Echt de NAVO is onbetrouwbaar!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #059


NAVO-chef Jens Stoltenberg heeft bevestigd dat Oekraïne lid wordt van de NAVO.De secretaris-generaal van de NAVO deed de aankondiging tijdens een verrassingsbezoek aan Kiev, waar hij het lopende conflict en de toekomstige steun van het bondgenootschap besprak met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, bericht Niamh Harris.

Hij zei: “Laat ik duidelijk zijn, de rechtmatige plaats van Oekraïne is in de Euro-Atlantische familie.”

Hij erkende dat vertragingen in de steun ernstige gevolgen hebben gehad op het slagveld en benadrukte dat Oekraïne weliswaar overklast is, maar dat het nog niet te laat is om te zegevieren met meer steun onderweg.

TGP meldt: Stoltenberg onthulde dat na de oproep van president Zelensky tijdens de recente bijeenkomst van de NAVO-Oekraïense Raad, NAVO-leden, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland, hebben toegezegd hun steun te intensiveren, waarbij de VS een nieuw hulppakket ter waarde van meer dan $ 60 miljard beschikbaar stellen, dankzij de Democraten en hun kameraad Mike Johnson, samen met andere RINOS.

De twee leiders bespraken ook de voorbereidingen voor de komende NAVO-top in juli, waar plannen voor een grotere rol van de NAVO in de coördinatie van veiligheidsbijstand en training voor Oekraïne zullen worden onthuld.

“Ik ben van mening dat we ook een grote, meerjarige financiële toezegging nodig hebben om onze steun voort te zetten. Moskou moet begrijpen dat ze niet kunnen winnen. En ze kunnen ons niet uitzitten,” voegde Stoltenberg eraan toe.

Over het mogelijke lidmaatschap van Oekraïne zei Stoltenberg: “Oekraïne hoort bij de NAVO. Oekraïne zal lid worden van de NAVO. Het werk dat we nu doen zet jullie op een onomkeerbaar pad naar NAVO-lidmaatschap, zodat Oekraïne, wanneer de tijd rijp is, meteen NAVO-lid kan worden.”

Hoewel het uiteindelijke NAVO-lidmaatschap van Oekraïne als “onvermijdelijk” wordt gezien, wordt het land momenteel geconfronteerd met uitdagingen om te voldoen aan alle criteria voor NAVO-lidmaatschap vanwege het voortdurende conflict met Rusland.

De NAVO en haar leden zijn echter actief betrokken bij discussies en onderhandelingen om deze problemen aan te pakken en mogelijk Oekraïnes weg naar lidmaatschap te versnellen. Op de top van Vilnius in 2023 besloot de NAVO dat Oekraïne lid kon worden van het bondgenootschap zonder eerst een Membership Action Plan af te ronden.

Eerder deze maand waarschuwde Elon Musk dat aandringen op het NAVO-lidmaatschap van Oekraïne de wereld naar een “nucleaire apocalyps” zou kunnen leiden, waarbij hij de film ‘The Day After’ uit 1983 aanhaalde als een grimmige herinnering aan de mogelijke gevolgen.

Ondertussen waarschuwde een functionaris van de Russische Veiligheidsraad vorig jaar dat de toelating van Oekraïne tot de NAVO onvermijdelijk zou kunnen leiden tot een scenario van de Derde Wereldoorlog, in navolging van de waarschuwing van president Vladimir Poetin tegen “nucleaire chantage” vanuit het Westen.
©Niamh Harris.

Reactie.

In verschillende artikelen is al beschreven dat de VS, onder de bezielende pogingen van Blinken, de minister van buitenlandse zaken van de VS Oekraïne lid kon worden van de NAVO. Want als Oekraïne lid is komt het in de familie van oorlogszuchtige Westerse landen en kunnen alle NAVO-landen lijden onder de enorme inspanningen die dit gaat kosten! En zoals ik al eerder schreef kan Rusland deze oorlog niet verliezen omdat ze weten dat Rusland dan zal worden bezet en opgedeeld worden in kleinere staten en zullen ze beroofd worden van hun zo nodige grondstoffen. Want daar is het de VS-politici om te doen.

De VS heeft zich verlaagd door als een struikrover anderen te overvallen en te beroven. Daartoe hebben ze in het verleden al verschillende landen aangevallen. Het was Obama die in zijn tijd als president zei: ”als we het niet kunnen krijgen of kopen, dan komen we het halen. “En wat zien we?

Zoals Elon Musk het verwoorde kan best werkelijkheid worden. Een Derde Wereldoorlog, uitgelokt door het Westerse NAVO-bondgenootschap. Zelfs een Nucleaire oorlog is niet onmogelijk.

Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen door met de Witte Helmen, onderdelen van verschillende legers de aanstichters hiervan te arresteren, maar ook wij zijn beperkt omdat de politici die achter dit verschrikkelijk gebeuren staan nog steeds hun goedkeuring geven dit door te laten gaan!

Burgers zouden ons kunnen helpen door duidelijk te laten merken dat ze deze oorlog willen stoppen en vredesbesprekingen eisen. Wanneer de burgers van landen krachtig protesteren moeten politici wel luisteren. Doen ze dat niet, dan is dat een grote ontkenning van de burgers en hun rechten! 

Dan kunnen burgers en boeren en militairen en politie zich verenigen en een krachtig NEE laten horen tegen de oorlogsplannen van de Westerse politici! 

Want ik ga ervan uit dat deze burgers en boeren en militairen en politie allen kinderen en misschien kleinkinderen hebben die ze niet laten opgroeien in het gevaar van een oorlog? Want dat is wel de consequentie! Of denken jullie dat Rusland deze oorlog op eigen grondgebied gaat uitvechten? Nee, dit zal op Europees grondgebied gebeuren. Rusland heeft het materieel en de manschappen klaarstaan omdat ze al sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie weten dat de VS dit van plan is. Dit gezien het steeds verder oprukken naar het Oosten en de landen van het Warschau Pact steeds verder inpalmden ondanks alle beloften dit niet te doen! 

Daarbij is het ook dat China onlangs heeft toegezegd Rusland te steunen met materieel en manschappen wanneer Rusland wordt aangevallen. 

Als duider zie ik dat Europa wordt opgeofferd door de VS omdat de strijd zich kan verspreiden over een groot deel van Europa en hier, net als in de tweede wereldoorlog, een puinhoop van Europa maken! Europa heeft al een groot deel van haar oorlogsmateriaal naar Oekraïne gestuurd en is nu gedwongen nieuw materiaal aan te kopen van de VS!!!!

Het tij is nu nog te keren wanneer de Europese bevolkingen een keihard nee zeggen tegen deze oorlogsdreiging. Dan gaan de Witte Helmen door achter de schermen die mensen te arresteren die aan deze oorlogsdreiging medewerking verlenen! En Rutte staat ook op de lijst!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk