Gedachtekracht is helend en ziekmakend & Worden medicijnen overbodig?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #040


Radicale, diep ingrijpende gedachten, als je als wetenschapper de gewenst paden verlaat ben je al bij voorbaat gedoemd zoals we kennen in de wereld van de homeopathie. Als water zeer sterk verdunde DNA fragmenten kan opslaan en weer uitzenden, …


Waarom is BIG farma niet blij met deze ontwikkeling. Een medicijn kan nu worden omgezet naar een signaal en gratis worden verspreid. Bingo, maar wat als de beste signalen blijken te komen uit de onvervalste natuur zelf. Wat als deze distributie ook als preventief toepasbaar is om de blauwdruk van gezondheid te herstellen en intact te houden of versterken? En dat deze manier van gezondheid distributie -nu- reeds wordt toegepast [!] 

Luc Montagnier is een viroloog die het werk voortzette van Jaques Benveniste, eveneens een Fransman, de ontdekkingsreis van “water geheugen”. 

Volgens Nobelprijswinnaar Luc Montagnier is water in staat om de eigenschappen van elk materiaal waarmee het ooit in contact kwam te dupliceren. Tal van andere wetenschappers en onderzoekers hebben ook ontdekt dat water het aangeboren vermogen heeft om de moleculaire eigenschappen van elke stof die het ooit bevatte te onthouden. Dit idee dat water een geheugen heeft wordt echter door de reguliere wetenschappelijke gemeenschap sterk verworpen als “pseudowetenschap”, net als de verwante praktijk van de homeopathie.

De misvatting dat homeopathie een zogenaamde pseudowetenschap is, is gedeeltelijk te wijten aan een bekrompen weigering binnen de reguliere wetenschappelijke gemeenschap om ten minste twee onconventionele maar wezenlijke ideeën te aanvaarden:  

1) Water heeft mysterieuze en relatief weinig begrepen eigenschappen, waaronder het vermogen om de informatieve gegevensvelden (morfische velden) van elke stof waarmee het in contact komt op te slaan, uit te zenden en te versterken.

2) Alle substanties / vormen hebben een niet-fysiek (d.w.z. subtiel) informatief gegevensveld (d.w.z. morfisch veld) waaruit de informatieve blauwdruk van dat materiaal kan worden gehaald en opgeslagen in een ander medium.

Ons werk bij Subtle Energy Sciences (SES) bevestigt deze twee ideeën zeer sterk, omdat we de afgelopen zeven jaar keer op keer getuige zijn geweest van deze fenomenen op manieren die de mogelijkheid van een louter placebo-effect uitsluiten. Veel van de energetische handtekeningen die we voorbereiden worden eerst op water afgedrukt en daarna digitaal bemonsterd, omdat water een prachtig medium is voor het opslaan en overdragen van subtiele informatie.

De volgende video toont het baanbrekende werk van Nobelprijswinnaar Luc Montagnier op het gebied van watergeheugen, die de diepe vraag onderzoekt: heeft water een geheugen? Hij laat zien hoe het informatiesignaal van virus-DNA kan worden opgevangen in water en kan worden omgezet in een digitaal signaal dat kan worden gemaild naar een andere computer aan de andere kant van de wereld. Het digitale bestand wordt ontvangen door deze computer op afstand en gebruikt om het virus-DNA opnieuw samen te stellen in een glas water. Dit is verwant aan ons werk hier bij SES in die zin dat we ook energetische signaturen van stoffen digitaal vastleggen en overbrengen die zijn vastgelegd met behulp van de subtiele geheugenopslagcapaciteit van water.

Bron van deze vertaling & Meer uitgebreide info

https://subtle.energy/nobel-laureate-says-water-has-a-memoryBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk