Testosteron het hormoon van leiders, oestrogeen het hormoon van volgers


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #051


Mocht je daar andere gedachten over hebben, kijk naar de dierenwereld. Als je te gehersenspoeld bent om dit feit te erkennen, bedenk dat “the powers that be” dit gebruiken om je succesvol te manipuleren.


Mike Donkers plaatste dit artikel en video prominent op zijn X account wat we hier vertaalden. Het belang van dit artikel, zie hoe we tegen elkaar uitgespeeld worden.

Voor degenen die nieuw zijn in mijn verhaal: ik kan u verzekeren dat ik absoluut geen linkse partij ben. Ik ben conservatief van aard. Wat ik echter niet ben, is een identitaire tribalist. De aanval van Hamas van 7 oktober heeft echter aan het licht gebracht dat veel van mijn collega-conservatieven precies dat zijn.

We delen allemaal een gemeenschappelijke menselijkheid en we zijn allemaal tegen elkaar uitgespeeld door een anti-menselijke vijand die de oudste truc uit het boek gebruikt: verdeel en heers. Onze gemeenschappelijke strijd gaat niet tussen links en rechts, het gaat over goed versus kwaad.

We ervaren een Groot Ontwaken, een massale deprogrammering om alle controle over de geest waardoor we sinds onze kindertijd gevangen zijn gehouden, kwijt te raken. Wanneer Q schrijft: ‘Heb vertrouwen in de mensheid’, verwijzen ze niet naar de huidige uitdrukking van de mensheid, maar naar onze onderdrukte gemeenschappelijke, goddelijke menselijkheid die zich nog volledig moet uitdrukken.

Dus als we kijken naar het nep-links-rechts-paradigma waarin we te lang gegijzeld zijn geweest, welke kant blinkt dan eigenlijk uit in het aanwijzen van de echte poppenspelers en het tonen van compassie voor hun slachtoffers, ondanks het bepleiten van kwesties die, eerlijk gezegd, vaak irrationeel en ronduit krankzinnig en net zo goed een product van de mindcontrol van diezelfde poppenspelers?

Wel, het is links. Links heeft altijd gelijk gehad over Israël, het zionisme en de Palestijnen, terwijl rechts dat niet heeft. De belangrijkste vijand van rechts is het communisme, een linkse ideologie gecreëerd door de zionistische marionettenspelers, die mensen in twee klassen verdeelt: onderdrukkers en onderdrukten. Toch is het de identificatie van links met onderdrukte slachtoffers, reëel of ingebeeld, die hen ertoe brengt de Palestijnse zaak te steunen.

Het voornaamste bezwaar van rechtse identitariërs is hun verzet tegen de Grote Vervanging, die uiteraard ook een product is van dezelfde zionistische marionettenspelers. Conservatieven spotten met ‘bloedend-hart-liberalen’ die de kant kiezen van islamitische ‘indringers’.

Maar het is precies het gebrek aan een ‘bloedend hart’ waarom rechts ongelijk heeft wat betreft de belangrijkste kwestie waarmee de mensheid momenteel wordt geconfronteerd. Als het om hun dierbare Israël gaat, zijn ze koud en harteloos. Zelden heb ik meer domme en hyperemotionele opmerkingen over de #GazaGenocide‌ gezien dan die van rechts.

Je moet je afvragen waarom Q zei dat ze “Israël voor het laatst bewaarden”, wat op dit moment duidelijk gebeurt. En waarom tijdens een verkiezingsjaar waarin tweederde van de Trump-aanhangers pro-Israël is? Zou het niet logischer zijn geweest om te wachten tot na november, wanneer Trump terug is in het Witte Huis als POTUS47? Waarom alles nu op het spel zetten?

“Niet zomaar een verkiezing van vier jaar”. Dit gaat niet over links of rechts, ik zie ook dat te veel Q-volgers in dat paradigma vastzitten. Wat de White Hats deden was briljant. Ze plaatsten hun kandidaat aan de rechterkant. De NWO-agenda was duidelijk een linkse agenda, met hun klimaatzwendel, transgenderisme en andere waanzin. Dat moest eerst worden ontmanteld en dus stelde Trump zich op als een ‘Republikein’. Maar Trump introduceerde MAGA ook als tegenwicht voor de ‘RINO’s’, die deel uitmaken van de ‘Unipartij’, en ontmantelde daarmee ook nep-rechts.

JFK wordt veel genoemd in de Q-posts. Trump was bevriend met JFK Jr., wat volgens Q ‘The Start’ betekende. Als je naar veel van de gespreksonderwerpen van Trump kijkt en naar de manier waarop hij ze verwoordt, zul je veel overeenkomsten zien met wat JFK destijds te zeggen had. In hoeverre is Trump eigenlijk een ‘conservatief’?

Ik geloof dat Trump en de Witte Hoeden echte constitutionalisten zijn, net zoals JFK dat was. Het zijn centristen die het klassieke liberalisme van de Founding Fathers, dat lang geleden als linkse zaak werd gekaapt, nieuw leven in willen blazen. Ik heb hier in 2018 een video over gemaakt. Bekijk hem met een open geest. De Patriotten verenigen de mensheid door zowel links als rechts te laten zien wie hun usurpatoren zijn – en Trump loopt voorop.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk