Frankrijk, de provincie van Europa


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #054


Het bezoek van de Chinese president Xi Jinping deze week heeft de Fransen laten zien hoe ver ons land is gereduceerd tot de rang van een provincie van de Europese Unie, waarbij de aanwezigheid van Ursula Von der Leyen naast Macron klinkt als een opzettelijke onderwerping!


Uit de Nieuwsbrief van:
Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Deze onderwerping druist in tegen onze nationale belangen, zowel economisch, commercieel als diplomatiek. We hebben nergens meer controle over en buitenlandse mogendheden kunnen dat zien! Onze stem wordt gesmoord, onze producenten en boeren worden niet langer verdedigd, want het is Brussel dat beslist, en dus Washington en de lobby’s! De uittreding van Frankrijk uit de EU (Frexit) zal een einde maken aan deze permanente vernedering, en we zullen eindelijk in staat zijn om ons land te verdedigen! Het is ook de manier om de vrede te redden, met de noodzakelijke uittreding uit de NAVO, die deze week haar oorlogszuchtige provocaties in Oekraïne heeft opgevoerd! Laten we niet de offerpionnen zijn van het globalistische schaakbord! Laten we ons lot in eigen handen nemen, voor onze nationale belangen, onze vrijheden, het algemeen welzijn en de vrede!

Laten we niet opgeven: de waarheid komt uiteindelijk altijd boven tafel. Op 3 mei publiceerde de New York Times een dossier van 29 pagina’s over de bijwerkingen van cov_injecties: het is een bom! In dit onderzoek geven leidende figuren uit de vaccinwereld zelf toe slachtoffer te zijn van hardnekkige bijwerkingen. Ook AstraZeneca trok deze week haar covid ‘vaccin’ wereldwijd terug en gaf voor het eerst ernstige bijwerkingen toe. Laten we even terugdenken aan wat Véran zei op 17/05/2021: “Dit product is veilig en effectief”… De schuldigen zullen hun gerechte straf niet ontlopen! Over slechts 8 dagen sta ik in de rechtszaal tegenover Ursula Von der Leyen in de SMS-affaire. Een stap op weg naar waarheid en gerechtigheid. De patriotten analyseren, doen voorstellen en ondernemen concrete actie. En we versnellen! Onze prachtige verenigde lijst voor de Europese verkiezingen, voor Frexit, vrijheden en vrede, komt in een stroomversnelling en genereert echt enthousiasme in het veld: actie loont!

De Europese verkiezingscampagne onthult het ware gezicht van de oligarchie en haar gewapende vleugel: de media. Al maandenlang krijgen dezelfde 6 of 7 kandidatenlijsten aandacht in de media, en allemaal, van LFI tot RN, zijn ze niets meer dan varianten van hetzelfde Europeanistische virus, dat onze soevereiniteit, onze vrijheden, onze vrede, onze veiligheid en onze welvaart aanvalt. We moeten dit oligarchische systeem ten val brengen door de media te bevrijden, pluralisme op te leggen, de vrijheid van meningsuiting te herstellen, internetcensuur af te wijzen en de macht en waardigheid van het soevereine volk te herstellen, in het bijzonder door het referendum op volksinitiatief (RIC)!

Laten we ons lot terugnemen! Om dat te doen, moeten we angst verwerpen en vechten tegen fatalisme! Vrijheid, vrede, een vrij Frankrijk, waardigheid! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk