De sloophamer in ons leven.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #052


Zullen we nu eindelijk kappen elkaar aan te vallen zonder naar elkaar te luisteren. Nog nooit is het zo belangrijk geweest dat er naar elkaar geluisterd wordt. We leven in een tijd dat we op het punt staan alles te verliezen aan vrijheid, bezit en gezondheid!


ALLEEN SAMEN KUNNEN WE HET VERSCHIL MAKEN EN DE GEKTE STOPPEN!

Het valt niet meer te ontkennen dat de westerse samenleving in ernstige mate ontwricht wordt.

Dit zie ik al een paar jaar aan met een knoop in mijn maag maar ik zeg niets want ik boks nog steeds tegen een enorme ontkenning aan. Toch ga ik nu alles benoemen omdat zwijgen onomkeerbare consequenties heeft en dan ben ik medeverantwoordelijk voor de toekomst van ontmenselijking die mijn kinderen en kleinkinderen te wachten staat. En als moeder zie ik dat de toekomst van mijn (klein) kinderen ernstig bedreigd wordt door politici die de trekpoppen zijn van een stel zeer rijke idioten!

Uit liefde zweeg ik zo lang mogelijk en nu spreek ik uit liefde.

Hoekstra weet niets van Buitenlandse Zaken, Jetten niets van klimaat en financiën, Ollontrol niets van Defensie, De Jong niets van Woningbouw en wist en weet niets van gezondheid, Yesilgoz niets van Recht, Van der Wal niets van Stikstof of CO2 en Pia Dijkstra niets van gezondheid. En Rutte is een gechanteerde narcistische psychopaat in het zadel geholpen door Demmink. De Demmink die serieus verdacht wordt van pedofilie.

Verder is de Tweede Kamer gevuld met nutteloze idioten die een mega salaris opstrijken en niet verder komen dan maar wat papegaaien. Steeds vaker veel te jonge snotneuzen op belangrijke posities waar kennis en levenservaring voor nodig is die zij nog niet bezitten.

Idioten die zich zorgen maken dat pimpelmeesjes door hun hoeven zakken door klimaat of de wormen die hoofdpijn krijgen door de mens die slecht omgaat met het klimaat. Dit geeft het trieste niveau aan wat het beleid bepaalt van ons land.

EN TEGENWOORDIG KAN JUIST DE IDIOOT DE TWEEDE KAMER IN, ALS JE MAAR BEÏNVLOEDBAAR BENT EN DOET WAT DE GROTE RIJKE JONGENS ZEGGEN.

EEN PRE-IS VOORAL NIET ZELFSTANDIG DENKEN!

De grootste leugen die nu onmogelijk ontkend kan worden is de giga oversterfte ten gevolge van de prik. Ook de enorme toename van (turbo) kanker en hartfalen is niet meer los te koppelen van de prik. Ik herhaal weer om lezers niet gelijk af te schrikken: Voor wie alleen maar de eerste en tweede prik hebben genomen is dus bijzonder goed weggekomen omdat het vervoer van de vaccins niet goed is gegaan en de opslag niet voldoende gekoeld kon worden, er zijn daardoor miljoenen vaccins verloren gegaan. Degenen die de derde prik namen zitten al meer in een risicogroep maar vanaf prik vier mag je van zeer zorgelijk gezondheidsrisico spreken. Ook heeft het Deens onderzoek aangetoond dat er drie soorten batches zijn gebruikt waarvan de eerste matig tot geen klachten gaf en ben en blijf je veilig, de tweede matig tot ernstige klachten en de derde zeer ernstige klachten tot zelfs de dood toe.

Besef door volgzame gehoorzaamheid en het blind vertrouwen op een overheid je door het oog van de naald bent gekropen.

Allemaal worden we sinds een paar jaar geconfronteerd met kanker, is het niet bij onszelf is het wel een familielid, buurman of vriend. Gedragsverandering ervaar ik zelf om mij heen maar krijg het ook te horen van anderen. Vaak op een negatieve manier versterken karaktertrekken maar de link met de prik wordt niet gezien. Ik kan het niet bewijzen maar ook zeker niet ontkennen dat er een link is.

Ook staat onomstotelijk vast dat Ivermectine en HCQ zeer werkzaam waren bij Corona maar werden verboden omdat anders het vaccin niet ingezet mocht worden. Gezegd werd door Hugo de Jong, nul verstand van medicijnen, dat Ivermectine een gevaarlijk middel zou zijn. Deze man hoort levenslang achter de tralies! Hugo deed zijn uitspraken tegen de wil van het OMT in, blijkt uit de WOO verzoeken. Het vaccin was nog in de experimentele fase en nauwelijks getest dus kon alleen ingezet worden als er geen alternatief was. Huisartsen worden nog steeds vervolgd omdat ze hun patiënten GENAZEN met Ivermectine en HCQ.

Geen rechter of de LHV heeft ooit aan deze huisartsen gevraagd hoe het de patiënten is vergaan, want hoe mooi al deze behandelde patiënten leven nog!

Door de prik kan het niet komen want mij is verteld dat het veilig en effectief is …. hoe naïef!

Op 27 mei vergaderen 194 landen over een wijziging die niet door parlementen is ingezien. Parlementen geven alle bevoegdheden over aan één man die baas is van de WHO. Tedros die geen arts is en vervolgd wordt voor genocide heeft dan samen met zijn maatje Gates de macht over alle 194 landen! BIG Pharma en de WHO hebben nauwe banden met elkaar wat een front vormt en beiden een enorme macht geeft! Het gevaar van een digitaal paspoort wordt hier ook in benoemd. Onze vrijheid staat serieus op het spel! Kijk onderstaande!

De plannen van de WHO voor een nieuw Pandemieverdrag – De Andere Tafel S1#10

In onderstaande links staan links naar video’s wat een must see is.

Hier is door Arno Wellens uitgelegd wat het digitale ID voor ons gaat betekenen. Het is een controlesysteem, een dwangmiddel in elkaar geknutseld door corrupte parlementaire idioten!

Current Ratio #33 Hij is er: Uw digitale-ID!

Grote paniek wordt er gezaaid over klimaatverandering maar niets over milieu. De meest idiote krantenkoppen verschijnen er dat 26 graden in mei extreme hitte is. Welk dom leeghoofd schrijft zoiets. Juist een door Gates goed betaalde “journalist”want Gates betaalt de media jaarlijks miljoenen en wie betaalt die bepaalt.

Gates die na Duitsland de grootste betaler aan de WHO is.

Die meer dan 200.000 hectare grond in Amerika heeft opgekocht en de ene na de andere boer moet verdwijnen. Gates is voorstander om vlees af te schaffen, niet voor hem zelf uiteraard en wil ons aan gemanipuleerde groenten hebben. Gates die zeer diep in de vaccin handel zit en er heel veel geld aan verdiend heeft maar ook veel prik experimenten financierde in Afrika met zeer veel gezondheidsschade als gevolg en deze experimenten nu ook op ons westerlingen botviert. Want overal is tegenwoordig een vaccin voor. De HPV prik tegen 6 soorten kanker, hartklachten, hoppa vaccin, blauwtongvirus bij koeien nog never getest maar hoppa in Nederland mag het vee gevaccineerd met deze troep en bedenk dat wij het vlees eten van deze dieren. En overal zit het MRNA in en blijven de corrupte media, de corrupte wetenschappers, artsen en politici schreeuwen dat het vaccin veilig is en dat weet men zonder onderzoek …. HOE DAN!

Geld maakt mensen tot duivels, ook artsen!

Wie kent er patiënten met Parkinson, nou ik ken ze door en door want ik heb deze patiënten jaren verpleegd. Het is een afschuwelijke ziekte, trillend, kwijlend en afschuwelijke stijfheid, het is een uitputtende ziekte. Een ziekte die steeds meer voorkomt bij ook jonge mensen. Oorzaak wordt gezocht bij overmatig gebruik van pesticiden maar ook door straling, die telefoon in de broekzak en de draadloze oordopjes! Zeg er wat van en je bent een zeur die niet met de tijd mee gaat.

Het voedsel in de supermarkten daar wordt 70 tot 80% van bewerkt. We eten op zijn best slechte voeding en op zijn slechtst gif. Maar het bereikt de massa niet, de hersens willen er niet aan, het is to much en klinkt te bizar.

Het gebruik van deodorants met toxische middelen toegevoegd waardoor een toename van borstkanker niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen, het gebruik van zonnebrand wat geen vitamine D meer doorlaat en we gif op ons lichaam smeren met als gevolg huidkanker, het dringt niet door.

We willen hardnekkig blijven geloven in de Pharma industrie, want krijgen we kanker doen we toch een chemotje, en ach wat Parkinson, ik ken niemand die het heeft en weet je hoe makkelijk die draadloze oordopjes zijn……

DE PHARMA MAAKT ONS ZIEK MIDDELS SLECHTE VOEDING, SLECHTE COSMETISCHE PRODUCTEN, CHEMTRAILS EN PSYCHISCHE BEÏNVLOEDING EN HEBBEN VOOR ALLES EEN PIL OF EEN PRIK. EN JIJ GELOOFD IN HUN GOEDHEID?

Geo engineering was toch ook zo een stompzinnig complot. Ondertussen is de zon de afgelopen 7 maanden nauwelijks te zien geweest. Mijn tuin staat vol water maar ook de tuin van de buren en mijn vrienden hier. Alleen maar een grijze lucht en mijn kippen lopen al dagen in de drab, de koeien staan tot hun enkels in de drab, dit is ongekend.

En openlijk wordt er nu gesproken over weersbëinvloeding want tja de aarde warmt giga op. En raad wie er het voortouw neemt in de geo-engineering …. juist onze Kill Gates. Hij heeft toestemming om te experimenteren hoe de zon te verduisteren van de westerse overheden.

Geloof mij het verstand zit nog bij de BRICS landen en hopelijk gaan die snel ingrijpen om de waanzinnigen die nu aan de westerse touwtjes trekken stevig af te straffen en ze levenslang opsluiten met enkel water en brood en dan denk ik nog milt.

In Amerika is de huidige schatting dat er in de periode van Biden 40 tot 50 miljoen gelukszoekers het land zijn binnengekomen. Ingevlogen door de overheid die de gelukszoekers stemrecht willen geven.

Ook Europa wordt overlopen door gelukszoekers, ook ingevlogen of per boot. Keurig gekleed en gekapt met de nieuwste mobieltjes en een pinpas op zak verschaft door de Soros Foundation of de VN  het is allemaal één pot vieze drab. Heb je het over omvolking ben je een racist, ben je tegen de genocide in Gaza ben je een antisemiet en ben je tegen de oorlog in Oekraïne ben je een Poetin lover. De linkse deugmensen zijn anno nu degenen die oorlog willen en genocides toestaan. Hebben geen idee wat het verschil is tussen Zionist en een Jood. De zionisten willen de gasbel die voor de kust van Gaza ligt, daar heeft de vrouw van Sunak al fors geld op ingezet. Ook moeten er luxehotels komen en uiteraard ook dat kanaal gegraven, wat Israël mega veel geld zal opleveren. Daarvoor mag een heel volk uitgemoord en uitgehongerd worden. Het gaat weer om het welbekende doel dat de rijken nog rijker zullen worden. Dus ook steeds machtiger, zelfs machtiger dan landen.

En zo worden we tegen elkaar uitgespeeld. Binnenkort komen er Palestijnen naar Europa. De haat tussen Palestijnen en Joden zal in onze  straten uitgevochten worden. Net zoals nu al hele stammen uit andere landen elkaar aanvallen met manchetten, wat ongekend is voor ons westerlingen. Steden verloederen door dit tuig wat totaal andere waarden en normen hebben. Het aantal moorden en verkrachtingen neemt sterk toe en statistieken wijzen uit dat de daders geen westerlingen zijn. Extreme islamieten roepen letterlijk op om de sharia wet in te voeren en zweren dat ons ooit mooie vrije continent islamitische zal worden. Waar ik ook al langer mijn zorgen over heb is dat al deze ingevlogen mannen op militaire leeftijd ingezet gaan worden om ons monddood te slaan middels geweld. Want steeds meer hoor ik dat onze politiemensen met het hart op de goede plek er geen zin meer in hebben om hun eigen mensen op te jagen en neer te meppen. Ook ons leger kampt met enorme tekorten en raakt gedemotiveerd door dat stomme woke gedoe en een volslagen achterlijk wijf als hun “baas”.

En tot mijn grote verdriet zie ik deze ongewenste veranderingen ook serieus gebeuren.

Want het is veel makkelijker om boos op mij te worden dan degenen die verantwoordelijk zijn voor de afschaffing van de democratie.

En wat de brave burger absoluut niet mee krijgt is de censuur want volg je braaf alleen de staatsomroep merk je niet wat er van YouTube verwijderd wordt en de wet die er door is gedrukt wat de EU honden daar in Brussel de macht geeft te bepalen welk bericht waar is of niet waar. En deze wet is voor hen van levensbelang met de verkiezingen in juni want rechts rukt gigantisch op in Europa en dat zal de kop ingedrukt moeten worden.

TikTok gaat al verboden worden in Amerika en kwestie van tijd ook hier. Rumble is al twee jaar niet te verkrijgen in Frankrijk. Gezichtsherkenning in steeds meer straten in Nederland, de handige lantaarnpalen moeten ons het gevoel van veiligheid geven, maar mooi niet, het gaat om controle. Controle op onze uitgaven door corrupte overheden die zelf miljarden “zoek” zijn is een waanzin en wordt gebracht onder het mom van witwassen te bestrijden en het tegengaan van kinderhandel. Ondertussen is het de westerse wereld die het diepst in kinderhandel zit!

Dit jaar is erop of eronder hoe wij gaan stemmen. Want de regeringen die er nu zitten in Europa en Amerika regeren in opdracht van een kliek bizar rijke psychopaten die de wereld naar hun hand willen zetten. Die de mens zien als nutteloze idioten, die de wereldpopulatie wil terugdringen naar een half miljard en dat lukt ze aardig als wij nu niet ingrijpen. Deze club rijken willen de mens robotiseren of afschaffen en daarom maak ik mij zorgen om het AI gebeuren. Dit willen ze bereiken door de macht te grijpen via de WHO en voedseltekorten creëren door de boeren het boeren onmogelijk te maken en ze weg te jagen van hun land. In Wageningen zijn ze al ver in de ontwikkelingen van food hubs. Hebben we daarom nu zoveel wateroverlast want het land kan niet bewerkt worden dus dat betekent op korte termijn te weinig voedsel en enorme prijsstijgingen.

Volg Yuval Harari maar is op YouTube, hij denkt dat zij de God van de wereld gaan worden. Ze kunnen ook al hun plannen openlijk benoemen want bijna niemand let op, erger weigeren het te geloven.

Even goede uitleg over het weer:

https://www.instagram.com/reel/C6RQZEyNRas/?igsh=MW42bGRneTBicG1sMw==

Wat kunnen we zelf doen om het tij te keren, dat is verstandig stemmen op 6 juni. De enige wakkere partij in Nederland is het FvD en ja ook ik erger mij regelmatig aan Baudet maar de partij in zijn geheel zijn wakker en hebben kennis van zaken en zeggen hele goede dingen en leggen het rot van het kartel goed bloot.

Zorg voor voldoende voorraad voedsel en cash geld, en blijf cash betalen. Accepteert een bedrijf geen cash, koop je er niet meer. Zelf werk ik hard aan mijn moestuin om te zorgen dat ik mijn gezin van groenten kan voorzien want ik denk dat we na de zomer serieuze tekorten gaan krijgen of dat het eten echt onbetaalbaar zal zijn. Zorg voor een jerrycan benzine zodat je nog ergens naar toe kan als het verkeerd gaat. Want het westen blijft Poetin tergen en uitdagen en we moeten serieus rekening houden met een valse vlag. Daar is het westen een expert in.

Niets zal ik nalaten om de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen veilig te stellen en dat is nu middels het creëren van een veilige plek en voor later heb ik boeken gekocht zodat ze zullen snappen wat een gevaarlijke en krankzinnige strijd het nu is. Een oorlog tegen de elites die nu al zoveel in hun macht hebben, die verdienen aan oorlogen, zo ongeveer alles in bezit hebben wat wij doen aan eten, reizen, wonen, werken, telefoneren, betalen, kortom alles. Ze controleren ons en kunnen in een handomdraai ons het leven onmogelijk maken.

YOU OWN NOTHING IS AL AARDIG OP WEG

Doe er wat aan, niet leuk maar wel noodzakelijk!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk