Vaccin paspoorten: Eindelijk wat meer waarheid!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #036


Top WHO-functionaris getuigt: Vaccinpaspoorten waren een zwendel om valse Covid-prikken te promotenDonald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een topambtenaar van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft tijdens een explosieve getuigenis toegegeven dat de vaccinpaspoorten die door het agentschap werden gepushed slechts een zwendel waren om de wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen. Daarnaast getuigde Dr. Hanna Nohynek dat de WHO wist dat de Covid mRNA injecties niet effectief waren, maar er toch op aandrong dat het grote publiek onder druk werd gezet om de experimentele injecties te nemen, schrijft Frank Bergman.

Dr. Nohynek zegt dat de WHO de vaccinpaspoorten gebruikte om het publiek te dwingen zich te houden aan de vaccinatieagenda ondanks dat ze wisten dat de injecties niet effectief waren tegen Covid.

Nohynek is voorzitter van de WHO van de Strategic Group of Experts on Immunization en is hoofdarts bij het Finse Instituut voor Gezondheid en Welzijn.

De WHO kwam met deze onthullingen in een rechtszaal in Helsinki, toen ze getuigde in een rechtszaak die was aangespannen door de Finse burger Mika Vauhkala.

Vauhkala spant een rechtszaak aan nadat hem de toegang tot een café was geweigerd omdat hij geen vaccinpaspoort had.

Nohynek getuigde voor de rechtbank dat ze de WHO en haar regering had geadviseerd dat vaccinpaspoorten niet nodig waren.

Nohynek zegt echter dat ze werd genegeerd, ondanks dat ze uitlegde dat de Covid- vaccins in wezen “nep” waren omdat ze de overdracht van het virus niet tegenhielden.

Ze waarschuwde ook dat de paspoorten en vaccins een vals gevoel van veiligheid gaven.

Ze zegt dat het gezondheidsagentschap van de Verenigde Naties wist dat de injecties de verspreiding van Covid niet zouden stoppen kort nadat de vaccins begin 2021 waren uitgerold, maar dat ze bleven doorgaan, ondanks de risico’s voor de openbare veiligheid. 

In diezelfde periode van 2021 zei de WHO te werken aan “een internationaal vertrouwd kader” voor veilig reizen.

Ondertussen zijn de lidstaten van de Europese Unie begonnen met het uitrollen van Covid-paspoorten.

De EU-verordening voor digitale COVID-certificaten werd in juli 2021 aangenomen en later werden er meer dan 2,3 miljard certificaten uitgegeven.

Bezoekers aan Frankrijk werden verboden als ze niet in het bezit waren van een geldig vaccinpaspoort dat burgers bij zich moesten hebben om voedsel te kopen in winkels of om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Het vaccinpaspoortsysteem van de EU is echter niet afgeschaft.

Zoals Slay News al eerder meldde, heeft de EU samengewerkt met het World Economic Forum (WEF) om het systeem aan te passen zodat het in plaats daarvan als een “digitaal ID” gebruikt kan worden.

Ditzelfde systeem is uitgebreid met digitale betalingen naast ID, terwijl het nog steeds een bewijs van “vaccinatiestatus” ondersteunt.

Tijdens haar verschijning in de rechtbank op donderdag getuigde Dr. Nohynek gisteren echter dat haar team de WHO en de Finse regering eind 2021 had geadviseerd om te stoppen met Covid-paspoorten.

Ze voerde aan dat het dwingen van het publiek om gevaarlijke mRNA-injecties te nemen die niet effectief waren tegen Covid, en hen vervolgens hun vaccinatie te laten bewijzen, geen zin had.

Desondanks bleven de vaccinatiepaspoorten verplicht.

De opmerkingen van Dr. Nohynek werden gemeld door de Finse journalist Ike Novikoff.

Novikoff was in de rechtszaal in Helsinki toen Dr. Nohynek getuigde.

Dr. Nohynek’s bekentenis over Covid injecties en vaccinpaspoorten was vooral schokkend omdat ze alom bekend is in medische wereldkringen en een top immunisatiefunctionaris is bij de WHO.

Nohynek is niet alleen voorzitter van de strategische adviesgroep voor immunisaties van de WHO, maar ook een van de topvaccinadviseurs van Finland.

Ze zit ook in het bestuur van Vaccines Together en het International Vaccine Institute.

De digitale COVID-19-certificering van de EU hielp bij de oprichting van het Global Digital Health Certification Network van de WHO in juli 2023.

“Door gebruik te maken van Europese beste praktijken dragen we bij aan wereldwijde digitale gezondheidsstandaarden en interoperabiliteit – ten voordele van de meest behoeftigen”, aldus een EU-functionaris.

De Finse burger Mika Vauhkala heeft een website gemaakt waarop hij zijn zaak tegen de Finse overheid bespreekt.

Vauhkala schrijft dat hij zijn rechtszaak aanspande “om grondrechten te verdedigen” nadat hem in december 2021 het ontbijt in een café in Helsinki was geweigerd.

De toegang werd hem geweigerd omdat hij geen Covid-paspoort had, ook al was hij gezond.

“De grondwet van Finland garandeert dat burgers niet gediscrimineerd mogen worden op basis van onder andere gezondheidstoestand”, stelt Vauhkala op zijn website.

De Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra verscheen vrijdag ook in de rechtbank van Helsinki om te getuigen in de zaak.

Malhotra getuigde dat tijdens de pandemie gezondheidsfunctionarissen van de overheid en medische professionals onethisch, dwingend en verkeerd geïnformeerd beleid steunden, zoals vaccinatiemandaten en vaccinatiepaspoorten.

Dit beleid was er alleen maar op gericht om zoveel mogelijk mensen te vaccineren, ongeacht de risico’s.

Malhotra merkt op dat deze massa vaccinatieagenda de geïnformeerde toestemming van patiënten en op bewijs gebaseerde medische praktijken ondermijnde.
©Frank Bergman.

Reactie.

Wat in Finland werkte, werkte ook hier in Nederland. Ook de Nederlandse politici en kattendokters die logen omdat ze zich nu viroloog noemen en zich daarmee een status aanmaten waardoor ze hun koppen op tv kregen! Verschrikkelijk dat deze mensen nog steeds vrij rondlopen. Maar ja, persvrijheid is een grondwettelijk recht! En deze leugenachtige clowns kunnen dus de grootste onzin verkopen. Ja, verkopen want ze kregen goed betaald voor de onzin en leugens die ze vertelden. Maar ondanks de persvrijheid kan je niet zomaar alles op tv beweren, want er zijn dingen die consequenties hebben en dit is er één van. 

Wanneer je dingen verteld die schadelijk kunnen zijn voor onschuldige en door angst verteerde, misleide burgers heb je wel de verantwoordelijkheid te nemen voor wat je zegt!  Dus wanneer je beweerd dat de vaccins tegen Corona veilig zijn, moet je dat zeker weten!  Wanneer je zegt dat de vaccinatie de overdracht van de ziekte stopt, dan moet dat wel zo zijn! Wanneer je mensen dwingt tot een Nazi achtige SPERTIJD, of in het Nederlands een avondklok – want dat klinkt vriendelijker- dan moet dat wel een goede reden hebben! Wanneer je mensen dwingt tot een Lockdown, want dat klinkt zo lekker Engels waardoor iedereen er met elkaar over praat, moet dat echt nodig zijn! 

En wat blijkt nu? Het was allemaal bedrog gemaskeerd door leugens.
En wat is het resultaat! Oversterfte! Veel mensen lijden door de gedwongen vaccinaties die zo erg gepromoot werden op radio, tv en kranten en andere leugenachtige flutbladen. Iedereen had een mening, alleen de mensen die voldoende hersencellen konden inzetten hadden de waarheid! Maar er werd niet geluisterd. Mensen die de regering aanschreven kregen geen antwoord, want dat was niet welgevallig! 

En dat soort figuren zitten nog steeds de dienst uit te maken. Het is alsof je een stel massamoordenaars laat oppassen in de kleuterklas. Er zijn gelukkig nog mensen die een poging doen de kleuters te redden, de massamoordenaars uit te schakelen. Maar de massamoordenaars vinden het veel te leuk op deze plek en blijven zitten totdat ze worden vervangen! Ja, en door wie? Want laten we eerlijk zijn en even een beetje terugkijken. Welke politieke partij in de Tweede Kamer was tegen het beleid van de regering? 

Ik ga jou dit vertellen want je weet het waarschijnlijk niet meer. En dat niet meer weten, daar wil ik het later met je over hebben, want dat is toch niet normaal? Maar er waren twee partijen die minstens vraagtekens zette bij het domme. dwangmatige en zeer slechte beleid van de regering! Dat waren Van Haga en vooral het Forum voor democratie die hard aan de bel trokken. De rest van de partijen in de Tweede Kamer steunde alle genomen maatregelen! Sjonge, wat een eenheid! Sjonge, wat een domheid! Wat al die figuren die daar nog steeds de dienst uitmaken nog steeds niet willen toegeven dat het volkomen fout gaat.

Er is een enorme oversterfte, ook, en vooral in Nederland!
De mensen sterven bij bosjes, maar iedereen houdt de bek stijf op elkaar, want dit mag niet algemeen bekend worden. Want dan gaan er klappen vallen.  Het Lareb, onder de bezielende leiding van Agnes Kant, de vroegere telefoonjuffrouw van de SP- want zij trok de stekker er uit- weet dat er oversterfte is, maar doet daar verder niets mee en is derhalve ook mede verantwoordelijk voor deze hele toestand. 

Want waarom deze oversterfte laten voortsukkelen terwijl er verschillende goedkope oplossingen zijn om de gevaccineerden die deze oversterfte veroorzaken te helpen de gifstoffen uit hun lichamen te krijgen en het sterven te beperken!

Of is dat niet de bedoeling? Is de oversterfte de bedoeling?

PS. Iedereen mag dit artikel geheel gratis delen op andere media! Zelfs de bekende dag en weekbladen! Maar of die dit durven plaatsen?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk