Denk ééns na en kom in actie!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #037


Japanners komen massaal in opstand tegen tiranniek WHO ‘pandemie verdrag’Massale protesten doen de grote steden van Japan op hun grondvesten schudden nu de bevolking in opstand komt tegen de plannen van hun regering om het pandemie verdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie te ondertekenen. Miljoenen Japanse burgers zijn diep ongelukkig met de plannen van de regering om het verdrag te ratificeren, volgens opiniepeilingen, maar Tokio heeft aangegeven door te gaan en ondanks hun verzet het volk te verraden aan de mondiale elite, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens het Japanse volk zal het pandemie verdrag van de WHO de Japanse soevereiniteit ondermijnen, waardoor de mondiale elite gezondheidscrises kan gebruiken om wetten te maken en democratisch gekozen regeringen voorwaarden op te leggen.

Klaus Schwab heeft officieel verklaard dat democratie een achterhaald concept is en dat verkiezingen binnenkort zullen worden afgeschaft.

Het Japanse volk pikt het verraad van hun regering echter niet.

13 april zal in de annalen van de moderne Japanse geschiedenis worden gegrift toen honderdduizenden patriottische burgers uit het hele land samenkwamen om te protesteren tegen de plannen van hun regering om hun soevereiniteit over te dragen aan de mondiale elite.

De protesten concentreerden zich op het wijdverspreide verzet tegen het pandemieverdrag van de WHO, waarbij de toenemende bezorgdheid over “besmettelijke ziekten” en “volksgezondheid” krachtige instrumenten werden voor een ongekende push in de richting van wat door velen wordt gezien als een totalitaire surveillance maatschappij.

Pharma Files bericht:

Van de bruisende straten van Ikebukuro tot de bijeenkomsten in het Higashi-Ikebukuro Central Park, de enorme omvang van de deelname spreekt boekdelen over het niveau van de woede in Japan nu de regering zich voorbereidt om het volk te verkopen aan de mondiale elite. 

Organisatoren mikten op een opkomst van 100.000 demonstranten om antwoorden te eisen op cruciale kwesties, zoals de sterke toename van sterftegevallen en het gebrek aan transparantie over de bijwerkingen van vaccinaties.

Het protest richtte zich niet alleen tegen mogelijke verplichte vaccinaties, maar ook tegen de vermeende buitensporigheid van de gezondheidsautoriteiten en hun banden met de farmaceutische industrie, en weerspiegelde een verontrustend gevoel van rechteloosheid onder de bevolking.

Demonstranten bekritiseerden het gebrek aan verklaringen voor een sterke stijging van het aantal sterfgevallen en eisten verantwoording en duidelijkheid over vaccin-gerelateerde slachtoffers.

Eminente sprekers, waaronder professor Masayasu Inoue en onderzoeker op het gebied van moderne geschiedenis Chikatsu Hayashi, hielden voorafgaand aan de demonstratie boeiende toespraken waarin de onrustwekkende dynamiek tussen wereldwijde gezondheidsautoriteiten en farmaceutische agenda’s werd blootgelegd.

Professor Inoue benadrukte de verontrustende trend dat onze gezondheid wordt bewapend in wat hij noemde “een derde wereldoorlog uitgevochten met informatie”.

Hij drong er bij het publiek op aan om zich te verzetten tegen de introductie van genetische vaccins in hun lichaam, waarbij hij aangaf dat een aanzienlijk deel van de financiering van de WHO afkomstig is van farmaceutische reuzen en privébelangen zoals de Bill Gates Foundation.
©Thepeoplesvoice.

Reactie.

Waarom schrijf ik artikelen en reacties? Weet je dat? Dat doe ik omdat ik deze mogelijkheid heb. Niet voor mezelf want dan ben ik snel klaar. Ik weet wat ik weet en kan mezelf en de mensen waar ik van hou beschermen. Ze vertrouwen me, al is dat soms heel erg moeilijk omdat ik hen meer vertel dan jij leest in mijn artikelen of reacties. 

Zo weten ze dat de WHO een poging doet de hele wereldbevolking onder hun bevel te brengen. Wanneer de WHO bepaalt dat er een pandemie moet komen dan komt die ook. Wanneer de WHO bepaalt dat iedereen moet worden opgesloten, gebeurt dat ook! Wanneer de WHO bepaalt dat iedereen per jaar zes keer gevaccineerd moet worden gebeurd dat ook! Hoe kan het bestaan dat een particuliere organisatie het zo ver kan brengen dat ze controle kan hebben over de totale wereldbevolking! Hoe kan het bestaan dat jij dit laat gebeuren zonder slag of stoot. En doe je het niet voor jezelf, omdat je jezelf niet respecteert en vindt dat je een lab Swans bent, doe het dan voor al die mensen die dit niet vinden en ook misleid worden door hun misleiders! 

En weet je waarom dat gebeurt? Nee, waarschijnlijk niet! En dat komt weer omdat je dit zeer waarschijnlijk niet weet. Want jouw informatie komt niet van eerlijke mensen! Jouw informatie komt uit dezelfde koker die je al jaren de waarheid niet verteld maar waar jij wel al die jaren vertrouwen in hebt. Je eigen regering. Maar het komt ook omdat je goedgelovig bent en niet de moeite neemt om de werkelijkheid te onderzoeken.

Ik spreek ook wel eens met andere mensen die een andere mening hebben over bepaalde zaken. Neem bijvoorbeeld de oorlog in Oekraïne. In de kranten, op tv en de andere media hoor ik dat de Russen het erg moeilijk hebben en dat dankzij de inspanningen van het Westen de Russen bijna verslagen zijn. Mijn onderzoek in die richting geven een heel ander beeld. Rusland neemt heel langzaam en rustig steeds meer land onder controle.  Het dodental aan Oekraïnse kant is schrikbarend hoog. Er wordt gesproken over de aantallen doden tussen de 500.000 en 700.000. Kan jij je dit voorstellen? En realiseer je dat dit mede komt omdat het Westen, o.a. dat Nederland wapens en geld blijft sturen om deze oorlog voort te laten slepen met alle slachtoffers op de koop toe! En dat het Westen bezig is een derde wereldoorlog uit te lokken. Voel jij je al slachtoffer!

Ik vind dit verschrikkelijk dat ons belastinggeld (de hoogste belastingdruk in de wereld) wordt gebruikt om mensen de dood in te jagen.

Jij, als burger, wordt dus misbruikt door de misleiders om iets te dienen! Iets dat je helemaal niet wilt. Want misschien wil je helemaal geen meerdere vaccinaties nu je weet hebt van het groot aantal oversterfte dat zo mooi onder de pet gehouden wordt door de regeringen en de media!! In Europa staat Nederland bij de eerste drie landen waar de oversterfte het hoogst is. Wat komt door het vertrouwen dat de bevolking had in de politiek. Want er is een bijna grenzeloos vertrouwen voor nodig om je te laten vaccineren! Want laten we eerlijk zijn. Je weet niet wat er in het vaccin zit en toch heb je het vertrouwen dat je dat wel kan vertrouwen! Wanneer ben jij slachtoffer?

PS. Iedereen mag dit artikel geheel gratis delen op andere media. Zelfs in bekende dag of weekbladen.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk