Stel geen verkeerde vragen aan Macron, de politie haalt je op, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #040


Wat een schok was het om in de vroege ochtenduren te vernemen dat onze vriend Marc Doyer, een kandidaat op onze lijst voor de Europese verkiezingen en een moedige klokkenluider, thuis was gearresteerd door 15 gewapende politieagenten en 11 uur lang werd vastgehouden!


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.
Beste patriotten,

Hij werd erger behandeld dan een verkrachter, omdat zijn misdaad was dat hij Macron aan de telefoon had ondervraagd over de bijwerkingen van injecties… Frankrijk is getuige van de ineenstorting van onze vrijheden, wat de directeur van France inter zelf zojuist heeft bevestigd door toe te geven dat ze “op Radio France niet het woord geeft” aan degenen die het officiële verhaal over Covid, het klimaat of Europa niet delen! Onze vrijheden en de vrijheid van meningsuiting terugwinnen is een absolute noodzaak: zonder vrijheid is er geen toekomst! Deze week werd Ursula Von der Leyen gedagvaard om op 17 mei voor een Belgische rechtbank te verschijnen, samen met het hoofd van Pfizer en alle aanklagers, waaronder ikzelf, in de SMS-affaire! Haar advocaat heeft zelfs contact met mij opgenomen. Dit is fantastisch nieuws: we geven niet op! – on ne lâchera rien ! –

Het systeem van Ursula Von der Leyen heeft een naam: de Europese Unie! De EU, die steeds invasiever wordt, dronken van macht en oorlog, heeft zojuist aangekondigd “enkele tientallen miljarden euro’s meer voor Oekraïne” te zullen uittrekken… met als enige doel de goede leerling van Washington en de NAVO te zijn! Frankrijk ruïneert zichzelf in deze oorlog, die niet de onze is. Het brengt zichzelf in gevaar in plaats van te werken aan vrede: laten we stoppen met het sturen van wapens en geld, onmiddellijk! Dit is het project van de lijst die ik leid in de Europese verkiezingen, een project gebaseerd op een vrij Frankrijk, vrij van de EU (Frexit) en de NAVO! De partij “Génération Frexit” kondigt haar steun aan! En laten we ook in onze straten in beweging komen voor Vrede! Ik kijk ernaar uit om velen van jullie te zien op zaterdag 27 april voor de grote nationale demonstratie voor Vrede die we organiseren, met Jean-Frédéric Poisson, Myriam Palomba, Marc Doyer, Romain Bessonnet van de Cercle Aristote, enz. Geef Macron en de oligarchie nooit het cadeau om geïsoleerd thuis te blijven! Sta verenigd op!

NATIONALE DEMONSTRATIE VOOR VREDE
Zaterdag 27/04 bijeenkomst in Parijs 14u Palais Royal

We waarschuwen al maanden voor het risico dat de WHO kunstmatig angst aanwakkert om haar onaanvaardbare wereldwijde verdrag over pandemieën op te leggen, dat eind mei moet worden aangenomen. En hier zijn we dan! H5N1, de “vogelgriep die op mensen wordt overgedragen”, is overal in de media… met angst aanjagende krantenkoppen. Natuurlijk moeten we kalm blijven, de manipulatie herkennen en niet bang zijn! De strijd tegen dit Verdrag en tegen wat er van de WHO is geworden, in de handen van Big Pharma en de Gates Foundation, is cruciaal: onze lijst voor de Europese verkiezingen is de enige die erover spreekt! Onze vrijheden, onze soevereiniteit en onze gezondheid staan op het spel. En dat betekent ons leven en dat van onze kinderen!

Onze acties voor vrede en vrijheid
een vrij, gelukkig, rechtvaardig en sterk Frankrijk, houden de vlam van de hoop levend. Laten we ons verenigen om er een overwinningsvlam van te maken! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk