Stoltenbergs Dido-moment kan een einde maken aan de leugens van het Westen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #033


De grootste NAVO-leugen is die over Rusland dat zijn zinnen heeft gezet op Europese landen om binnen te vallen en te veroveren.De videoclip op social media is een must watch. Het is een recent monoloog voor een handjevol journalisten waarin de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, een mentale inzinking lijkt te krijgen – zeker als je de clip zonder geluid bekijkt.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je clips van de NAVO-baas altijd zonder geluid moet bekijken, want hoe zou je ooit kunnen begrijpen waar de demente Noor het over heeft? Maar deze specifieke clip laat onze Jens echt in volle animatie modus zien. Hij gooit zijn armen en schouders letterlijk in het rond als een razende moordlustige maniak die een spastische aanval heeft, schrijft Martin Jay.

“Ik ga ten onder met dit schip, ik zal mijn ogen niet omhoog houden en me overgeven… er zal geen witte vlag voor mijn deur hangen, ik ben verliefd”, zei hij tegen een kleine groep van voornamelijk NAVO-functionarissen en hacks.

In feite zei hij dat helemaal niet. Ik heb het verzonnen. Liegen lijkt nu het alomtegenwoordige thema te zijn van de NAVO en westerse elites, dus het is me vergeven. Dat waren natuurlijk de onsterfelijke woorden van Dido uit het lied White Flag – een verhaal dat goed zou passen bij de NAVO-supemo die je je gemakkelijk kunt voorstellen meezingend bij de stoplichten in Oslo in zijn Volvo met de “baby on board sticker” op de achterruit.

Denk in werkelijkheid eens na over wat de oude dwaas echt zei.

“Hoe sneller we Moskou ervan kunnen overtuigen dat het niet zal winnen op het slagveld, hoe sneller we een vredesakkoord kunnen bereiken waarin Rusland begrijpt dat het de oorlog niet kan winnen, maar moet gaan zitten en onderhandelen over een akkoord waarin Oekraïne een soevereine, onafhankelijke staat wordt.”

Interessant hoe de officiële lijn steeds verschuift. Onze Jens heeft het er nu over dat Rusland “niet aan het winnen is,” terwijl Biden een paar weken geleden nog in de perskamer zei dat “Poetin aan het verliezen was in Oekraïne.” Maar nu roept onze NAVO-baas eigenlijk op tot vredesbesprekingen omdat het gênant duidelijk wordt dat de NAVO niets te vieren heeft op haar verjaardag en dat Oekraïne dorp voor dorp, stad voor stad, valt voor de Russische troepen.

Oekraïne en de NAVO rekenen er natuurlijk allebei op dat de Amerikanen hun handtekening zetten onder 60 miljard dollar aan militaire hulp voor Oekraïne, alsof dat een verschil zal maken voor een oorlogsmachine die zoveel geld verduistert dat in Kiev aankomt, waardoor sommige deskundigen onlangs schreven over hoeveel zelfs de nietmachines in de ministeries elke dag worden gestolen, zo diep en ernstig is de crisis.

Maar het is het liegen en het niveau van liegen dat verbazingwekkend is. Zoals Anthony Blinken onlangs journalisten verbijsterde door te zeggen dat “Oekraïne lid zal worden van de NAVO” – misschien wel de grootste leugen ooit van de hele oorlog, omdat de westerse leiders weten dat dit onmogelijk is en nooit kan gebeuren zonder, dat wil zeggen de volledige nederlaag en aftocht van de Russische strijdkrachten. Eigenlijk is het de op één na grootste leugen. De grootste leugen van allemaal is de leugen dat Rusland zijn zinnen heeft gezet op Europese landen om binnen te vallen en te veroveren, iets wat Stoltenberg voortdurend zegt, maar geen enkele EU-leider gelooft, wat duidelijk blijkt uit hun onverantwoorde uitputting van hun eigen raketten.

Macron speelt ook een sleutelrol in de productie van deze onwaarheden met zijn recente succes in het overtuigen van journalisten om te schrijven over “we zouden Franse troepen naar Oekraïne kunnen sturen,” terwijl hij die uitspraak in feite met zoveel voorbehoud inpakte dat hij het eigenlijk helemaal niet zei. Wat wel duidelijk is, is dat er nu een staat van paniek heerst die voelbaar is in het Westen in het algemeen en dat Macron, evenals NAVO-leiders, informele gesprekken voeren – of in ieder geval gesprekken voeren over mogelijke gesprekken – met Rusland over een soort van wat de Amerikanen graag een “uitweg” noemen voor Oekraïne en het Westen. Je zou het een “witte vlag” kunnen noemen, wat je waarschijnlijk het liedje heeft laten neuriën. 

Wat is er trouwens met Dido gebeurd?
©Martin Jay

Reactie.

Stoltenberg moet nodig vervangen worden. En daar hebben ze een liegende, draaiende, verdraaiende, manipulerende, geen actieve herinnering aan hebbende idioot voor nodig! Want als het op liegen aankomt is er maar één persoon het meest geschikt. En dat is onze eigen Mark Rutte. Stoltenberg kan ook heel goed liegen en de boel een beetje mooier voordoen dan de werkelijkheid is, maar Rutte is de meester hierin. En dat heeft de NAVO hard nodig. 

Laten we duidelijk zijn! Rusland wil deze oorlog helemaal niet uitbreiden naar andere landen. Dan worden de aanvoerlijnen te kwetsbaar en te lang. Wapens verslijten of gaan stuk. Die moeten allemaal na verloop van tijd worden vervangen. En Rusland weet nog zeer goed hoe het Duitse leger in de problemen kwam door de langen en kwetsbare aanvoerlijnen. Vooral wanneer de wegen onbegaanbaar zijn. Dus het verhaaltje dat Rusland Europa wil binnenvallen heeft een zeer kwetsbare waarheid!

Het lijkt mij eerder dat de Russen liever hun strijdkrachten in Oekraïne houden en hiermee het westen blijft uitputten wat wapens betreft die nu al zoveel hun dienst hebben bewezen is Oekraïne dat ze al op de schroothoop liggen of verkocht zijn aan derden. Dus ga je hersens gebruiken wanneer je ze nodig hebt en geloof de sprookjes van de NAVO-kopstukken niet! Want die doen alleen maar pogingen je de waarheid te onthouden!

En als Stoltenberg het niet meer kan, en zelfs Biden het predicaat seniel krijgt, heb je een krachtiger leugenaar nodig! En dat is Mark Rutte! Mark heeft in de internationale politiek al een zeer grote bekendheid! Wanneer er leugens, verdraaiingen of vergeetachtigheid nodig is huur je Mark in. Tenslotte heeft Mark in drie kabinetten heel Nederland afgebroken en er waren slechts een paar mensen die dit doorhadden! De rest had al die jaren een groot vertrouwen in Mark. Maar ik vraag me wel af of dit een doorslaggevende kwaliteit van Mark was, of een hiaat van de Nederlandse bevolking. Want ook de laatste verkiezingen waren weer een groot deel van de Nederlandse bevolking bereid een verkeerde keuze te maken.

Terugkijkend kunnen we zien dat het altijd zeer lang duurt voordat Nederlanders werkelijk in actie komen. De oorlog tegen de Spanjaarden duurde ook 80 jaar! En dat vieren ze nog steeds. Net als de bevrijding op 5 mei. En de dodenherdenking die nog steeds plaatsvindt terwijl we ergens anders onze NAVO-troepen inzetten om mensen te doden. Rare wereld. En is dit alles in het belang van de bevolking? Nee, het is een soort hypnose waarin we de herhaling herhalen en denken dat we daarmee ons gezicht en medeleven laten zien aan anderen. Maar we hebben helemaal geen medeleven!! HO, ja, wel met onze mond, maar ons mond kan een partij liegen! Dat zie je wel aan Mark! Maar wat is er in Godsnaam aan de hand met ons hart. Zijn de harten van zoveel mensen zo ziek dat er geen gevoel meer in aanwezig is?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk