Scott Ritter: Israëlische aanval op Iraans consulaat! Het stort de wereld in chaos!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #030


Vorige week maandag viel Israël de compound van de Iraanse ambassade in Damascus, Syrië, aan, waarbij 16 mensen omkwamen, waaronder een hooggeplaatste IRGC Quads Force commandant. Op dezelfde dag vielen IDF-drones drie voertuigen van de World Central Kitchen in Gaza aan, waarbij zeven hulpverleners om het leven kwamen. Scott Ritter legt aan Sputnik uit hoe deze gebeurtenissen met elkaar verbonden zijn.

“Binnen één week was de wereld getuige van twee opzettelijke schendingen van het internationaal recht en de normen en standaarden van beschaafde naties door de staat Israël,” zei Scott Ritter, voormalig VN-wapeninspecteur en gepensioneerd inlichtingenofficier van het Amerikaanse Korps Mariniers, over de twee aanvallen van 1 april in Syrië en Gaza, bericht Sputnikglobe.

De aanval in Damascus was naar verluidt gericht op hooggeplaatste IRGC-officieren die actief zijn in Syrië. “Maar het feit dat Israël deze officieren als legitieme doelwitten beschouwt, geeft het nog niet het recht om de bescherming die deze structuren genieten te schenden. Diplomatieke immuniteit is een realiteit, en deze gebouwen (consulaten, ambassades) genieten de onschendbaarheid, de bescherming van het internationaal recht, en Israël heeft ervoor gekozen om dit te schenden,” benadrukte Ritter.

De gevolgen van de aanval op de ambassade “zijn nog niet te overzien … maar op basis van Israëls eigen reactie en verwachtingen, zouden ze behoorlijk ernstig kunnen zijn. En dit zou niet alleen de regio, maar de hele wereld in chaos, onrust en conflict kunnen storten, simpelweg omdat Israël heeft besloten zichzelf boven de wet te stellen,” waarschuwde de waarnemer.

Wat betreft de aanvallen op voertuigen van World Central Kitchen (WCK) in de Gazastrook, gelooft Ritter de beweringen van Israël niet dat het toeval was.

Het was geen toeval. De Israëliërs zeggen dat het een vergissing was, een ongeluk. Maar dat was het niet. Deze hulpverleners reisden op een route die van tevoren was meegedeeld aan het Israëlische leger en was goedgekeurd. Ze reisden in drie duidelijk gemarkeerde voertuigen. En de aanval die plaatsvond was geen eenmalig “ongeluk”. Het waren drie gerichte aanvallen met als doel alle leden van het WCK-konvooi te doden en geen overlevenden achter te laten. En er waren geen overlevenden, benadrukte Ritter.

Onmiddellijk keerden de schepen die de hulp vervoerden om en weigerden hun vitale lading in Gaza te lossen uit angst door Israël te worden aangevallen. Israël heeft zijn doel bereikt. Het terroriseert en intimideert de internationale hulporganisaties zodat zij niet de hulp bieden die nodig is om het leven in Gaza in stand te houden, want dat is waar het Israëlische beleid in Gaza om draait,” zei Ritter.

Ritter gaat ervan uit dat de Israëlische “misdaden” en “moedwillige” wetteloosheid zullen doorgaan zolang Tel Aviv geen consequenties ondervindt voor haar acties en zolang de regering van Benjamin Netanyahu aan de macht blijft.

“Deze misdaden zullen doorgaan zolang Israël mag handelen zonder consequenties – zolang de Verenigde Staten Israël diplomatieke dekking geven in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties – zolang de wereld bereid is om een oogje dicht te knijpen voor de misdaden van Benjamin Netanyahu’s regering. De oplossing voor dit probleem is duidelijk: de regering van Benjamin Netanyahu moet weg en er moet een nieuwe regering worden geïnstalleerd in Israël die het internationaal recht respecteert, maar bovenal het recht van een vrij en onafhankelijk Palestijns volk om te leven in een Palestijnse staat die niet langer wordt verbrand door de illegale bezetting door Israëlische soldaten en kolonisten,” concludeerde Ritter. ©Sputnikglobe.

Reactie.

Het kan niet duidelijker. De Verenigde Naties laten hun ware gezicht zien. Ze leggen de gemaakte afspraken om deze wereld veiliger te maken naast zich neer. Het is duidelijk dat ze geen Verenigde Naties zijn, maar de Verenigde Staten van Amerika dienen, althans de Biden regering. 

Dat is ook de reden dat Rusland geen antwoorden krijgt op de vragen die het stelt over al de ingeleverde bewijzen dat er laboratoria waren in Oekraïne die betaald werden door het Pentagon! Laboratoria waar Biologische wapens gemaakt werden en die nu door Rusland ontmanteld zijn. 

Maar er is nog iets dat duidelijk is! En dat is wat zeer veel mensen uit westerse landen niet willen geloven! Wat Israel heeft gedaan in Syrië is een daad van agressie die alle gemaakte afspraken om Ambassades te erkennen als zijnde het land zelf waar de ambassade van is. In dit geval is het een klein stukje Iran in Syrië. Dit was dus niet alleen een aanval op Syrië, maar ook een aanval op Iran. 

Een oorlogsdaad tegen beide landen!

Wat de aanval op het WCK-konvooi betreft heeft Israel weer eens bewezen geen enkel respect te hebben voor het leven van mensen!

Het is tevens duidelijk dat Israel, de VS en de Verenigde Naties uit zijn op het uitlokken van represailles uit Iran en Rusland! Dit met het doel een derde wereldoorlog te forceren! Want dat heeft de Westerse wereld nodig om al haar misdaden tegen de mensheid te laten verdwijnen in de problematiek die burgers opgedrongen krijgen in een oorlog! Dus je weet wat je te wachten staat!

Al meer schrijf ik dat het doel is de wereld te beheersen en te laten leiden door de zeer rijke oligarchen. Deze figuren hebben zich zo veel macht toegeëigend dat ze regeringen in het westen kunnen laten doen wat zij willen. En zoals je in voorgaande artikelen en reacties hebt kunnen lezen zijn de meeste politici in het westen werknemers van deze rijke oligarchen! En werken niet voor de bevolkingen van hun landen! Rutte heeft dit wel heel duidelijk gemaakt in zijn tijd als premier!

En omdat ze niets geven om een mensenleven en het misschien wel een goed gevoel geeft om mensen te doden gezien de oorlogen die ze ontketenen! En weer geloof je me niet omdat je denkt dat mensen dit nooit doen. Maar het is 2 voor 12 en nu heb je nog de kans om er iets aan te doen. Wat je bent aan jezelf en aan je geliefden verplicht je moreel kompas te volgen en niet te accepteren dat je misbruikt wordt! Je bent verplicht je hiertegen te verzetten omdat je dit niet hoeft te accepteren. Doe je dit wel, dan verraad je jezelf en je medemens. En wat ook erg is, je werkt dan mee aan dit systeem dat erop is gebaseerd jou te onderdrukken. Als je niets doet werk je mee aan een volgende oorlog. 

De Witte helmen en Witte hoeden doen al hun uiterste best heel erge dingen te voorkomen, maar we zijn niet in staat alles te voorkomen, daar hebben we de hulp van de bevolkingen van Westerse landen voor nodig, dus geef ons die hulp! Kom in opstand tegen de zittende politici, want ze werken niet voor jou en je familie! Stop met werken voor deze globalisten en Oligarchen! Stop massaal met het betalen van belasting omdat ze dat deels gebruiken om oorlog te voeren en dat is zeker iets dat jij niet wilt. Dat recht heb je!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Zondag 14 april 2024 heeft Iran een vergelding aanval uitgevoerd op Israel

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk