Vaccineren, de molensteen aan het been van Big Farma !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #038


Eindelijk zijn er gedegen studies die de fraude van de farmaceutische industrie in beeld brengen. Miljarden mensen zagen hun gezondheid vernietigd door de monsterlijke vaccinatie machine.


Maak een einde aan deze 150 jaar vaccinatie leugens, dé fraude heeft nu lang genoeg geduurd.

We kunnen allemaal accepteren dat een beter dieet, fitheid, lichaamsgewicht en goede slaap allemaal bijdragen aan een betere gezondheid. Maar hoe zit het met medische ingrepen die op ons als kind worden toegepast en waarvan sommige doorgaan tot we volwassen zijn? Producten die in ons worden geïnjecteerd zonder dat ze uit ons lichaam kunnen worden verwijderd?

– Do Vaccines Make Us Healthier? Drie studie uit 2020, het resultaat verbaast mij niets Ongevaccineerden zijn VEEL gezonder !! delen, Delen, DELEN

Deze video werd overal geblokkeerd, niemand mag het weten dat dokters kwakzalverij beoefenen en gewoon omgekocht worden.

– +99% van de Amerikanen zijn een of meerdere malen gevaccineerd

– De eerste test liet het resultaat zien van het aantal ziektes die gevaccineerden kregen te opzichte van ongevaccineerden na vaccinatie in hun eerste levensjaar. De tweede studie naar het aantal artsen bezoeken tussen de twee groepen

– De derde studie was een nationaal onderzoek naar de gezondheid van beide groepen in alle leeftijden uit de groep van 832.000 ongevaccineerde Amerikanen. Ook daar winnen de ongevaccineerden met vlag en wimpel. Gevaccineerde volwassenen hebben 43% meer chronische ziek.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk