Bill Gates waarschuwt dat hij mensen ‘opspoort’ die ‘samenzweringstheorieën’ over hem delen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #042


Globalistische miljardair Bill Gates zegt dat hij een team heeft dat mensen volgt die “samenzweringstheorieën” over hem delen en ze maken een lijst voor als ze moeten “reageren.”Tijdens een uitzending van de podcast The Rest Is Politics werd Gates gevraagd hoe hij het vond om het doelwit te worden van zogenaamde “samenzweringstheoretici” tijdens de Covid-pandemie, schrijft Thepeoplesvoice.

“Ik heb mensen die het volgen en we denken vaak ‘op welke van deze dingen moeten we reageren?’” zei Gates. “Als ze breed genoeg worden, dan wil je reageren.”

Bill Gates’ collega’s bij de Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan zogenaamde samenzweringstheorieën. Ze beschrijven de opkomst ervan als “zorgwekkend en gevaarlijk” en stellen dat samenzweringstheorieën over Klaus Schwab’s World Economic Forum van het internet moeten worden verwijderd en dat de daders achter de samenzweringen het zwijgen moet worden opgelegd.

De VN waarschuwt ook dat George Soros, de Rothschilds en de staat Israël niet in verband mogen worden gebracht met wat de globalisten “vermeende samenzweringen” noemen.

Deze aanval op het vrije denken is al verontrustend genoeg, maar het zijn de gevolgen voor degenen die de regels van de globalisten overtreden die hen ontmaskeren als de nazi’s die ze werkelijk zijn.

Ondertussen heeft de staat in Groot-Brittannië de politie opdracht gegeven om burgers te arresteren die worden gefactcheckt op social media voor de misdaad van het verspreiden van zogeheten “samenzweringstheorieën” over de globalistische elite. 

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat “factcheckers” meestal ongetrainde en ongekwalificeerde hacks zijn die zogenaamde “factchecks” uitvoeren vanuit hun comfortabele slaapkamer tussen het posten van extreem-linkse politieke inhoud op persoonlijke blogs door en high worden.

Vergis je niet, Klaus Schwab’s opdracht aan wereldregeringen om Agenda 2030 te versnellen en samenzweringstheoretici hard aan te pakken wordt serieus genomen in door het WEF geïnfiltreerde landen. Kijk: UN Declares War on ‘Dangerous’ Conspiracy Theorists Who Are ‘Threatening Agenda 2030’
©Thepeoplesvoice.

Reactie.

Al veel over Bill Gates geschreven, en dat was niet positief. Want wat kan je schrijven over een figuur die de wereld wil beheersen. Die kinderen wil chippen, die elk mens op de hele wereld wil laten vaccineren, die door zijn geld de zeggenschap heeft over de WHO, die vindt dat er te veel mensen rondlopen op deze wereld!

Een Bill Gates die India niet in kan omdat hij dan gearresteerd wordt wegens moord! Hij heeft daar experimenten gedaan op kinderen met iets dat tegen Polio moest helpen, maar waar kinderen aan dood gingen. Een Bill Gates die in India wel heel veel mensen betaald om het internet af te struinen op zoek naar negatieve informatie over hem. Dat hij daar zo veel mensen voor nodig heeft is belachelijk omdat er tegenwoordig alleen nog positief over Bill Gates geschreven wordt door mensen die daarvoor door hem betaald worden!

Daarom wil ik tegen Bill Gates zeggen: ga jij je leven eens na en kijk wat je allemaal gedaan hebt! Al die mensen die je virussen hebt verkocht nodig om dat shit programma Windows, dat bol staat van de virussen en weer virusvrij gemaakt moet worden door antivirusprogramma’s die je hebt verkocht. Schaam je! 

Nu ben je weer bezig in je laboratoria om nieuwe virussen te maken en middelen die malaria moeten onderdrukken, maar het alleen veroorzaken. Dit om het volgens jou te veel aan mensen wat te ruimen, net als met kippen gebeurd! En ik moet toegeven, daar slaag je aardig in gezien het aantal overdoden na de vaccinaties, waar je ook grote invloed op had!

Het geld dat je hebt gestopt in programma’s die zijn mislukt. Dat je beter had kunnen besteden aan de armoede in de wereld, de honger in de wereld. Als je dan gezien wilt worden als filantroop, geef dan je hele kapitaal aan een organisatie die non-profit de honger uit de wereld bant en zorgt voor goed drinkwater. Wanneer je dat doet ben je voor mij iemand waarover ik eindelijk positief kan schrijven.

En dan vind ik het erg min van je dat je nu gaat dreigen mensen die negatief over je schrijven, of over andere figuren, en ik citeer even: Bill Gates’ collega’s bij de Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan zogenaamde samenzweringstheorieën. Ze beschrijven de opkomst ervan als “zorgwekkend en gevaarlijk” en stellen dat samenzweringstheorieën over Klaus Schwab’s World Economic Forum van het internet moeten worden verwijderd en dat de daders achter de samenzweringen het zwijgen moet worden opgelegd!

Dat zwijgen opleggen lijkt mij een directe bedreiging! Het kan zelfs worden opgevat als een doodsbedreiging! Dan ga je wel erg ver Bill! Wanneer je dit serieus meent, moet er nogal veel zijn dat je niet in de openbaarheid wil laten brengen!

Maar ik proef ook dat je bang bent! Die angst zit waarschijnlijk in het feit dat jij en je clubjes, de NWO, VN, WHO, NAVO en de Bilderberg groep de greep op de macht aan het verliezen zijn omdat steeds meer mensen zich realiseren welk gevaar deze clubjes zijn voor de vrijheid van de gewone mensen.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk