Macron pleegt weer een daad van hoogverraad


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #047


Deze week pleegde Macron weer een daad van hoogverraad door te praten over het overdragen van onze nucleaire afschrikking, een garantie voor nationale onafhankelijkheid en veiligheid, aan de Europese Unie!


Uit de wekelijkse nieuwsbrief
Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Beste patriotten,

Hij is een van die eurofanatici die, in de woorden van Mario Draghi, “de EU in een staat willen veranderen”, met andere woorden Frankrijk en zijn 2000 jaar geschiedenis met één pennenstreek willen uitroeien! Tegenover dit totalitaire project kunnen geen halve maatregelen staan: we moeten er zo snel mogelijk uit, om een vrij Frankrijk op te bouwen, een toekomst, hoop! De EU toont elke dag haar wandaden: de jonge Matisse werd doodgestoken door een Afghaanse migrant, die in Frankrijk is omdat we geen nationale grenzen of controle over asiel meer hebben… Onze boeren hebben ondertussen vernomen dat de Europese Commissie na de verkiezingen wil onderhandelen over een mega vrijhandelsakkoord tussen de EU en de VS! De coalitielijst van soevereinisten die ik leid bij de Europese verkiezingen en die in alle laatste peilingen in de lift zit, is ultra-duidelijk: Frexit, terugtrekking uit alle supranationale structuren, de controle over ons lot en onze vrijheden terugnemen en de vrede verdedigen!

De strijd is aan alle kanten! Onze running mate Marc Doyer, een klokkenluider en vroege verzetsstrijder, kondigde deze week aan dat hij juridische stappen onderneemt tegen de regering, nadat Macron hem probeerde te intimideren naar aanleiding van een bericht dat Marc hem stuurde over de bijwerkingen van injecties! Volledige steun voor Marc Doyer en iedereen die vecht voor waarheid en gerechtigheid! Op 17 mei sta ik voor de rechtbank in België tegen Ursula Von Der Leyen over de Pfizer SMS-affaire. Ik ben blij dat onze klacht licht zal werpen op deze affaire, die te maken heeft met corruptie en gezondheid. De prestigieuze Times heeft er net een heel dossier aan gewijd! In Frankrijk verschijnen er steeds meer berichten in de media: elke dag komt de waarheid aan het licht. Laten we aan de slag gaan! Deze maand moeten we ervoor zorgen dat het WHO-verdrag over pandemieën en de wereldwijde gezondheidspas mislukt. Het verdedigen van onze soevereiniteit als volk en onze publieke vrijheden is een absolute must!

Had iemand kunnen denken dat Frankrijk op een dag de op 4 na duurste elektriciteit ter wereld zou hebben, terwijl het 20 jaar geleden nog de goedkoopste was? Dat is het resultaat van de Europese elektriciteitsmarkt en de richtlijnen die zijn ontworpen om de openbare dienst te vernietigen! Met Frexit bouwen we een nationale openbare energiedienst en openbare diensten in het algemeen opnieuw op. Samen met jullie luiden we de noodklok, maar we zijn ook bouwers – van Frankrijk, van de toekomst. Van vrijheid en vrede. We willen duidelijkheid, geen pretentie. Dinsdag kondigde Von der Leyen een mogelijke alliantie aan met Meloni’s groep, Reconquête. Meloni is ook erg close met de volksvertegenwoordigers van RN. De maskers vallen af! Frankrijk kan zich deze valse opposities niet veroorloven. Leve het verzet, het echte verzet, met jullie!

Van het werkwoord “lijden” overgaan naar het werkwoord “kiezen”: dat is waar onze strijd om draait! Om vrij te zijn, om onszelf een toekomst te geven, om te bouwen aan het lot van een vrij, welvarend en vreedzaam Frankrijk! Welkom bij de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk