dotcom.radio aflevering 411 van 20-04-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #035


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 411: Oorlog uitgebroken in Midden Oosten en mogelijk de wereld – Succes van de aanval – Uit de matrix ontsnapt – GENOCIDE JOE – de 17 maanden dood cyclus – B52 bommenwerpers geladen – Groninger gasveld dicht – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[HM] De tegenstellingen zijn nu in alle lagen van het leven binnen geslopen
Er zit niets anders op dan nieuwe -gelijk gestemde- relaties aan te knopen
Hoopvol wachtend op een enkele bekeerling
Die nog tijdig komt tot bezinning

[Thierry Baudet] Ik blijf het me afvragen, elke dag opnieuw. Zeker op dagen waarin ik rondloop in de Tweede Kamer, zoals vandaag. Ik ben oprecht verbijsterd, en oprecht nieuwsgierig om het te begrijpen. Dit is een lange post, een hartekreet.

NL kabinet stemt tegen vredes onderhandelingen met Rusland. Nou dat weet je dus dat iedereen die voor het kartel heeft gestemd zich bedrogen mag voelen of ook kleur bekend heeft.

[X] Groninger gas veld gaat definitief dicht
Wereld Nieuws[X] Trump; “We will return the world to peace through strength and it will happen very quickly

[YT] Israel Responds! Iran Starts Direct Military Attack Against Israel with Mass Drones and Missiles!

[YT] Iran Attack: Israel Drags Everyone to World War 3 goede analyse van het krachtenveld Het westen vecht in feite een ouderwetste oorlog waar men met dure raketten financieel leeg bloed op moderne relatief goedkope drones en moet de VS en Israel moeten vechten tegen multiple vijanden – Nu kregen ze nog een waarschuwing van 10 dagen te voor, wat als de volgende onvoorbereid komt ?
– Wat is het verschil tussen boms en dead-boms ? Het verschil is waar ze vallen, in Gaza of Israel.
– Zondag werd er gelijk verteld of er een vergelding moest komen?

[X] Vanmorgen zondag, vroeg wakker boven op het nieuws over Israel. Vanmiddag +20 mensen aan dé Stamtafel, niemand over hét nieuws in zombie land.

[x] IRAN has 41 MILLION citizens fit for MILITARY SERVICE.
— ISRAEL has 3 MILLION citizens fit for MILITARY SERVICE.
— You do the math…
[X] Notice how UNLIKE ISRAEL, IRAN targets military bases — not innocent children, churches & aid workers.
[X] PRESIDENT PUTIN REFUSED TO CONDEMN IRAN’S ATTACK ON ISRAEL!
[X] IRAN isn’t trying to START A WAR — they are trying to END IT!

[X] Klaus Schwab has been hospitalized
– reactie hell en verdoemenis
– Waar blijft dat beddentekort wanneer je het nodig hebt ?

[Clandestine] Zowel Iran als Israël melden hun aanvallen openlijk voordat ze ze uitvoeren. Waarom zou je je aanvallen in de openbaarheid brengen?
De aanval van Iran heeft ook niet veel schade aangericht.
Dit voelt niet als oorlog. Het voelt als een PR-strijd met drones en raketten.

[Mike] Je hebt het helemaal mis. Iran telegrafeerde de aanval om de ogen van de wereld hierop te richten. Het was een 3-voudige aanval, eerst met trage en primitieve drones waarvan Iran wist dat ze neergehaald zouden worden, daarna met verouderde raketten, waarvan de meeste ook neergehaald zouden worden, en ten slotte met ballistische raketten. Eén doel was om de Iron Dome te overweldigen, wat ze ook deden. Wist je dat Israël meer dan 1 miljard dollar uitgaf om zich tegen deze ene aanval te verdedigen? En hoe zit het met de peperdure Patriot-raketten van de Amerikaanse marine? Zie je niet hoe vernederend dit is? Ongeveer net zo vernederend als de militaire operatie van 7 oktober uitgevoerd door Hamas. Iran slaagde er wel in om twee luchtmachtbases in het zuiden te beschadigen, één van waaruit Israël de aanval op het Iraanse consulaat in Damascus lanceerde en de andere van waaruit de IDF haar luchtaanvallen op Gaza lanceert. Het doel was om een boodschap te sturen zonder dat de aanval verwoestend genoeg zou zijn om een wereldoorlog te ontketenen. Iran is in alle opzichten geslaagd. Ze bewaren hun hypersonische raketten voor een andere dag. Het is nu aan Israël om de volgende stap te zetten en de VS en het VK hebben al aangegeven dat ze zich terugtrekken als het uit de hand loopt. Israël staat er alleen voor, twee keer vernederd door verzetsgroepen die nu hun acties kunnen voorspellen en nog steeds kunnen winnen!
[HM] Bovendien is het voor Israel een financiële aderlating, een aanslag op de wapen voorraad, zeker gezien hun beperkte mogelijkheden de voorraad aan te vullen dankzij de zee blokkades

[YT] Scott Ritter: The Missiles of April. Een nette manier om de wereld economie te laten weten, dit gaat gebeuren als jullie doorgaan, …. stijgende brandstof prijzen of zelfs geen brandstof, en daarmee geen voedsel.
– Netanyahu in een spagaat, Amerika steunt ze niet na een nieuwe aanval op Iran en krachten binnen het land willen een vergelding zien.

[X] Jordan allowed Israeli aircrafts to enter its airspace to intercept Iranian missiles, NBC reports.

[Dinsdag] Scott Ritter URGENT: Israel respond to Iran’s 1st-ever direct attack within next 48 hours, US join?

[] TRUMP AGREES BIDEN IS “GENOCIDE JOE”

[X] Trump is speaking tonight in the keystone state…

— First was the push for the vaccine.
— Second was supporting Mossad based Israel.
— We’re not going to agree on everything…
Trump does not *really* support the government of Israel and they KNOW IT.
“Prince” Phillip dies, 17 months later—> “Queen” dies, 17 months later —> Jacob Rothschild dies ++

[X] En, …. This the FIRST time in history to my knowledge where a presidential candidate is running while also being on criminal trial. That is purposeful. It is an intentional attack on Trump’s character.

[X] Er breekt een grote ‘wildfire’ uit in Miami-Dade, Florida

[AD] heeeeel lang geleden dat ik weer eens een krant aanhaal; “Een bijeenkomst in Brussel van rechts-conservatieve politici uit verschillende Europese landen, onder wie de Hongaarse premier Viktor Orbán, is maandagavond op het allerlaatste moment op last van de burgemeester afgelast. De reden: vrees voor ongeregeldheden”.
Belgische politie stopt democratische partij samenkomst. Nigel Farage

[Elon Musk] Onder Biden zijn bewind zijn nu 7,2 miljoen buitenlanders het land binnengekomen noot: Hoeveel zijn de cijfers bijeengeteld in de EU de laatste vier jaar ?

[X] Voor wat het waard is – WW3 ALERT – Middle East tensions escalate: B-52H long-range bombers loaded with nuclear warheads

[Jullian Assange] “De Verenigde Staten heeft een non-verzekering afgegeven met betrekking tot het Eerste Amendement en een standaardverzekering met betrekking tot de doodstraf. Het doet geen toezegging om de eerdere bewering van de aanklager in te trekken dat Julian geen rechten heeft op het Eerste Amendement omdat hij geen Amerikaans staatsburger is. In plaats daarvan heeft de VS zich beperkt tot schaamteloze wezelwoorden door te beweren dat Julian “kan proberen het Eerste Amendement aan de orde te stellen” als hij wordt uitgeleverd. De diplomatieke notitie doet niets om het extreme verdriet van onze familie over zijn toekomst te verlichten — zijn grimmige verwachting dat hij de rest van zijn leven in isolatie zal doorbrengen in een Amerikaanse gevangenis voor het publiceren van bekroonde journalistiek. De regering Biden moet deze gevaarlijke vervolging laten vallen voordat het te laat is.”

[Mike] LEAKED NYT Memo: Can’t Say ‘Palestine, Occupied, Refugee Camp

[Mike] US will bow to Israel again and block the rest of the world from making progress with Palestine’s self determination.
De wereld had hier nooit geen wetenschap van maar nu met X wel

[X] Gisteren ging de enige fabriek voor 155 mm granaten van de VS in vlammen op, en vandaag gebeurde in Groot-Brittannië hetzelfde

[YT] BREAKING! Israel’s Attack DESTROYED the Entire Air Defense of Largest Iranian Nuclear Plants! 7 Iraanse doelen werden aangevallen
Media[Elon Musk] Elon expands on the need for the fee for new users. – om het aantal bots tegen te gaan

[]Skynet 2024: The Infrastructure is Complete! alles apparaten kunnen communiceren zonder internet peer to peer zo zou de chip in je lichaam groten deels overbodig zijn als mensen willful dit bij zich dragen
(on)Gezondheid[Elon Musk] Greece is predicted to become the first nation to suffer “population collapse” as sudden and unexpected deaths continue soaring across the nation while fertility rates have plunged to levels lower than experts previously thought possible.

[X] De getuigenis van Dr. Aseem Malhotra werd afgelegd in de rechtbank van Helsinski op 12 april 2024, met dien verstande dat elke afwijking van de waarheid meineed zou betekenen.
[HM] Samenvattend; het eerste ‘stapje’ in de ontdekking van de giga farma fraude. Als dit uitgespeeld is bestaat er geen Big Farma meer.

[HM] Steve Kirsch heeft voor zijn database onderzoek een vragen formulier opgesteld; “Were you (or someone you know well) injured after getting a COVID vaccine?”

18-04-2020 | HOOGVERRAAD Nog steeds wordt overal ter wereld -tot in den treuren toe- het zelfde riedeltje afgespeeld. Handen wassen en afstand houden. Geen, ik herhaal, geen van de doden zijn nodig geweest als de politici hun verantwoording hadden genomen. De oplossing, het geneesmiddel was al ontdekt, getest en effectief bevonden. Bovendien zijn –CHLOROQUINE– (hydrochloroquine) al jaren in gebruik sinds 1955. — Professor Didier Raoult publiceert resultaten van een onderzoek naar de behandeling met hydroxychloroquine bij 1061 patiënten 973 van hen waren genezen binnen 10 dagen, 46 kwamen op de IC en 5 van hen overleden) – (aan onderliggende oorzaken ?  Dit onderzoek krijg je echter nooit te zien in het propaganda journaal.
GedachtenvoerMoedwillige blindheid
Strategische domheid
De fantoompijn
Van het onderbewustzijn

en voor de muzikanten
Mooi het dat je louter zwart / witte toetsten zulke kleurrijke muziek kan maken.

[Piki] De Grote Onteigening
Klaus Schwab vertelt ons dat in de Grote Reset die het World Economic Forum voor ons voorbereidt “je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn”. Wel, we bezitten al niets.

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten