De jacht op de dissidenten.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #041


Dertienduizend gedode kinderen in Gaza als je dat veroordeelt ben je een antisemiet. Zeshonderdduizend doden aan het front in Oekraïne als je dat veroordeelt ben je een Poetin lover. Ben je voor vrede en pleit je voor vredesonderhandelingen, ben je een fascist en extreem rechts.


Waarom ik vind dat het belangrijk is om aangifte te doen tegen Timmermans vanwege zijn uitspraak: wij zullen NIETS nalaten om te voorkomen dat Wilders aan de macht komt. Gideon wordt vervolgd voor minder en die benoemt nog nadrukkelijk dat verzet ten alle tijden geweldloos moet zijn. Timmermans zal er gegarandeerd mee wegkomen en zo tonen we weer aan hoe partijdig en rot het rechtssysteem is met al die D66 rechters!

Igor Kaam van University of me, heeft zijn visie gegeven op de speech van Timmermans, het is bijna niet te doen om deze ranzige narcistische psychopaat aan te horen. Komt deze man aan de macht is het over en uit met Nederland! Igor is een aanrader om te volgen, hij brengt het leuk en heeft een prima analyse.

Transgender wet afgekeurd in de Tweede Kamer maar ook minister Weerwind heeft maling aan wat de kamer en het volk willen dus drukt de wet er toch doorheen. Gremlin van Huffelen lapte ook een motie aan haar laars, vertrok naar Brussel en tekende tegen de wens van het volk en de kamer in bij het kruisje en de CBDC gaat er komen. Rutte, de beroepsleugenaar stuurt miljarden richting Oekraïne en gaat de kamer niet akkoord zegt Rutte: jammer dan ik doe het toch. De ene wet na de andere wordt erdoor gedrukt. Het volk let niet op en de Tweede Kamer slaapt dus de hyena’s hebben vrij spel.

Rutte vliegt de hele wereld over en promoot oorlog volop om zo zijn topfunctie bij de NAVO binnen te slepen. Zijn privé belangen mag wat kosten maar dat declareert hij wel bij de burger en al die aan flarden geschoten doden is niet zijn probleem. Eerst de Oekraïners offeren en dan onze kids.

Onderstaande gaat ook weer over volledige controle. Het is toch te gek dat wij als burgers gecontroleerd worden vanaf honderd euro in opdracht van een regering die zelf miljarden zoek is of het uit de boeken weg boekt om zo de indruk te wekken dat het financieel best goed gaat. Helaas trappen velen weer in de leugen dat het gaat om witwassen van criminelen tegen te gaan. Controle, macht en dwang!

https://fd.nl/politiek/1514543/banken-willen-andere-aanpak-witwascontroles

Een vriendin wees mij op de uitzending van Nieuwsuur waarin het gevaar van PFAS werd besproken. De grond in Nederland is ernstig vervuild en PFAS zit in ons drinkwater. De Nederlandse staat voldoet niet meer aan de Europese eisen en Chemour heeft weer toestemming om door te gaan met lozen.  Terecht stelt zij: al dat gezeik over klimaat, maar het echte gevaar, het milieu daar wordt niets aan gedaan. Schandalig!

De uitzending heb ik hieronder toegevoegd. Vanaf 25 minuten gaat het over PFAS maar daarvoor het verval van ons land door zware criminaliteit op straat maar daar hebben gemeenten een oplossing voor: een eenmalige uitkering van 1000 euro om uw huis te beveiligen, het oplossen van de criminaliteit daar hebben we geen mankracht voor. Nee inderdaad, want die zijn bezig om ons burgers te controleren op witwassen. 

https://npo.nl/start/serie/nieuwsuur/seizoen-2024/nieuwsuur_4711/afspelen

Een heel bos kappen voor het bouwen van nog een AZC is verbijsterend. In Denekamp gebeurt het. Het kartel blijft tegen de wens van de burgers in, extreem doorgaan met het toelaten van immigranten. Ons land kan het allang niet meer aan, financieel niet en qua huisvesting niet. Onderstaande is een aanrader waarin een boerin duidelijk de waarheid vertelt en Tjeerd de Groot, u weet wel die zich zorgen maakte om de wormen die hoofdpijn kregen van bewerkte grond, staat hier duidelijk te liegen en draait om de vragen heen.

https://www.powned.tv/article/wordt-nederland-een-grote-stad-in-europa~1017

Biden, lees Obama overweegt een klimaat lockdown in te voeren, gebeurt het daar dan zal het ook hier ingevoerd gaan worden. Ook zal de wet toegepast worden om TikTok te verbieden en zo zullen er meer geluiden verboden worden en dissidenten die zich er niet aan houden worden opgepakt en als voorbeeld gesteld zodat men wel twee keer nadenkt om verzet te plegen. Dus de zware criminaliteit laat de overheid gebeuren maar een Russische vrouw die in Nederland bij haar ambassade wil gaan stemmen en daar braaf staat met een Russische vlaggetje wordt op grove wijze door de politie meegenomen en een aantal uur vastgehouden. Te zien bij een uitzending van Ab Gietelink.

Een ander geval van een brave burger die verzet laat horen tegen een AZC in zijn dorp wordt door acht man sterk politie van zijn bed gelicht. Wie heeft het verhaal gevolgd van Inez Weski, een advocate die ook van haar bed werd gelicht en weken werd vastgehouden omdat ze het OM aanklaagde. Zij is te zien bij een uitzending van Buitenhof. Vervolging van artsen die zich aan hun eed hielden, huurders die nog een kamer over hebben gaan gedwongen worden om een asielzoeker in huis te nemen. Dat is de eerste stap, de vervolgstap zal zijn dat ouderen met een grote woning uitgezet gaan worden in het belang van de asielzoeker. In Apeldoorn worden Nederlanders al van de camping gedonderd om plaats te maken voor de gelukszoekers. Die wet verplaatsing bevolking is niet voor niets afgestoft en nieuw leven ingeblazen.

Klaas Knot directeur van de Nederlandse bank wil burgers verplichten om hun spaargeld te gebruiken om hun huis te isoleren volgens de norm van de overheid. De man is een WEF puppet en totaal gek!

Half mei moet von der Leyen voor de rechter verschijnen voor haar vunzige deal met Pfizer. Gelukkig zijn er nog landen die voor gerechtigheid gaan. Zo ook Hongarije. Orban heeft papieren weten te bemachtigen waarin bewezen staat dat Soros de aanjager is voor de massale invasie van asielzoekers. Dat het een bewust doel is om Europa te ontwrichten. Exact hetzelfde gebeurt in Amerika waar gelukszoekers zonder slag of stoot de grens bij Amerika over kunnen.

Ondanks de overduidelijke link dat de oversterfte in relatie staat met de vaccins gaat de overheid door met de prikdwang. In het najaar kunt u wederom de prik des doods gaan halen. Ook moeten ze de kinderen hebben om hun immuunsysteem kapot te prikken dus jagen we ouders in angst voor het gevaar van de mazelen en kinkhoest. En zullen ongevaccineerde kinderen geweigerd gaan worden bij de opvang. Das dwang!

RTL nieuws, die zich belachelijk maken om te schrijven dat mazelen qua besmetting een soort super corona is. Kindertjes die sterven omdat er slechte ouders zijn die hun kinderen niet laten vaccineren wordt avond aan avond benadrukt bij de staatsomroep. Want ook de vaccinatieplicht is wat de overheid zo graag wil. Controle controle controle!

NOG EEN KEER: ONGEVACCINEERDE KINDEREN BLIJKEN GEZONDER DAN GEVACCINEERDE KINDEREN!!

Altijd weer die verdeeldheid zaaien zodat we elkaar gaan haten en niet letten op de overheid. Dit doen ze ook met de anti oorlog mensen, klimaatontkenners, anti vaxers en anti overheid.

Blijven we zo doorgaan door de wereld vol te plempen met windmolens,  zonnepanelen en het kappen van bossen voor de bio industrie, blijven we doorgaan met het bewerken van ons voedsel tot een chemische brouwsel en het invoeren van 5G op naar 6G staat onze toekomst zwaar onder druk. Onderstaand voeg ik een video toe met een blik in de toekomst. Het wensdenken van de elite maar een hel voor de mens.

Laat het niet gebeuren!

De democratie is dood, morsdood.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk