap blijven herhalen en herhalen.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #059


Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog hebben wij westerlingen alleen maar de opbouw meegemaakt.


We gingen meer verdienen, kregen daardoor meer welvaart, onze vrijheid in denken en doen was grenzeloos en de flower power tijd schafte de preutsheid af, de pil kwam en de industrie ontwikkelde zich in een razendsnel tempo, onderwijs werd voor iedereen mogelijk en gezondheidszorg ontwikkelde zich op een manier dat er voor elke aandoening wel een pilletje is en we leerden bovenal dat het leven goed en leuk moest zijn.

Niets mis mee, zou je zeggen.

Mijn zoon vroeg kort geleden of ik zorgen heb, dat heb ik maar mijn zorgen uitspreken, dat kan niet. Want hoe idioot klinkt de realiteit dat er een klein groepje elite uit is op wereldmacht. Hoe idioot klinkt het dat er een genocide heeft plaatsgevonden middels de corona prikken. Hoe idioot is de klimaatwaanzin wat de politiek gebruikt als middel om ons te onderdrukken. Hoe idioot klinkt het dat de massa invasie van mannen van militaire leeftijd goed getrainde soldaten zijn en geen zielige moedertjes op afgetrapte slippers met een kind onder en aan haar arm en een plastic tasje met haar laatste schamele bezittingen. Want dat laatste is wat wij moeten geloven.

Een zeer zorgwekkende onthulling in onderstaande tweet die ik al jaren roep. Al die ingevlogen en zogenaamde vluchtelingen bootjes vol mannen zijn soldaten! Het corona kwam uit een lab en wat is het plan met de vogelgriep?

Zorgen maak ik mij om de onwetendheid over zoveel dingen die een directe bedreiging vormen voor onze vrijheid en gezondheid. Mijn zorg is de gelatenheid van de westerse mens. Welvaart, carrière, gemak en het vooral leuk hebben gaat voor gezondheid. Blind geloof in artsen en de big pharma. Het blind volgen van de staatstelevisie.

Als ik app met een jonge vrouw in Moskou proef ik de Nationale trots die wij al lang niet meer hebben. Wij hebben onze cultuur al jaren geleden afgeschaft door het prima te vinden dat het Sinterklaasfeest nog tot het minimum gevierd wordt, onze kerststol heet nu feest stol en het kerstfeest heet nu winterfeest, paas stol heet ook feest stol en de kerk die steeds meer uit ons straatbeeld verdwijnt is voor sukkeltjes maar de Moskee wordt vereerd en gerespecteerd.

Winkels besteden volop aandacht aan de ramadan en het afsluitend suikerfeest en scholen verplichten hun leerlingen moskeeën te bezoeken. Politie hoort neutraal te zijn maar spreekt zich uit tijdens de ramadan, met kerst hoor je ze niet. We hebben onze cultuur, onze waarden en normen door het riool gespoeld en laten het ons afnemen door het onzinnige schuldgevoel dat we ooit slaven hadden, honderden jaren terug.

Ook ik voel geen nationale trots meer, veel erger dat ik mij diep schaam voor het Europarlement, de Eerste en Tweede Kamer want wat een onkunde en corruptie zit daar. VOLT, betaald door Soros, de man die verantwoordelijk is voor de massa-invasie die nu ons continent overspoelt en zo dus zijn invloed heeft in de tweede kamer. Rutte en zijn volgelingen in dienst van het WEF, maar ook het koningshuis  staat in dienst van het WEF. Ze doen het open en bloot en nog gelooft de massa het niet. Rutte vrolijk zwaaiend met zijn WEF tasje. Geheime Bilderberg Bijeenkomsten worden betaalt uit de belastingpot door jou en mij.

Kijk de uitzending van Ongehoord Nederland over het diepe rot van het koningshuis, de misdadige achtergrond van Junta bitch Maxima haar vader, de connecties wat al jaren gaande is tussen het koningshuis en de Zorreguita’s en het verdienen van bakken met geld door te beleggen met voorkennis. Deze koninklijke familie bezit miljarden! Hoe lang nog laten we ons financieel uitkleden door deze foute familie, door het bakken met geld naar Oekraïne te sturen, en ons zuurverdiende geld verplicht te besteden aan gelukszoekers die hier in pure luxe worden ondergebracht op luxe cruiseschepen en hotels. Het mag de burger wat kosten!

Een zeer zorgelijke ontwikkeling is de machtsovername van de WHO wereldwijd, maar wie weet het want de staatsomroep zal jou niet wakker schudden. Eind deze maand wil de WHO een wereldwijde machtsgreep doen. Dan mag Tedros, de man die geen arts is en in zijn eigen land Ethiopië beschuldigd wordt van genocide, samen met Kill Gates beslissen of wij in lockdown moeten bij een zogenaamde pandemie maar ook omwille van klimaat mogen deze psychopaten een lockdown in voeren. En hier dient elk land zich dan verplicht aan te houden!

Erger, er is zelfs een vaccinatieverplichting mogelijk.

Of het gaat lukken is nog de vraag. Kuipers, die out of the blue vertrok naar Singapore waar geen uitleveringsverdrag mee is gesloten, tekende al bij het kruisje. Pia Dijkstra, totaal niet medisch onderlegd, is een grote voorstander om de WHO te verklaren tot wereldmacht. Pia stotterend en zonder enige kennis Gideon aanviel bij vragen over de WHO die ze niet wist te beantwoorden. Mevr kreeg een spiekbriefje toegeschoven. Gelukkig zijn er steeds meer landen die het gevaar zien van deze machtsovername, niet Nederland op FvD na en recent is BBB flink geschrokken van de dwang en drang die dit verdrag kan toepassen.

En ineens is niets in ons leven meer zeker, corona kwam dus we werden overstelpt met dreigingen dat er een enorm aantal mensen zouden sterven en lieten als makke schapen gebeuren dat de overheid ons opsloot, dwong ons mondkapjes te dragen, de niet werkende weten we het nog, zelfs een sok voor je mond was goed, de anderhalve meter, de spatschermen in elke winkel, knuffelen en handen schudden mocht niet, masturberen was beter dan seks met zijn twee hebben, de QR-code, de avondklok, de lockdowns, we sloten onze bejaarden op in eenzaamheid en lieten onze dierbaren alleen sterven en al deze besluiten werden politiek genomen en zeker niet wetenschappelijk blijkt uit de WOO verzoeken. Hugo, docent lagere school, ging op de stoel van de arts zitten en liet artsen vervolgen die patiënten wisten te genezen! met HCQ en Ivermectine. Nam alle bovenstaande maatregelen tegen het advies van artsen in. Het kwam letterlijk zijn strot uit: dat het ging om gedragsbeïnvloeding!

HCQ en Ivermectine werd verboden omdat anders het corona vaccin niet de markt op mocht. Want het vaccin was nog in de experimentele fase dus niet uit en ter na getest zoals Hugo ons bewust wijs maakte.

Bejaarden werden volgepropt met Midazolam en zo letterlijk de dood ingejaagd. Geen onderzoek naar oversterfte, het ontploffen van het aantal kankergevallen en hartfalen, psychische problemen, zoals psychoses ook explosief gestegen en toch door blijven drammen om die prik te nemen want de politiek weet, zonder enig onderzoek, aan het vaccin ligt het niet! Ondertussen weten we beter en is het een kwestie van tijd, weten we het allemaal. Maar het klinkt voor nu helaas nog te bizar om te geloven.

Het kwaad stopte toch bij Hitler en Pol Pot, dat gebeurt nu toch niet meer in onze westerse beschaving. Westerse beschaving is schijn, democratie is schijn maar je ziet het pas als je het door hebt!

HEBZUCHT IS VAN ALLE TIJDEN OOK NU!

De straten van de westerse wereld waren leeg, het was doodstil op straat en de angst trok van huis tot huis. De enkelingen die wel zagen dat het niet klopte en wisten, werden in de maling genomen, werden gezien als uitschot en mochten hardhandig neergeknuppeld worden. Winkels moesten verplicht dicht, alleen de supermarkten bleven open, daar kwam het virus blijkbaar niet. En denk is na waar in de winkels is het het drukst ….. inderdaad de supermarkt. Deze maatregelen geven aan hoe makkelijk het is met een klein groepje kwaadaardige gekken een hele grote massa angsthazen onder controle te krijgen.

Corona verdween zomaar ineens van de ene op de andere dag werden we niet meer dood gepropagandeerd met opname cijfers, sterfte en besmetting cijfers  want er kwam een oorlog en we gingen over naar klimaathysterie in de meest bizarre vormen en ook daar gingen velen in mee en trappen vol in de stikstof en CO2 nonsens. Willen er zelfs insecten voor gaan eten en worden bijna hysterisch als je zegt dat het een grote hoax is. Zijn niet is staat te overzien wat de gevolgen zijn als de boer massaal gaat verdwijnen. Ik kan je verzekeren dat je met een lege maag gaat slapen!

Hebben velen de mond vol dat we met te veel mensen zijn en werken onbewust mee aan de oplossing door uit angst geen kinderen meer te nemen, zich lek laten prikken met vaccins, gif eten uit de supermarkt. Het lukt de politiek wederom die angst knop vol open te zetten. Nederland loopt onder water, wat klopt als je de sluizen dicht laat, de aarde warmt in razendsnel tempo op, er komen watertekorten, de boeren moeten weg, koeien zijn smerige scheten en boeren latende vervuilers. Maar wat blijkt, klimaatverandering is een onderdeel van de natuur en daar heeft de mens geen invloed op. We gaan juist naar een koudere periode toe. Maar ja, breng het weer met knalrood gekleurde weerkaarten, vertel in mei dat 26 graden extreem is voor de tijd van het jaar en kom elke keer weer dat ons een extreem hete zomer staat te wachten en de mensen schieten weer in die angst.

Zonnepanelen, bio-industrie, windturbines en de elektrische auto is de toekomst en wederom luisteren we braaf naar de politiek en schaffen de Tesla aan, flikkeren onze daken vol met zonnepanelen, want subsidies en geven geen krimp dat ons landschap wordt verstoord door die afschuwelijke windturbines en weilanden vol zonnepanelen. Ondertussen ben je met zonnepanelen duurder uit omdat je de politiek vertrouwt. Bossen worden massaal gekapt om hier de bio ovens in te gaan en is zo niet milieuvriendelijk want het vervoer gebeurt met zeer vervuilende schepen en het kappen van bomen is juist de bedreiging voor ons bestaan. De vleugels van windturbines zijn niet afbreekbaar, de turbines lekken olie en brengen zeer veel schade toe aan het milieu. Het is de oorzaak van de enorme terugloop van insecten en dood helaas mega veel vogels. Hieronder een tweet van Daan de Wit over de schadelijke invloed voor de zeedieren en de politiek wil de Noordzee volledig volplempen met die smerige windturbines.

Alles en iedereen zal en moet van het gas af en aan de warmtepomp, vervuilende diesel en benzine auto’s mogen niet meer en je deugt als je een Tesla rijdt. Dan hebben we het er maar even niet over dat nieuwe woningen lang moeten wachten om aangesloten te worden op het elektriciteitsnet en de Tesla kan niet 24/7 laden want we hebben niet genoeg elektriciteit. En toch doordrammen als een stampende kleuter! De stad Utrecht gaat weer terug over op gas. Maar dat de datacenters mega, echt mega veel water verbruiken en stroomvreters zijn en voorrang hebben op de burger die zijn huis wil verwarmen of zijn Tesla laden, moet dan maar want de burger controleren is voor de overheid van levensbelang, ik bedoel zelfbehoud.

Zelf ben ik dus vrij kort na de oorlog geboren en opgegroeid tijdens de koude oorlog en ik leerde niet anders op school en thuis dat de Russen het rode gevaar waren. Het waren de Amerikanen en Canadezen die ons bevrijden van de Duitsers, zo werd ons geleerd. Dat het de Russen waren die als eersten Berlijn bereikten, dat wordt verzwegen. Dat de Russen veel offers hebben gebracht voor onze vrijheid moeten we negeren!

Want zeg niets goed over de Russen, dan ben je een landverrader. Ondertussen weet ik beter, want al doen Westerse leiders nog zo hun best om de geschiedenis in hun voordeel hun kant op te duwen, met een klein beetje moeite is de waarheid te vinden. De Maidan- revolutie in 2014, de belofte aan Gorbatsjov om niet verder op te rukken richting Rusland, het Minsk verdrag, de meerdere verzoeken van Poetin om tot de NAVO te mogen toetreden werd weggehoond.

Een ijzersterke alleszeggende tweet van George van Houts: Zien jullie het nu? Europa is in alle valkuilen tegelijk getrapt. De VS planden de proxy-oorlog Oekraïne -Rusland al sinds 1998. Langzaam is er naar toe gewerkt. Rotzooi trappen tussen Europa en Rusland wat beiden zou verzwakken. Wat grappig is: hoe onnozel we zijn. Van wie kopen we nu peperduur LNG dat met schepen over de oceaan komt? Van de VS. Begrijp je het nu een beetje? Begrijp je nu de sancties? De Nordstream II ? De Maidan? De zonen van vier VS toppolitici met posities in Oekraïense energiebedrijven. Hunter Biden bij Burisma? Wat deed hij daar?

En wij gooien met beton onze eigen gratis(!) gasvoorraden dicht ipv dat we alle Groningers ruimschoots compenseren voor het exploiteren daarvan en de schade die hen dat oplevert. En laat hen dan ook super mee profiteren van de miljarden die dat oplevert door de leveringen aan buurlanden. 

Maar nee. We zijn overal met open ogen ingetrapt.

Henry Kissinger: ” It is very dangerous to be a enemy of the US. But being a friend is lethal.”

Israel/ VS; precies hetzelfde verhaal: het exploiteren van de Gaza-gasfields en het ontwikkelen van het Ben Goerionkanaal en iedereen die zegt; “Maar de Palestijnen dan? Het is hun land en hun gas volgens de verenigde Naties.” die is een anti-semiet. Begrijpen jullie het nu?

Onze gezondheid zoeken we niet meer in de natuur maar bij de big pharma. Big pharma verdient mega veel geld door ons eerst ziek te maken en dan met een behandeling of pil te komen die vaak mega veel geld kost. Een pil kan gemaakt worden voor een paar centen maar wordt verkocht voor heel veel meer geld.

Een arts die chemo voorschrijft verdiend rechtstreeks duizenden euro’s aan jouw chemotje. Zou het kunnen dat een arts daarom graag een chemo voorschrijft?.

Steeds verder komen we van de natuur af te staan en vinden we mensen gekkies die hun eigen groenten verbouwen, zich afvragen of ons drinkwater nog wel veilig is en willen we echt niet horen hoe erg ons voedsel al bewerkt is tot gif. Je moet toch ergens aan dood gaan is vaak het antwoord.

Het afzetten tegen andersdenkenden zal voortkomen uit de angst voor de werkelijkheid. Want je moet toch echt onder een steen leven of zo gehersenspoeld zijn door de politiek en staatsomroep dat het zelfdenkende vermogen volledig is uitgeschakeld dat je niet ziet hoe wij belazerd worden.

Corona kwam uit een lab, de prik had een hoog gezondheidsrisico en dat wist men, de oorlog in Oekraïne is vanwege de investering van invloedrijke Amerikaanse families, daar sterven nu honderdduizenden mensen voor. Dus hoppa massaal de blauw/gele vlaggetjes bij ons profiel of aan de gevel van ons huis want we deugen. Nog niet bekomen van dit deugen krijgen we het conflict van Israhel en Gaza en dat zet bewust gecreëerd alle meningen op scherp. En nog nooit eerder in de geschiedenis kijken we passief toe hoe een heel volk wordt uitgemoord. Ook hier gaat het weer om macht van een klein groepje Zionisten.

En onderzoek nu is het verschil tussen een Jood en een Zionist, en het smerige corrupte verleden van Nethanyahu. Bij de UvA werd flink gedemonstreerd door studenten maar waar ik mijn vraagtekens bij heb. De studenten wilden vredelievend demonstreren maar wie waren dan die relschoppers die vernielingen aanrichten. De relschoppers in dienst van de overheid. Net zo als de ER die betaald worden uit de Soros pot, dus overheid.

Niets is wat het lijkt en het doel is om ons tegen elkaar uit te spelen zodat er een giga opstand komt en de politiek zo definitief de macht kan grijpen!

Het Parool kopte deze week maar weer is met de leugen dat het economisch Nederland voor de wind gaat.

Hoe dan? We hebben een torenhoge EU schuld en het bijdrukken van geld dat er niet is gaat maar door. Bakken met geld gaat naar oorlogen die niet onze oorlogen zijn, bakken met geld naar klimaatdoelen wat onze natuur sterker beschadigt dan ooit, bakken met geld wat in de zakken van corrupte parlementariërs verdwijnt. De EU kan zomaar even miljarden niet verklaren waar het heen gaat, Kaag liet gewoon wat miljarden schuld uit de begroting en bijna niemand vraagt ernaar en vind het best dat wij vanaf elke honderd euro die we besteden gecontroleerd worden. Ook een grote zorg van mij dat we bezig zijn om een schuld na te laten die nog generaties lang voelbaar zal zijn. Dit wil ik niet voor mijn kinderen en kleinkinderen.

In onderstaande video van de nieuwe wereld ben ik het niet met alles eens maar deze vrouw legt wel goed de corruptie van Ursula von der Leyen bloot. De ongekozen keizerin van de EU.

De boodschap blijven herhalen en herhalen. Alle berichten die ik deel van gedachtenvoer worden binnen een paar seconden van mijn Facebook verwijderd. Hoezo censuur op de waarheid!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk