Ivermectine blijkt een belangrijk hulpmiddel bij de behandeling van kanker


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #033


Ivermectine tabletten in beslag genomen door het Oostenrijkse federale ministerie van Financiën/ Bundesministerium für Finanzen/ Wikimedia/ (CC BY 2.0 DEED)Roman Balmakov van EpochTV is de beste nieuwspresentator die er is. In deze 13 minuten durende video doet Balmakov verslag van de successen van het gebruik van Ivermectine bij de behandeling van kanker.

Zoals ik al meldde tijdens de 3 jaar van georkestreerde Covid-hysterie, zijn zowel HCQ als Ivermectine middelen om Covid te voorkomen en te genezen. De medische autoriteiten wisten dit, maar ze onderdrukten het, want als ze erkenden dat er een geneesmiddel bestond, kon het Covid-“vaccin” niet worden vrijgegeven met een noodmachtiging, schrijft Paul Craig Roberts.

Omdat het “vaccin” niet was getest, kon het niet worden vrijgegeven voor gebruik onder normale omstandigheden. Daarom was het een bekend risico en de noodmachtiging beschermde de farmaceutische bedrijven tegen aansprakelijkheid.

Omdat de “medische autoriteiten” – FDA, CDC, NIH, WHO – allemaal een handlanger zijn voor de winsten van Big Pharma en een draaideur relatie hebben met Big Pharma – Fauci had zelf een gedeelde patenttitel met Big Pharma- werd een ongetest vaccin vals en illegaal vrijgegeven onder valse voorwendselen. Big Pharma verdiende miljarden dollars en miljoenen “gevaccineerde” slachtoffers stierven of liepen gezondheidsschade op. Dit is een vaststaand feit, geen “samenzweringstheorie” zoals de “factcheckers” van Big Pharma verkondigen. Het is een vaststaand wetenschappelijk feit dat totaal genegeerd wordt door de hoerenmedia, medische commissies en de Big Pharma-agenten van de “medische regelgevende instanties” vormen.

Als gevolg van wetgeving die door Big Pharma en verzekeringsmaatschappijen erdoor gelobbyd is, hebben steeds minder artsen een privépraktijk. In plaats daarvan zijn ze werknemers, wat betekent dat ze verantwoording moeten afleggen aan hun werkgever, een of andere Health maintenance organization (HMO), en niet aan hun patiënten. De ziektekostenverzekeringen hebben zich niet aan dit feit aangepast. 

Ik heb een vriend die arts is in dienst van een HMO. Toen hij het falen van beademingsapparatuur en het niet-behandelen van Covid waarnam, genas hij patiënten met Ivermectine. Drie keer werd hij door zijn werkgever op het matje geroepen met het bevel de behandeling met Ivermectine te staken. Hij negeerde de bevelen op grond van het feit dat ze een onrechtmatige inmenging waren in de arts-patiëntrelatie en een inbreuk op zijn verplichting tegenover zijn patiënten en de eed van Hippocrates. Hij begreep dat een vierde berisping een ontslag was, waardoor zijn patiënten onbeschermd bleven, en diagnosticeerde met Covid besmette patiënten met lupus en andere gezondheidsproblemen die traditioneel behandeld werden met Ivermectine of HCQ.

Met andere woorden, in de “vrije” Verenigde Staten van Amerika, die nu wereldwijd gezien worden als “een shithole country,” is de enige manier waarop een gewetensvolle arts de gezondheid van zijn patiënten kan dienen een uitvlucht.

Onlangs, zoals ik heb gemeld, beval een federale rechtbank de marketingagent van Big Pharma, de FDA, om zijn online waarschuwingen tegen het gebruik van Ivermectine te verwijderen, een geneesmiddel dat al lang is goedgekeurd voor algemeen gebruik, uitsluitend gebaseerd op de mening van de arts. Alle volledig corrupte federale agentschappen – FDA, NIH, CDC, samen met de WHO van Bill Gates – verklaarden Ivermectine, lange tijd een middel ter voorkoming van rivierblindheid in Afrika, tot “paardenmiddel”.

Niemand in Afrika die Ivermectine nam als “het zondagsmedicijn” om rivierblindheid te voorkomen, kreeg Covid.

Niemand in Afrika die HCQ nam als “het zondagsmedicijn” om malaria te voorkomen, kreeg Covid.

  Gevolgen van vaccinaties en genezing met Ivermectine

Vier staten in India gebruikten met succes Ivermectine om Covid te voorkomen, gebruikten niet het “vaccin” en ervoeren weinig of geen Covid. Hetzelfde gebeurde in delen van Brazilië.

Vandaag de dag zijn het de Covid-gevaccineerde landen waar atleten in hun beste jaren dood neervallen op het sportveld, waar entertainers dood neervallen tijdens optredens, waar luchtvaartmaatschappijen zonder piloten komen te zitten vanwege de vaccinatiemandaten voor luchtvaartmaatschappijen, waar baby’s en kinderen sterven aan hartaanvallen, waar nooit eerder geziene turbokankers opduiken bij kinderen en volwassenen, waar de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen afneemt, waar miskramen toenemen.

De vraag die voor ons ligt is: Zal de wetenschappelijke informatie die Balmakov rapporteert het gebruik van Ivermectine bevorderen in de genezing en preventie van kanker, of zal Ivermectine, een zeer goedkoop medicijn, gezien worden als een bedreiging voor de bestaande geïnstitutionaliseerde winstgevende behandeling van kanker, die in feite iemands immuunsysteem vernietigt zodat kanker kan winnen.

Amerikanen, die naïeve zielen zijn die vertrouwen hebben in autoriteit, zijn perfecte slachtoffers voor de waarschijnlijke hernieuwde demonisering van Ivermectine.

Sterker nog, we hebben een voorloper van federale “medische autoriteiten” die hun zinnen hebben gezet op het verbieden van NAC, een supplement dat al heel lang wordt gebruikt en dat de menselijke gezondheid enorm verbetert.

Het laatste wat Big Pharma wil is een gezonde bevolking. Big Pharma heeft een zieke bevolking nodig om winstgevend te zijn. Sterker nog, Big Pharma creëert vaccins en “medicijnen” die ons zieker maken zodat we meer medicijnen nodig hebben.

Onwetende Amerikanen begrijpen niet dat Big Pharma medisch onderzoek controleert en in toenemende mate ook de curricula van medische scholen. Nog niet zo lang geleden namen de redacteuren van de twee meest prestigieuze medische onderzoek publicaties ontslag, de New England Journal of Medicine en The Lancet. Beiden zeiden dat ze geen vertrouwen hadden in de artikelen die hun tijdschriften publiceerden, omdat 70% van de artikelen was geschreven met subsidies van Big Pharma.

  Amerikaanse liberalen gaan door het lint nadat Covid-positieve celebrity aankondigde dat hij zichzelf heeft behandeld met Ivermectine en Regeneron

Vandaag de dag zijn de Amerikaanse jongeren de meest gemedicineerde, gevaccineerde kinderen ter wereld en bijna geen van hen is gezond.

De vraag die voor ons ligt is: Hoe is een volk, dat door zijn founders bedoeld was om het meest vrije volk in de geschiedenis van de mensheid te zijn, uiteindelijk dienstbaar geworden aan officiële narratieven die hun vrijheid, hun gezondheid en hun onafhankelijkheid vernietigen?

Waarom is de Amerikaanse bevolking tevreden met haar onmacht en trouw aan een regering die geen verantwoording hoeft af te leggen aan het volk?

Het enige antwoord is dat de onverschillige Amerikaanse bevolking geen enkel besef heeft van hun situatie. Als mensen niet begrijpen dat ze bedreigd worden, hoe kunnen ze zich dan verzetten tegen een bedreiging waarvan ze zich niet bewust zijn?

Het is niet Poetin, XI of Iran die Amerika ten val brengen. Amerika is ten val gebracht door de onverschilligheid van de bevolking.
©Paul Craig Roberts.

Reactie.

Het is een interessant gegeven dat Ivermectine een middel is dat niet alleen de gevolgen van Covid verlichten en genezen, maar zelfs een grote invloed heeft op de nare gevolgen van de zo ten onrechte gegeven vaccinaties! Het is eigenlijk een staatszaak dat iedereen die deze vaccinaties heeft gehad in aanmerking moet komen ivermectine te krijgen! Dit is zeer belangrijk voor de volksgezondheid!

Tegenwoordige reguliere artsen hebben absoluut geen enkel benul van de ziekte kanker. Overigens ook niet van ziekten in het algemeen. Zouden ze dat wel hebben dan gaven ze hun patiënten nooit chemische middelen, en al helemaal geen herhalingsrecepten omdat juist dat een bewijs is dat de ziekte niet geneest. Dus uit dat gezichtspunt bekeken is het wel duidelijk dat reguliere artsen geen verstand hebben van ziekten. Ze hebben misschien wel verstand van chemische medicatie en voor welke kwaal ze deze chemische medicatie kunnen inzetten om het ziektegevoel te onderdrukken!

Ze schermen dan vaak met het gegeven dat mensen steeds ouder worden en dat dit ligt aan de behandeling die door reguliere artsen worden gegeven. Maar is dat waar? Komt dat niet omdat de leefomstandigheden voor mensen sterk zijn veranderd en soms verbeterd! Dat mensen ruimere behuizing hebben, beter drinkwater en riolering? Beter voedsel en vooral gevarieerder voedsel draagt hieraan ook bij. Al is wel bekend dat het voedsel in kwaliteit sterk achteruitgaat door het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor heeft voedsel nog maar 35% van de oorspronkelijke voedingswaarde. Iets waar we zeker aan moeten werken om dit te veranderen.

Maar wat maakt Ivermectine nu zo goed werkzaam bij veel kankers? Dat is nog niet algemeen bekend! Uit de vele onderzoeken die ik doe kwam ik bij een theorie die zegt dat kanker kan ontstaan door een disbalans in het lichaam. Dit kan worden veroorzaakt door een traumatische ervaring die niet wordt opgelost en daardoor sluimerend schade aanbrengt. Het lichaam wil genezen en maakt dit duidelijk door een ziektepatroon te ontwikkelen. Dit wordt ziekte genoemd, maar is eigenlijk een genezingsproces!

Het gevolg is dat de ziekte als genezing door artsen wordt gezien als iets dat kwaadaardig is en grijpen in in dit proces. Maar men mag pas ingrijpen met de juiste middelen wanneer de patiënt te weinig weerstand heeft en dus te weinig kracht heeft het genezingsproces zelfstandig op te lossen! Want niet alleen het lichamelijk proces, maar ook de traumatische factor behoeft verzorging!

In het onderzoek kwam ik ook tegen dat het lichaam kleine wormpjes gebruikt om kanker te veroorzaken. Deze wormpjes krijgen van het lichaam de kans zich te ontwikkelen totdat ze kanker kunnen veroorzaken.

En daar komt Ivermectine in zicht.
Misschien ben ik de enige die hier zo over denkt! Dat weet ik niet. Maar ik heb nog nergens kunnen vinden waarom Ivermectine zo goed is in het bestrijden van kanker zonder het lichaam verder te belasten.

Hier kom ik op een heikel punt! Iedereen die werkzame hersencellen heeft weet dat kanker het lichaam verzwakt. Dan weet je ook meteen dat Chemo hetzelfde doet. En toch is de behandeling van kanker bijna geheel afhankelijk gemaakt van Chemotherapie. Verder gebruikt de reguliere geneeskunde bestraling. Ook zelfs bij borstonderzoek! Dat zijn ook therapieën die het lichaam verder verzwakken. 

Verder wil ik hier geen woorden meer aan vuil maken en me richten op wat ik veel belangrijker vind, het werkelijk kunnen genezen van mensen. Ivermectine kan dus een goede oplossing zijn omdat dit één van de beste medicijnen is dat de farmaceutische industrie heeft gemaakt. Het is bekend als ontwormingsmiddel. Het kan dus wormpjes doden die het lichaam gebruikt om kanker te veroorzaken als waarschuwing dat er iets is dat moet worden opgelost! Het is een ontwormingsmiddel!! Er zijn meerdere middelen die ongeveer hetzelfde werk doen! Maar die kan je opzoeken op internet. Of. Je kunt ook je arts informeren, want die is misschien wel heel blij dit te weten! Dan kan je deze therapie samen met je arts doen. Die zal zeker heel blij zijn met deze nieuwe kennis!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk