De gewenste oorlogsindustrie geeft alle macht en controle.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #031


Europa maakt zich op voor een oorlogsindustrie, wat betekent dat de burger werk zal moeten gaan doen waar die niet op zit te wachten. Wat ook betekent dat de grote langverwachte onteigening kan beginnen.


YOU OWN NOTHING BUT ….. SO HAPPY!

Dat de Deep State het spel geniaal speelt moet gezegd, maar de mensen maken het ze ook wel erg gemakkelijk. Elke leugen wordt geslikt als zoete koek omdat we te druk zijn met hard werken en geld verdienen om vervolgens het zuurverdiende geld terug te storten naar de belastingdienst.

Zoals Jensen zo mooi zegt: de burger is de pinautomaat van de overheid.

Ook zijn we te druk met het leuk hebben en willen mede daarom niets horen over kwaadwillige machten, corrupte westerse regeringen, oversterfte en klimaatonzin.

Het is veel makkelijker om Rusland te zien als het kwaad, klimaat ook maar in meegaan en de regering zien als onhandig maar niet als een gevaar want ach het komt vanzelf weer goed. Ook veel makkelijker om mensen die tegen de overheid zijn weg te zetten als gevaarlijke fascisten en/of extreemrechtse want de waarheid is te confronterend en te heftig en leven in een droombubbel van horen, zien en zwijgen veel makkelijker. Dus prima dat de wet er bijna doorheen is om politieke partijen te verbieden, en het vrije woord, mijn woord dan ook verboden zal zijn.

Wel zo rustig toch, straks in je 15 minuten city.

En zo blijven we ons maar de pleuris werken en staan steeds meer onder druk en stress want carrière en geld, dat mooie luxe huis, de Tesla en vakanties is het ultieme geluk anno 2024. Daarin past luisteren naar elkaar niet meer en zijn onderwerpen als Corona, vaccins, Oekraïne, Gaza, de Bidens, Gates en Ruttes van deze wereld no go zones. En probeer je ook maar iets te zeggen, stuit je op een enorme felheid of je krijgt die lege totaal ongeïnteresseerde blik.

En ondertussen dendert de trein door nog niet richting Auschwitz maar wel richting einde democratie naar de opstanding van het totalitaire systeem waarin we onze cultuur en onze waarden en normen verliezen, als we die al niet verloren zijn.

Voor wie het (nog) niet ziet, lees even mee in mijn hoofd. Vier jaar geleden begon het dat ik weggezet werd als een idioot omdat ik waarschuwde voor de experimentele prikken en probeerde ik voorzichtig te waarschuwen werd mij toegebeten dat dit vaccin beter was getest dan welk vaccin ook. Dus ik zweeg met een hart vol verdriet. Achter mijn rug om werd ik uitgelachen omdat ik pro Trump en anti-Biden was. Niemand boeit het wat op de laptop van Hunter Biden stond aan vuiligheid en men verdacht mij ervan dat ik fake news verspreide. Dus ik zweeg wederom. Welke gevaccineerde stond erbij stil wat het betekende dat ik geen restaurant binnen mocht, geen terrasje mocht pakken en niet kon reizen met de trein omdat ik geen mondkapje wilde dragen want dat voelde voor mij als een vernedering. 

Ik deed zelf zo moeilijk, toch? 

Maanden voelde ik mij genegeerd en zag en voelde ik de verdeeldheid ontstaan. Mijn verdriet en wanhoop werd niet gezien, ik werd zelfs niet geloofd en moest het afleggen tegen een corrupte overheid. Heel voorzichtig benaderde je mensen, want je wist niet in welke wereld ze leefden maar gelukkig kreeg ik nieuwe vrienden en vriendinnen die hetzelfde verdriet voelen en zorgen hadden om hun kinderen en vrienden als ik. Net als zij heb ik het opgegeven om vrienden nog te waarschuwen, maar met onze kinderen ligt het wel even anders! Mijn gevoel van machteloosheid was en is ongekend, ik heb de nodige tranen gelaten.

Nu vier jaar later moge duidelijk zijn dat ik nog niet zo gek bleek te zijn en is het niet meer bij te houden hoeveel er naar buiten komt. Alle complotten komen uit en het is nu aan jou om het te gaan geloven en mij niet langer te beschuldigen dat ik onzin verkondig, dat mijn artikelen AI zijn of met knip en plakwerk misleidend zijn is grote onzin.

Verbijsterd hoor ik mensen zeggen en schrijven dat er geen sprake van genocide is in Gaza en nog steeds geloven in de goede bedoelingen van de NAVO. Sinds wanneer vinden we het prima dat er honderdduizenden sneuvelen in een oorlog? Sjezus mensen sinds wanneer zeggen we dat het nu eenmaal een onderdeel van oorlog is dat er doden vallen. Sinds nu is ook dat het nieuwe normaal en  hoor ik het velen tot mijn verbijstering zeggen! Zolang het mijn kind of ik het maar niet is die naar het front gestuurd wordt ….. toch?

Misschien gaat het ze nog lukken om op korte termijn een pandemie te veroorzaken, ze hebben het over ziekte X wat erger zal zijn dan Corona, aldus Kill Gates en we hebben de miljoenen uitgezette (genetische) gemanipuleerde muggen ook nog van Kill Gates. In meerdere landen is al een uitbarsting van Dengue, allemaal toeval ….. Huhhuh.

Of door nog even snel de oorlogsindustrie op te starten en staan we straks massaal aan de lopende band moordwapens in elkaar te knutselen waar de rijken ook weer mega aan verdienen. Maar goed, hoe dan ook, dit jaar zal het jaar van de waarheid zijn door twee belangrijke verkiezingen van de EU en de VS.

Want het liegen en het westerse beleid zijn zo doorzichtig geworden over klimaat, oversterfte, oorlogen en corona dat het moment daar is dat we het allemaal gaan zien.

Het merendeel van de jongeren groeit op in extreme welvaart, wat een verziekte werking heeft op hen zelf en de maatschappij. De jongeren willen niet meer onregelmatig werken of hun handen vuil maken of vroeg opstaan. Willen geen timmerman, loodgieter of lasser meer worden maar werken liever achter de pc met een vette hap naast zich. Ze staan bloot aan extreme indoctrinatie over woke en weten niet eens meer hoeveel geslachten er zijn. De jongeren worden in volledige verwarring gebracht over hun identiteit met ernstige gevolgen van dien. Het seksualiseren van zeer jonge kinderen, mede door de week van de lentekriebels waar volwassenen aan meewerken, is zo verziekend. Bij XR zitten jongeren die niet eens het verschil tussen CO2 en stikstof weten maar demonstreren wel gewelddadig mee. 

Tja, de 2de kamer zit ook vol met gekken die het verschil niet weten.

De jeugd heeft de toekomst maar de oudjes zijn het die zich druk maken over hun toekomst op enkele uitzonderingen na want ik ken moeders die het niet willen zien en zeggen dat hun kinderen zelf verantwoordelijk zijn voor hun toekomst. Maar godzijdank ken ik ook moeders waar ik wel mijn zorgen mee kan delen en die ik kan bellen als ik het ff niet zie zitten. Deze vriendinnen zijn GOUD!

En natuurlijk de altijd optimistische Henk die ons moeders elke keer weer moed in weet te praten.

En net spreek ik een (stief)vader die ook hier op het platteland woont en Nederland ontvlucht is maar zich nergens iets van aantrekt, het niet wil weten en het aan hun kinderen zelf is om iets te doen aan hun toekomst. Hij denkt dat wij de shit niet meer gaan meemaken. Nou we gaan zeer zeker de shit meemaken maar ook de opbouw!

HOE IS HET MOGELIJK DAT EEN OUDER TOTAAL NIET BEZIG IS MET DE TOEKOMST VAN HUN KINDEREN EN HET PRIMA VINDEN DAT DEZE KINDEREN ONZE SHIT MOETEN OPRUIMEN!

Het is zo belangrijk dat we weer leren naar elkaar te luisteren en dat we de handen ineen slaan want wij zijn niet elkaars vijanden. De vijand zit in Den Haag en in Brussel die werken in opdracht van een klein groepje steenrijken die door ons rijker en rijker worden gemaakt dus ook machtiger en machtiger!

Het moment is nabij dat auto rijden onbetaalbaar wordt, dat er geen water meer uit de kraan komt, lege vakken in de supermarkten en het licht niet meer aan gaat en douchen en reizen een luxe is geworden.

Niet door tekorten maar een bewuste vernietiging van de westerse wereld.

De onteigening en de wet verplaatsing bevolking die vorig jaar weer werd afgestoft gaat beginnen.

Nee, niet Rusland maar Duitsland jaagt op zijn mensen want je zal het met de overheid eens zijn of ze donderen je de gevangenis in, zo ook Assange!

Alexandra v Huffelen oftewel Alexandra Gremlin wat een eng gedrocht is het:

Mijn artikel waarin ik alle gevaren waarin we verkeren samengevat heb:

Duidelijke uitleg hoe we een dictatuur ingerommeld worden.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk