Zonder vrede is er geen toekomst voor ons of voor onze kinderen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #033


Wij zijn een vredesmacht wanneer de haviken het Midden-Oosten in brand willen steken. Wij zijn een vredesmacht wanneer de diepe staat de oorlog in Oekraïne koste wat het kost wil verlengen, vooral ten koste van mensenlevens.


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Daarom doen we mee aan de Europese verkiezingen op 9 juni: als de enige politieke kracht die consequent en in de straten van Frankrijk strijdt voor vrede, voor het verlaten van de NAVO, voor een onafhankelijk Frankrijk! Op zaterdag 27/04 organiseren we in Parijs een grote nationale demonstratie voor vrede, zodat het Franse volk zich kan verzetten tegen degenen die hen willen onderwerpen en laten liggen! Laten we niet bang zijn! Wij weigeren om het bloed van de zonen en dochters van Frankrijk te laten vergieten in Oekraïne of elders! Wij eisen dat er een einde komt aan de cheques voor Oekraïne, de miljarden die verspild worden aan oorlog en corruptie, op een moment dat onder andere ons Ziekenhuis ze hard nodig heeft!

Angst en oorlog maken deel uit van de wapens van de oligarchie die wij vurig bestrijden! De oligarchie die net, via de EU, een migratiepact heeft opgelegd om migranten onder dwang in onze gemeenten te verspreiden, de oligarchie die met grof geweld verplichte technische controles voor tweewielers oplegt, de oligarchie die sinds een paar dagen “vertrouwde verslaggevers” aanwerft, ware agenten van de censuur die verantwoordelijk zijn voor het opsporen van internetgebruikers en hen aan de kaak stellen, in naam van de Europese DSA-censuurverordening die door de Brusselse Commissie is opgelegd! We kunnen ons erbij neerleggen, of ons valselijk verzetten door te doen alsof we “dit alles van binnenuit zullen hervormen”, of we kunnen actie ondernemen: het is onze keuze! Onze keuze is Frexit, een totale breuk met de oligarchie om onze onafhankelijkheid als volk en onze vrijheden te verdedigen! Onze keuze is actie: samen met onze bondgenoten hebben we dinsdag beroep aangetekend bij de Raad van State tegen de QR-codes en andere bewakingsmaatregelen die zijn opgelegd als onderdeel van de Olympische Spelen in Parijs. Geef nooit op!

Hoe moeilijk onze gevechten ook zijn, onze gedragslijn is duidelijk: zet altijd de waarheid centraal! We leven in een rijk van leugens: alleen de waarheid zal ons bevrijden! 5 jaar na de tragische brand in de Notre-Dame, hoever staat het onderzoek?… Laten we onze herinneringen niet door de tijd laten uitwissen: laten we de waarheid eisen in deze kwestie, net als in alle andere. De waarheid en nooit meer! Nooit meer het totalitaire experiment van covid: wat dat betreft zijn we deze week blij met de geweldige steun van professor Perronne tegen het WHO-verdrag over pandemieën, waar we al maanden tegen vechten! Nooit meer, en leve de waarheid en rechtvaardigheid!

Tegenover tirannie verdedigen wij vrijheid. Tegenover leugens zoeken we de waarheid. Tegen stormen vechten wij voor vrede! Een vrij, sterk en gelukkig Frankrijk! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk