De 61 miljard dollar vraag is wat Trump nu gaat doen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #052


De zuidelijke grenskwestie blijft nog steeds hangen terwijl de grenzen van Oekraïne voorrang krijgen bij Amerikaanse wetgevers.Tot voor kort had niemand ter wereld van Mike Johnson gehoord. De Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden maakte wereldfaam toen hij zijn gewicht in de schaal legde voor een hulppakket voor Oekraïne van in totaal zo’n 61 miljard USD en daarmee de kat tussen de duiven gooide, schrijft Martin Jay.

Johnson heeft veel vrienden gemaakt in de Democratische partij en verloor er een paar van zijn eigen partij door het hulppakket erdoor te krijgen, terwijl hij volhoudt dat hij werd ingelicht door experts van de inlichtingendiensten die hem aanspoorden om het wetsvoorstel erdoor te jagen. Misschien kreeg hij stimulansen aangeboden. We zullen het misschien nooit weten. Maar de deal die erdoor kwam was zo ongekend dat veel Republikeinen zich afvragen of het überhaupt nog wel zin heeft om een meerderheid in het Huis te hebben, vooral gezien het feit dat de zuidelijke grenskwestie nog steeds speelt terwijl de Oekraïense grenzen voorrang krijgen bij Amerikaanse wetgevers.

De zet was echter een beslissende overwinning voor Biden, in ieder geval op de korte termijn, terwijl veel analisten zeggen dat de enige kaart die hij tijdens de verkiezingen kon spelen – dat hij persoonlijk de oorlog in Oekraïne zal stoppen samen met de uitgaven – nu een kapotte troef is gebleken. Voor Biden en zijn westerse elitaire vrienden was het doel duidelijk: de oorlog zo lang mogelijk laten doorgaan met Zelensky aan de macht om maximale winst te maken. De denkfout is natuurlijk dat degenen die het hulppakket hebben ondertekend, de plastic zakken met geld letterlijk gebruiken als een manier om warm te blijven terwijl ze het op het vreugdevuur van de ijdelheden gooien, ook wel bekend als de oorlog die Biden niet wilde, maar die heel erg werd veroorzaakt door een nerveuze reactie op de zogenaamde verkiezingsinterferentie in 2016. 

De echte fout in het mislukte gezamenlijke denken is dat het geld enige of geen invloed zal hebben op de oorlog zelf. De echte crisis van Zelensky heeft niet zozeer te maken met militaire hardware, zoals hij beweert, maar meer met infanterie. Deze laatste tranche van militaire hulp zal raketten leveren, wat de nieuwe denkwijze is van Kiev en de NAVO-kneuen. Net zoals de Amerikanen ervan overtuigd waren dat ze de oorlog in Vietnam konden winnen met luchtsuperioriteit, denkt men nu in Oekraïne dat raketten en raketafweer de game changer zijn.

Niemand kan Biden echter de schuld geven van de stunt die Trump over de streep trok en waardoor hij nu lid is van de crankies. Analisten wijzen er nu op dat Trump een van zijn eigen rode lijnen heeft overschreden en niet de slagkracht zal hebben die nodig is om in december te winnen, aangezien hij en veel van zijn aanhangers het wetsvoorstel feitelijk hebben gesteund. Speelde hij een bluf? Zal hij eenmaal in functie zeggen “Ik heb het alleen ondertekend omdat ik wist dat het Biden in een veel moeilijker gat zou brengen om uit te klimmen, maar nu ik president ben, ga ik de oorlog in een oogwenk stoppen door de geldstroom te stoppen”? Moeilijk te zeggen. Het is moeilijk om te raden wat Trump denkt als hij zichzelf niet eens kent en veel van zijn beslissingen te maken hebben met zijn eigen zelfbehoud en zakelijke verlangens in plaats van met saillant politiek gezond verstand. Maar kan dit geld enige echte impact hebben tussen nu en december, gezien wat we weten over voorraden in de VS en hoe lang het zelfs duurt om materieel naar Oekraïne te krijgen, zelfs als het klaar is en klaar om te gaan? Rusland zal natuurlijk profiteren van deze militaire mislukking van Zelensky en doorzetten met hun tanks op stevige grond nu de winter ver achter hen ligt, terwijl Biden een gok met hoge inzet speelt dat Amerikanen hem midden in de winter niet zullen vragen hoe het komt dat hij geen 160 miljard dollar kan vinden voor armoedebestrijding in de VS, terwijl hij wel de salarissen van ambtenaren in een van de meest corrupte landen ter wereld kan betalen.
©Martin Jay.

Reactie.

Mike Johnson is hier de sleutelfiguur. Maar is dit werkelijk belangrijk?

Wanneer we het gehele plaatje bezien heeft dit weinig met Donald Trump te maken. Het heeft te maken met een persoon, Mike Johnson, die met de CIA heeft gesproken. Hij beweerd dat hij informatie heeft mogen inzien, maar dat verhaal geloof ik niet! Hij heeft een opdracht gekregen! Hij werd de persoon gemaakt die alleen ja kon zeggen! Een nee zou zeer waarschijnlijk dodelijke gevolgen hebben gezien de status van de CIA die in het Amerikaanse beleid de opdracht heeft de lijnen van de Globalisten te volgen. Nu moet Biden de opdracht ook volgen en 61 Miljard sturen naar een land dat voor de VS een goudmijn is. Nu moeten de corrupte steeds meer tegenpruttelende ambtenaren betaald blijven worden! Waarom is Oekraïne een goudmijn voor de VS?

Als je dat zelf niet ziet wil ik dit even uitleggen! Ook omdat daar wat extra informatie voor nodig is die je niet in je krantje leest of op de tv getoond wordt.

In een ander artikel heb ik het al gehad over de slavenhandel die plaatsvindt in Oekraïne, over het witwassen van miljarden in verschillende valuta! Dit is een gigantisch lucratieve bezigheid! Hier worden miljarden aan verdient!

Dan is er de kinderhandel, waar ook miljarden in omgaan! Maar het is niet alleen handel in kinderen! Deze kinderen worden ook misbruikt. Seksueel op de meest gruwelijke wijze misbruikt! Maar niet alleen seksueel misbruik. Ook worden deze kinderen gemarteld om zo het goud uit deze kinderen te kunnen tappen. Namelijk hun bloed dat vol zit met Adrenaline, ook wel Endorfine genoemd. Dit is zeer kostbaar en wordt veel gebruikt door de rijken der aarde, filmsterren, politici en de oligarchen! Je kan dit ook deels lezen in het artikel “Geopolitiek van de mensenhandel”. Maar de kinderen die dit leveren moeten wel gemarteld worden om de Adrenaline vrij te maken zodat het in het bloed komt! 

Het kan zijn dat deze kinderen ook gebruikt worden om hun organen te oogsten. Want er is wereldwijd een levendige orgaanhandel. En je begrijpt het al, ook dit is alleen weggelegd voor de figuren die dit kunnen betalen. Maar ook hier gaan miljarden in om!

Dus is het goed voorstelbaar dat deze handel, die eigenlijk in elk beschaaft land verboden is, Oekraïne tot een zeer aantrekkelijk land maakt om geld te verdienen. Daarom is het de 61 miljard uit de staatskas die niet erg is. Dat wordt niet betaald door de figuren die hiervan profiteren.

Dat jij financieel in de knoop komt omdat je je vaste lasten niet meer kan betalen omdat alles duurder wordt is slechts een slechte politieke beslissing! Want de politici in de Westerse landen hebben besloten dat de oorlog in Oekraïne extra steun nodig heeft en er dus geld en wapens naar toe moeten omdat anders het gouden kalf door de Russen geslacht wordt. Deze wapen en geldzendingen komen terecht op de schouders van de burgers van Westerse landen die meedoen in de NAVO.

Weet je wie de nieuwe baas van de NAVO wil worden en de hele wereld overvliegt op kosten van de staat, jullie kosten dus, dat is Rutte! Het is algemeen bekend dat Rutte Nederland echt een Nederland heeft gemaakt door dit land lachend volkomen naar de knoppen te helpen. Dit met hulp van de andere politici die voor het WEF werken. Althans voor de eenvoudige hardwerkende burgers en nu ook de middenklasse!

Nu zijn er twee lagen. Een paar rijken en een grote onderlaag, zeg maar de nederlaag, de armen. En die laatste laag wordt steeds groten! Ze laten het gebeuren alsof er niets aan de hand is. Want ze weten het, maar doen niets om het te voorkomen! Dat komt omdat deze mensen niets weten over de macht die ze werkelijk hebben! Hun macht is dat wat ze doen, werken! Wanneer dat stopt kunnen ze dit kabinet en het volgende naar huis sturen en nieuwe verkiezingen eisen. Dan hoop ik dat de Nederlandse bevolking eindelijk het besef heeft de juiste partij te kiezen die werkelijk voor hen opkomt!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk