dotcom.radio aflevering 412 van 28-04-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #043


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 412: 3 studies van ongevaccineerde bevolkingsgroepen – WHO pandemie verdrag – N ieuwe Chemtrail trend – Watergeheugen, geneesmiddel distributie – Het duistere koningshuis – Welcome in zombie land – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsHet Oosterse draaiende wiel van licht en chakra
Ligt in het verduisterde westen in ‘n diepe coma

[Jan] Jullie hadden het over het dicht metselen vd gas putten in Groningen. Dit gaat als volgt, als een boorput is uit geproduceerd / wordt stopgezet. Dan wordt onderin bij de formatie een plug gezet, en daarbovenop wordt cement in de casing gepompt. Een paar honderd meter hoge kolom. Daarna worden de rest vd pijpen afgesneden en getrokken. Wil je weer produceren is het vrij simpel om met een boortoren het cement uit te boren en de put weer op te bouwen. Ik leg dit even simpel uit, maar mijn bedoeling is om uit te leggen dat het gas heus niet onbereikbaar is geworden voor de toekomst. Ik werk al 35 jr in de olie en gas winning en heb dit soort operaties al vele malen gedaan.

[Belgie] Schept het personeel in België zelf de arbeidsvoorwaarden bij de politie ?Beiden werken momenteel nog bij de Belgische politie maar nemen verlof voor minimaal vijf jaar en in deze periode willen ze kijken of ze in de wieg zijn gelegd voor het gastvrouw en heerschap van een Chambres d’Hôte.

[X] Het wordt nu wel een beetje sneu hoor dit….. Rutte zoekt steun voor NAVO-baan bij Erdoğan met zelf betaald vliegticket meldt deTelegraaf

[X] De nieuwe trend in chemtrails? Maak het nog opzichtiger dat zelfs de zombies er niet onder uit kunnen ?

[Louis] Moordaanslagen binnen het koningshuis om de macht te veroveren voor de Tweede Wereldoorlog door Bernard en de rol van Zorreguieta de vader van Maxima in Argentinië

[Voor de Nederlandse boeren] Een Amerikaanse veeboer geeft een update na de branden in Texas: de overheid bulldozert onaangetaste landbouwgrond en maakt alles kapot [DEW wapens]

[X] 425 zorgmedewerkers met long covid krijgen eenmalig 15.000 euro
[HM] HOEZO HULP, … hebben sommige van de hulpverleners (allen?) niet geholpen mensenlevens te vernietigen alleen al door te zwijgen wat er gebeurde binnen de muren van het ‘ziekenhuis’ vernietigingskamp ??? Het geweten is meedogenloos !
Wereld Nieuws[Mike] George Galloway interviews Col. MacGregor. Time for a new American revolution. Mac Gregor. Een revolutie ontstaat pas als mensen niet meer te eten hebben !!

[X] ORBAN: “We are not talking about 10 years of accidental stories. It’s a plan which is going on. It is written. It was published. It is known. We are fighting an organized gang called the Empire of George Soros.”

[X] Tucker Carlson says Intelligence agencies BLACKMAlLED Congress members.

[X] Israel was verantwoordelijk voor 9/11

[X] Franse troepen arriveren in Odessa, Oekraïne. met de nodige tanks en geschut

[X] Col. Douglas Macgregor: Ukraine: What Happens Now?
-61 billion naar de Oekraïne vanuit de VS

[X] Israeli Rabbi Breaks Silence on Red Heifer Timeline – MAJOR ANNOUNCEMENT

[X] GROOT NIEUWS Ze hebben nu wijzigingen aangebracht in het WHO-pandemie verdrag. ZE KRABBELEN TERUG Nu zullen de aanbevelingen van de WHO niet-bindend zijn, wat betekent dat landen niet gedwongen zullen worden om de WHO te volgen. En ze hebben plannen laten vallen om censuur toe te passen op degenen die volgens de WHO “verkeerde informatie” verspreiden. Het lijkt erop dat ze naar de protesten van de mensen hebben geluisterd. Vorig jaar hield ik een toespraak buiten het hoofdkwartier van de VN uit protest tegen het pandemieverdrag. Dit is een enorme overwinning voor de vrijheid

[Mike] ZOG is very real. Conspiracy no more. Zionist overheid controle is de realiteit

[Mike] There’s more to this story than meets the eye. Trump cut a deal with Mike Johnson, the details of which are as yet unknown.
Media[X] 𝕏 Schorst nieuwszender RadioGenoa met meer dan 650.000 volgers Het account groeide in populariteit na het delen van nieuws en video’s over illegale migratie in Europa. Freedom off speech @elonmusk

[X] Afgelopen week, geen tijd gehad voor sociale media promotie van dotcomradio en de dagelijkse gedachtenvoer artikelen. Geen verschil in bezoekers aantallen. Kan ik mijn tijd niet beter ergens anders besteden, zoals aan mijn voedselbos in wording [?] Waarom zou ik moeten blijven vragen of je misschien interesse hebt op een betere toekomst?

[Week Journaal +/- 1.04 uur] Na de DSA de Digitale Service Act komt er nu een oproep om blogs en websites te blokkeren die geen overheid informatie brengen

Het trekken aan dode paarden
Aan hen die zich bij de MSM blindstaarden
Best wel lastig voor een logisch denkende jong bejaarde
(on)Gezondheid[JulianB] BDNF zorgt ervoor dat je hersencellen gezond blijven en helpt bij het maken van nieuwe verbindingen tussen zenuwcellen. Dit is belangrijk voor je geheugen, concentratie en stemming. Wanneer je voldoende BDNF aanmaakt, kan je brein zich beter aanpassen en nieuwe dingen blijven leren.

Een tekort aan BDNF kan juist leiden tot problemen met geheugen, concentratie, angst en depressiviteit veroorzaken. Daarnaast is er een verhoogde kans op Alzheimer en Parkinson.

[HM] Peter A. McCullough, MD, MPH
We kunnen allemaal accepteren dat een beter dieet, fitheid, lichaamsgewicht en goede slaap allemaal bijdragen aan een betere gezondheid. Maar hoe zit het met medische ingrepen die op ons als kind worden toegepast en waarvan sommige doorgaan tot we volwassen zijn? Producten die in ons worden geïnjecteerd zonder dat ze uit ons lichaam kunnen worden verwijderd?
– Do Vaccines Make Us Healthier? Drie studie uit 2020, het resultaat verbaast mij niets Ongevaccineerden zijn VEEL gezonder !! delen, Delen, DELEN
Deze video werd overal geblokkeerd, niemand mag het weten dat dokters kwakzalverij beoefenen en gewoon omgekocht kunnen worden.
– +99% van de Amerikanen zijn een of meerdere malen gevaccineers
– De eerste test liet het resultaat zien van het aantal ziektes die gevaccineerden kregen te opzichte van ongevaccineerden na vaccinatie in hun eerste levensjaar.
– De tweede studie naar het aantal artsen bezoeken tussen de twee groepen
– De derde studie was een nationaal onderzoek naar de gezondheid van beide groepen in alle leeftijden uit de groep van 832.000 ongevaccineerde Amerikanen. Ook daar winnen de ongevaccineerden met vlag en wimpel. Gevaccineerde volwassenen hebben 43% meer chronische ziekten.

[X] 9forNews: Klokkenluider over dood die gevaccineerden stierven: “Ik hield niet voor mogelijk dat mensen zo snel zo’n verschrikkelijke dood zouden kunnen sterven,” zei Zoe, die werkzaam is als medisch codeur. “Het was krankzinnig. Ik heb nog nooit zoiets gezien.”
Noot: “het ziekenhuis als holocaust fabriek” – “Ga niet naar het ziekenhuis, ze maken je daar dood”, aldus der medewerker. Noot 2: Dat zegt alles over de dokters en verpleegkundigen die daar werkten. De klokkenluider stopte ook pas toen de verplichte vaccinaties om de hoek kwamen kijken !!

[GV] Gedachtekracht is helend en ziekmakend & Worden medicijnen overbodig?
Nobelprijswinnaar Luc Montagnier op het gebied van watergeheugen, die de diepe vraag onderzoekt: heeft water een geheugen? Hij laat zien hoe het informatiesignaal van een geneesmiddel DNA kan worden opgevangen in water en kan worden omgezet in een digitaal signaal dat kan worden gemaild naar een andere computer aan de andere kant van de wereld. Het digitale bestand wordt ontvangen door deze computer op afstand en gebruikt om het DNA / geneesmiddel opnieuw samen te stellen in een glas water.
Gedachtenvoer[YT] UNREAL: They are now FINING people for using wood stoves!

[X] Welkom in zombie land – Man overgiet zichzelf met brandstof een vrouw helpt hem daarbij nog even. Iedereen kijkt verbijstert toe de man probeert een lucifer aan te steken, er komt iemand aan lopen en gooit de lucifers op straat en omhelst de vertwijfelde man, …

Het niet bestaande boek
Omgaan met zombies voor dummies
* “It was a smart brain in search for a host with to much to choose from”
– Welcome to zombie world

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten