Transferfactoren en de PERTH toepassing


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #032


Transferfactoren en het PERTH systeem tegen ziekteverwekkers

Door: Rinno Heidstra


Met het PERTH systeem worden bijzondere resultaten behaald maar deze zijn mede afhankelijk van de individuele omstandigheden, voeding en levensstijl.  Soms kan een extra zetje van het immuunsysteem de resultaten  enorm verbeteren zoals een aantal PERTH artsen hebben vastgesteld bij de combinatie met het gebruik van TRANSFERFACTOREN.

Transferfactoren zijn deel van ons immuunsysteem

Transferfactoren zijn door de natuur ontwikkeld om informatie ten behoeve van het immuunsysteem over te dragen. De functie is enigszins te vergelijken met verkenners in het leger. Zij geven informatie door waardoor het leger weet waar de vijand is en hoe deze er uitziet.

Het zijn kleine boodschappermoleculen. Ze kunnen het immuunsysteem informeren en activeren. Een te sterk werkend immuunsysteem kan worden geremd en een te weinig actief immuunsysteem kan worden geactiveerd zoals onder andere beschreven is in dit wetenschappelijke artikel.

Hoe transferfactoren ontstaan

Als bepaalde soorten witte bloedcellen in aanraking komen met bacteriën, virussen of schimmels worden onder andere transferfactoren aangemaakt. Transferfactoren bieden het immuunsysteem informatie, dit onderscheidt hen van voedingssupplementen die bouwstoffen leveren.

Transferfactoren zijn bij mensen en dieren gelijk

Transferfactoren van dieren en mensen zijn identiek en daarom kunnen transferfactoren van dierlijke oorsprong door mensen worden gebruikt. Ze worden via een meerstappen procedure uit cellen gewonnen.

Het blijkt dat transferfactoren van met name kippen en koeien een positief effect hebben op het  menselijk immuunsysteem

Transferfactoren uit biest en eigeel

Na de ontdekking van de transferfactor door Lawrence in 1949 werden transferfactoren uit bloedcellen gehaald. De transferfactoren werden toen Dialyzable Leukocyte Extracts, DLE genoemd. Later kwam men erachter dat ze ook in biest, eigeel en colostrum te vinden zijn.

De eerste voeding van kalfjes is biest en de eerste voeding van kuikentjes is het ei(geel). De eerste moedermelk bij mensen wordt colostrum genoemd. Het is essentiële voeding voor pasgeborenen omdat het behalve bouwstoffen en hormonen ook afweerstoffen bevat.

Biest, eigeel en colostrum bevatten onder meer aminozuren, mineralen en vetten als bouwstoffen en antilichamen (ImmuunGlogulines , IgG)  en transferfactoren als onderdelen van het immuunsysteem.

Moedermelk bevat afweerstoffen voor de pasgeborene

moedermelk bevat bouwstoffen en afweercellen waaronder transferfactoren

Omdat pasgeboren dieren en mensen nog geen weerstand hebben opgebouwd, wordt dit door de moeder aangeboden in de natuurlijke voeding. De combinatie van verschillende igG’s en transferfactoren is afhankelijk van het immuunsysteem van de moeder. Als de moeder bijvoorbeeld de griep heeft gehad wordt de bescherming tegen de griep doorgegeven in de voeding van de baby. Zo zijn pasgeborenen uitstekend beschermd tegen de ziektes die de moeder heeft doorgemaakt.

De afweerstoffen die door dieren is opgebouwd werken ook bij mensen

Zo kan een koe of kip bijvoorbeeld blootgesteld worden aan het Corona virus. Na enige tijd is bescherming in de vorm van immuun eiwitten(iGg) en transferfactoren tegen het coronavirus in de biest en het eigeel terug te vinden.

Hoe de transferfactoren zijn  ontdekt

In 1949 ontdekte  Dr. H. Sherwood Lawrence dat door het injecteren van een extract van leukocyten(witte bloedcellen) van iemand die eerder met tuberculose besmet was  in iemand die nog niet met tuberculose besmet was, de ontvanger immuniteit kreeg . Bij die persoon ontwikkelde zich geen infectie.

Dr. Lawrence noemde het extract transfer factor , overdrachtsfactor, omdat de natuurlijke immuniteit werd overgedragen.

Toepassingsgebieden van Transferfactoren in supplementen

Transferfactoren in supplementen zijn aanvullingen op de voeding en geen geneesmiddelen tegen ziektes.

Transferfactoren ondersteunen het immuunsysteem. Het kan zinvol zijn deze te gebruiken bij alle klachten waarbij een minder goed functionerend immuunsysteem een rol speelt zoals bijvoorbeeld bij virusaandoeningen, vermoeidheidsklachten, chronische aandoeningen e.d.

Enkele referentiesBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk