dotcom.radio aflevering 414 van 12-05-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #057


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 414: Israel staat op verlies van de oorlog – Vaccinaties ontstoren – Valse aangifte niet zonder risico – AstraZeneca vaccin van de markt – NETANYAHU’S STATEMENT – de Trotse Moordenaars – Macron gaat af als een gieter – Is de bijbel ook gekaapt? – bijdrage Mike uit de UK – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsFrom the middle east
There’s that ZIONIST monster beast
Holding the whole world captive
So we need to react proactive
Behead that monster once and for all
Where we go one we go all [wwg1wga]

— Is gedachtenvoer onbereikbaar? Zet dan je VPN op een ander land of even uit. Daar loop ik zelf ook tegen aan bij sommige websites —

[Kaatje op X] Wanneer komen burgers nou eens massaal in opstand tegen de regering met hun wanbeleid?! — Het toekomstbeleid vertaald in data zoals; 2045 eet de meerderheid van de bevolking geen vlees mee – Wij weten dat dit niet gaat gebeuren maar dat weten de zombies nog niet eens.

[Trump] Dus Donald Trump bezoekt de pitt box van team McLaren en meteen wint Lando Norris de #MiamiGP – sommige mensen hebben nu eenmaal een fijne neus voor het winnende team. Best wel scary voor Israel dat al 6 jaar geleden in de Q post te lezen was “Saving Israel for last”, in maart 2018 en dat zien we nu gebeuren

[Remco X] Weermanipulatie in Nederland met een groot gebouwde installatie ? En de politiek het maar hebben over het klimaat, maar Is er ooit een debat gevoerd over deze installatie? Als je boer bent en je oogst vernield zou worden door systemen die voor weergod kunnen spelen en vervolgens het volk wijs wordt gemaakt dat er een klimaat problemen is, zou ik hieromtrent toch het naadje van de kous willen weten… ook als je geen boer bent. Dwingeloo: LOFAR/ASTRON middelpunt van wereldwijde HAARP systeem in Nederland?

[X] Naast de 9mm-kogels uit het wapen van Van der Graaf is er ook een 5.56mm-kogel gevonden in het lichaam van Fortuyn. Dit staat in een kopie van een KLPD-rapport waarop Ine Veen de hand heeft weten te leggen.
– Kun je nagaan waarom ik laatst schamperde tegen een Hollander die zei; “Ik vertrouw de overheid volledig”, waarop ik antwoordde: “Dan vertrouw ik jouw niet”

[dé Politie] Politiewerk is en blijft mensenwerk. Hoe kunnen we nog zorgvuldiger optreden en gebruik van geweld voorkomen? Daaraan besteden we extra aandacht tijdens de opleidingen.
Janny Knol Politiechef word op X boven de grond afgezaagd

[X] Studenten protesten tegen Israel en voor Palestina: Het begon in de VS, nu in Italië, Denemarken, Marokko, Ierland, en vele andere landen waaronder Nederland en Israel zelf !!
Waarom koos Halsema ervoor om geweld tegen studenten te gebruiken? – de gehele groep werd aangehouden voor erfvrede breuk. Duidelijk is dat Israel en daarmee de zionisten de breuk gaat worden voor de Nieuwe (Nazi) Wereld Orde, de Deep State en groen links treed duidelijk op als verdedigers voor het systeem. Zou Femke ook chantabel zijn vraag ik me af ?

[x] Goede quote: De achterkamertjespolitiek van het #WEF zal zich weldra verplaatsen naar de (SM)schuilkelders #schuilkelderpolitiek (hoe staat het met de verbouwing van het Binnenhof?)
Wereld Nieuws[Mike op X] Testosteron het hormoon van leiders, oestrogeen het hormoon van volgers – Mike Donkers plaatste dit artikel en video prominent op zijn X account wat we hier vertaalden. Het belang van dit artikel, zie hoe we tegen elkaar uitgespeeld worden. – “We delen allemaal een gemeenschappelijke menselijkheid en we zijn allemaal tegen elkaar uitgespeeld door een anti-menselijke vijand die de oudste truc uit het boek gebruikt: verdeel en heers. Onze gemeenschappelijke strijd gaat niet tussen links en rechts, het gaat over goed versus kwaad”.

[Mike] Het doel van Israël in Rafah is vernietiging, geen militaire prestaties – Israel zegt, we doen ons best om burger slachtoffers te voorkomen, John Elmer in de YT video; ze gebruiken Rafah als hefboom omdat ze op verlies staan, de instorting van het zionisme. Ze zijn de oorlog aan het verliezen is zijn conclusie. Er wordt niet meer gesproken over de tunnels, de militaire doelen alleen over vernietiging. Elke vredes deal, zelfs tijdelijke zijn een excuus om te strijd te verlengen. De studenten protesten maken dat GAZA niet kan worden weg gehouden van de Nieuws Voorpagina’s

[Mike] Herinner je je Amy Cooper nog, — Deze zionistische Karen belt de politie op vreedzame anti-genocide demonstranten, doet alsof ze een haatmisdrijf hebben gepleegd en verspilt politiemiddelen om te beweren dat ze haar leven bedreigen. — Ze verloor haar baan, haar hond werd tijdelijk in beslag genomen en ze moest een cursus raciale gevoeligheid volgen om gevangenisstraf te voorkomen voor het valselijk rapporteren van een crimineel incident, waarna ze onderdook na een vermeende golf van doodsbedreigingen.

[Scott Ritter maandag] WAARSCHUWING: Ruslands geduld heeft grenzen, Oekraïne staat voor totale ineenstorting & wordt nooit NAVO – Eigenlijk ging deze video niet over de verovering van de Oekraïne maar de politieke toekomst waar het land niet opgedeeld gaat worden maar het westen wordt eruit gezet. Daarna kan de Oekraïne als zelfstandig land verder.

[Mike] Maandagavond: Minuten geleden keurde Hamas een staakt het vuren #bestand goed. Eveneens minuten geleden keurde het Israëlische oorlogskabinet de #RafahInvasie goed. Israëlische media: de Israëlische regering heeft de aanvaarding van het #bestand door Hamas afgekeurd. Het zionistische masker is af: Hamas wil vrede, Israël wil oorlog.
Het staakt het vuren houdt in, iedereen trekt zich terug achter de 7 oktober grens – uitwisseling gevangenen – onderhandelingen op terugkeer reeds veroordeelde gevangenen.

[X] Maandag: BENJAMIN NETANYAHU’S STATEMENT — “Nooit meer is nu”
Stel je voor dat je zo’n uitspraak zou doen over de holocaust terwijl je een moderne holocaust aan het uitvoeren bent in Gaza. NETANYAHU deed dat, gelijk de oude grijs gedraaide grammofoonplaat, “Kijk eens hoe zielig wij zijn, nui doen ze het weer en we krijgen van niemand hulp, we staan weer alleen tegen onze zelfde vijand” — iemand reageerde met; “Freak hij heeft net zijn einde getekend”.

[X] Staatsschuld VS
Het kostte de VS meer dan 200 jaar om de eerste triljoen schuld op te bouwen.
Het duurde minder dan 100 dagen voor de laatste triljoen.
Gewoon als referentiekader zodat je begrijpt hoe krankzinnig dit allemaal is:
10 miljard+ per dag
500 miljoen per uur
100.000 + per seconde

[X] Je denkt dat Amazon een winkelsite is, maar hun data- en analyseafdeling is drukker dan hun verzendafdeling. Google, wel, geen uitleg nodig. Al deze gegevens intensieve bedrijven zullen moeten worden ontmaskerd voor wat voor snode dingen er met die gegevens worden gedaan. Video: Link met Israel. Personeel luidde vorige maand al de noodklok en vielen massale ontslagen. De beide bedrijven Google en Amazon hebben een 1.3 billion contract met de Israelische militairen genaamd project Nimbus voor data spionage doeleinden

[X] De trotse moordenaars Israelische ex soldaten vertellen vol trots in detail hoe ze meisjes verkrachten en mensen vermoorden met een lach op hun gezicht.

[X] Ik zag deze week wat video’s hoe het IDF Palestijnse kinderen vernederd, die zijn nu al rijp om Hamas strijder te worden en te vechten voor de vrijheid. Daar al wel eens aan gedacht ?

[Mike] Luister naar de haat. Deze mensen zijn ziek. Ze zijn niet meer te redden en moeten verslagen worden. Ze vertegenwoordigen een hele gemilitariseerde samenleving die tot in haar kern slecht is en niet gered kan worden. ISRAELI SOLDIER CELEBRATES AND SAYS HE ‘CAN’T WAIT’ TO INVADE RAFAH TONIGHT — Moge God de aarde openen en hen verzwelgen.

[X Dinsdag] Marcron: “Frankrijk is niet in oorlog met Rusland of het Russische volk,& we hebben geen verlangen naar een machtswisseling in Moskou”,aldus Macron na de start vd nucleaire oefeningen vd Russische strijdkrachten.
[Remco] De WEF puppet (Macron) trekt zijn keutel in nadat hij tot de orde is geroepen door Xi, die hem even heeft verteld wat de consequenties zijn als hij door zou gaan met zijn oorlogshitserij.

[YT] Douglas MacGregor, over de voortgang van de oorlog in de Oekraïne: “Ik sta versteld van het geduld dat Putin ten toon spreid in het ondergaan van alle geweld schendingen van de NAVO

[YouTube] A shocking insight into Israel’s Apartheid | Roadmap to Apartheid | Full Film – Met een vergelijking tussen apartheid in Zuid-Afrika en het conflict tussen Israël en Palestina schetst deze docu de toekomst van het ene conflict vanuit het verleden van het andere. De geschiedenis van de apartheid wordt verweven met de complexe problemen waar Israëli’s en Palestijnen mee te maken hebben en de beangstigend vergelijkbare wetten en instrumenten die worden gebruikt door Israël en het Zuid-Afrika uit het apartheidstijdperk worden belicht. Het is een donker beeld van het heden, ….

[Mike] Guess who’s behind the feminist movement? Right the first time.
–JEWS– Feministen die gelijk de mannen nu een baan hebben laten hun kinderen vaak opvoeden door een ander en hebben een berg stress op hun nek gehaald door de dubbele functie. Mike zal zeker los gaan op dit verschijnsel dat al lang een doorn in het oog is van vele mannen, gelijke rechten komen met gelijke plichten. En zoals altijd roomt de belastingdienst de voordelen een heel stuk af. … wordt zeker nog vervolgt.
Media[Newsweek] “Degenen die Israël onder druk zetten om af te zien van het binnengaan van #Rafah ontzeggen Israël de beslissende overwinning die het het volste recht heeft na te streven tegen Hamas na de pogrom van 7 oktober en om hun gijzelaars te redden.” – noot: aldus de media propaganda
[Mike] Vergeet niet dat er onder de opgehangenen als gevolg van de Neurenberg processen ook journalisten waren.

[TruthSocial] So that’s how close I was allowed to come to the truth Nadat ik een korte ban kreeg op GAB met een zionisme meme is nu TruthSocial het sociale media platform die de waarheid niet kan handelen

[HM] Boeren protesten in heel Europa, zeer grootschalig. NUL media, nu wel waarom? Studenten protesten hoe klein ook: Israel, de deep state wordt aangevallen en alle puppets moeten nu wel reageren hun -omkoop- smeergeld komt in gevaar.
(on)Gezondheid[WantToKnow] Het ontstoren van vaccinaties..! – Cisca Buis, de auteur van het artikel, ze studeerde voor Natuurgeneeskunde; “Schadeclaims; ‘Als je niet binnen drie jaar een stuitingsbrief naar de producent schrijft (of een rechtszaak opstart), komt je claim te vervallen. Voor de staat en de arts gelden een verjaringstermijn van vijf jaar. Let op: je moet dit zowel per email als per post versturen! Ook al leven we in een digitale wereld is het in dit geval belangrijk om het ook juist per post te versturen.” — Over de zogenaamde lipid nanoparticles in de vaccins worden genoemd als veroorzaker van klachten. Vasten of ‘intermittend fasting’ kan hier mogelijk zinvol zijn, omdat bij ketogene verbranding het lichaam overgaat op vetverbranding en het opruimen van toxische stoffen. — Soms is een goedgekozen homeopathisch constitutiemiddel afdoende om de balans te herstellen. Ook energetische behandelingen, kruidentherapie, supplementen en andere wijzen van behandeling kunnen helpen om klachten na vaccinatie te verlichten en de gezondheid te herstellen. Ontstoren en behandelen van klachten na vaccinatie wordt steeds noodzakelijker en vraagt om goede samenwerking.

[X] Het zogenaamde Covid-19 vaccin van AstraZeneca, dat volgens politici en de systeemmedia “veilig”, “getest”, “effectief” en “vrij van bijwerkingen” was, is met ingang van 7 mei 2024 niet langer toegestaan in de Europese Unie. De aanvraag om de handelsvergunning in te trekken is ingediend door AstraZeneca zelf en bevestigd door de EU. Je kunt het originele document in dit artikel vinden.

[X] Gepensioneerd kinderarts Paul Thomas legt uit hoe en hoeveel geld er wordt verdiend aan (kinder)vaccinaties – “Dokters kunnen niet in business blijven als ze niet meedoen met de vaccinatie business”, zo legt hij uit. Je staat ervan versteld hoeveel geld er omgaat om dokters te laten gehoorzamen.
[HM] KIJKEN, en besef, je dokter is niet je vriend en gezondheid beschermheer. Hoe is het mogelijk dat deze mensen in het reine kunnen leven met hun geweten [?]

[Rumble] Documantaire; Unsafe & Ineffective: The Biggest Lie Ever Sold (COVID-19 Documentary)

[X] Chris Cuomo #CNN praat over zijn #Ivermectine gebruik nadat hij zelf #vaccinatieschade heeft opgelopen. Voorheen maakte hij iedereen belachelijk die het nam( zie video). Hoeveel mensen heeft hij en #CNN schade toegebracht door deze desinformatie te verspreiden? Nu zegt hij; “They were wrong to play the scare on it”.
Gedachtenvoer[X] “Zomaar een onderwerp op X: Wellicht hebben we inderdaad meer gemeen dan gedacht”. — [HM] Iedereen is het op grote lijnen eens. Vrede, een zinvol en betaalbaar leven, we hebben slechts een enkele sta in de weg, de Deep State en hun vazallen die crimineel dit uitrollen en handhaven. Maar er zijn ook nog wat heers en verdeel zaken waar we het druk mee hebben.

[Mike] Hoe de Rothschilds Scofield financierden om de Bijbel te verdraaien & te creëren– Christelijk Zionisme – Fundamentalisme werd geïnfiltreerd en gekaapt, in overeenstemming met de Rothschild strategie om beide kanten van oorlogen te financieren. – Fundamentalistische kerken waren het doelwit om hun steun te verwerven voor de zionistische agenda.
– Ikzelf vroeg mij al af; “Hoe zit dit nu met dat zogenaamde beloofde land”
— Is de bijbel ook al gekaapt door de zionisten? wordt vervolgd …

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten