dotcom.radio aflevering 410 van 14-04-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #029


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 410: Israel; Iedereen in Gaza moet dood – Vechten voor je land – Kleuren revolutie Hongarije – goud gedekte munten – Wie wil er politieagent worden? – EU / NL en de rol van Poetin en Trump – Machtsgreep van de WHO – Huursoldaten, en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsDè overheid bestuurd alle schapen
Via het gecontroleerde media wapen
Maar die hoernalisten zijn later zo bij-een-te-rapen
Dat legertje van potlood schandknapen

[Angelface] In de zon liggen inplaats van vechten voor je land – Jeroen Pols Een gebrek aan vechtersmentaliteit doet de ondernemers mede besluiten om het gevecht vanuit het buitenland voort te zetten (artikel andere krant)

[the Maestro] MANIFEST VAN WIJ HET VOLK – MAANDAG 8 APRIL 2024 – DELEN MENSEN, DELEN!!!

[FvD] Onlangs zond de NPO een bizar filmpje uit waarin werd gefantaseerd over het doodschieten van ongevaccineerden. Dit gaat alle perken te buiten en daarom stelde @PvanHouwelingen direct Kamervragen.

[X] Airbnb verandert haar cancelation policy: VANAF 6 Juni as zullen “government travel restriction” en “large scale utitlity outage” niet langer gedekt zijn. Wat weten zij?
— Bij Centraal Beheer ben je sinds dit jaar ook niet meer verzekerd bij grootschalige stroomuitval.

[HM] Iemand viel het op dat we best grote temperatuur verschillen zien. IS DAT NORMAAL, … of moet ik als complotdenker -denken- aan de condities verminderen voor een goede oogst ?

[De School app] Ouders kunnen alles maar dan ook alles volgen wat de kinderen doen, vrij zijn etc. Kinderen krijgen dus 7/8 uur per schooldag gehoorzaamheidsles

[Forum Inside] Gast Joost Niemoller, de dag van de cognitieve dissonantie, wat doen ze met die man daar? Maanlanding, 9/11, die man zit met zichzelf in de knoop. Wel goede zaken met Gideon en zijn vaccinatie debat.

[X][ Partij die rechtsstaat bedreigt kan straks worden verboden beslist het ‘kabinet’ wetsvoorstel klaar

[HM] WIE WIL ER NOG POLITIE AGENT WORDEN, dan mag je lekker asociaal doen waar burgers voor terecht gesteld worden. Maar troost je, de politie kan geen nieuwe werknemers meer vinden die zo’n honden baan wil hebben, uitgescheten door ‘het volk’ en stress door onderbezetting.
– Jongen wordt door meerdere agenten afgetuigd reeds op de grond liggen en geboeid, -zie video- KIJKEN.
– Insider, dee politie opleiding is 1 jaar verkort, kampen met structurele 40% onder bezetting – de komende tien jaar- agenten lopen nu al weg vanwege dit feit – Pensioen gerechtigde leeftijd bereikt en slecht imago, geen voldoende nieuwe instoom. De politie is doomed !!

[YT] MACHTSGREEP van de WHO? Heftige CLASH tussen Van Meijeren (FVD) en corona-kartel
Wereld Nieuws[X] Israel Army Thinks “Whole Gaza Strip Deserves To Be Killed” – w/. Gideon Levy

[Maandag X] KNOCKOUT: Yemen Strike US, UK, Israeli Ships in 72 hours
– uitsluitend schepen van landen die de genocide in Gaza ondersteunen / uitvoeren.

[Zwitserland] SWISS TO HOLD REFERENDUM THAT WILL RESTRICT POPULATION TO 10 MILLION UNTIL 2050

[Hongarije] Tienduizenden Hongaren d straat op voor potentiële uitdager v Orbán In Hongarije heeft een potentiële uitdager v premier Orbán opnieuw duizenden mensen d straat op gekregen om te protesteren tegen d regering.Peter Magyar beschuldigt leiders vh land v corruptie & vriendjespolitiek
Noot: Color Revolutie in uitvoering ?? lees de reacties

[X] Russen melden aanval op reactorgebouw kerncentrale Zaporizja

[Mike] Someone sent me this. Saving Israel for last. Last for a reason. Can you see it? noot drie routes, alle drie 8 minuten, een moskee [?] – dome of the rock – western wall …

[Mike] Judge Nap interviews Scott Ritter about Ukraine and Israel. Always a pleasure to see these two behind a mic. CIA interference politiek is geen geheim voor de Russen

[Mike] Germany TRIED For Gaza Genocide: Justifies Actions Because Of The Holocaust

[X] We have 400,000 fighters at your disposal – the Houthis The Yemenis have informed Iran that if there is a regional war, more than 400,000 fighters are ready to completely blockade the Red Sea and target US bases in Africa and the Middle East The Yemenis have recruited 200,000 new fighters since the beginning of the conflict

[Donderdag] Israel attacked sovereign Iranian territory in violation of international law.

[HM] Douglas Macgregor: “Europeans need to take control of their own destiny” Over NL, de EU en Trump

[X] Zimbabwe introduceert NIEUWE GOUDEN MUNT om inflatie tegen te gaan! Volgens de centrale Bank hebben Zimbabwanen 21 dagen om hun oude geld om te wisselen, in de nieuwe munt. BQQM Zoals Q zei, goud zal d FED vernietigen. BRICS=GOLD BRICS – BRICS landen zijn tezamen 3,6 miljard consumenten

[YT] Scotte Ritter over huursoldaten, het uitschot van de wereld. Wat maakt dat de financiers van deze oorlog zoals Rutte, uitschot [?][!]
Media[X] “Marketingholocaust” Alom aanwezige assimilatie, de voortdurende aanwezigheid van het proces van aanpassen aan je omgeving ….Altijd alles in de gaten houdend Dubbeldenken ; opzettelijk in leugens te geloven, terwijl je weet dat ze vals zijn. Om ons eigen bewustzijn en ons eigen denken te cultiveren, hebben we allemaal vaardigheden nodig om onze eigen geest en denken te verdedigen en te behouden.

[X] Een Xer; “Er zijn meer mensen die je post lezen dan je denkt”. Ik zie heel veel account die mij volgen terwijl ik mij de afbeeldingen niet kan herinneren. Zou er met de likes en deelactie cijfers gekloot worden ?

[Elon] De wet is in overtreding met de wet in Brazilie
(on)GezondheidMeme van de week; Nikkele Nelis, ken je hem nog ? The one man band” Grote trom op de rug “WAKE UP” marcherend op de rug van een lam geslagen gevaccineerde

[HM] Uit de oude doos op gedachtenvoer: Het baanbrekende boek The Contagion Myth van de arts Thomas Cowan en journaliste Sally Fallon Morell. Ondertitel in vertaling: waarom virussen – ook het ‘coronavirus’ – geen ziekte veroorzaken.

[GV] Hebben / krijgen we nog wel de tijd om te vechten voor onze vrijheid [?]
“Kun jij ook nog ergens anders over praten tegenwoordig?” kreeg ik onlangs te horen. Als je net als ik de toekomst ziet afglijden van iedereen om je heen en ze willen niet zien wat er in de wereld gebeurd, … dan kun je denken; “Eigen schuld dikke bult”, maar, …
— Maar, … die lamgeslagen levenshouding heeft ook invloed op mijn leven en onze toekomst, ons levensgeluk. Of kan jij daar blij van worden om bezorgdheid te moeten tonen over iemand zijn ‘pech’ in het leven terwijl je niet mag spreken over de oorzaak, waardoor die mensen ook -redeloos- op de afgrond afstevenen !!
— Je ziet dat je pensioen wordt afgebroken met duizenden euro’s per jaar NU
— Je moet achter je energiekosten aan omdat je duizenden euro’s moet betalen
HEB JE WEL -TIJD- OM VOOR JE VRIJHEID TE STRIJDEN [?]
Gedachtenvoer[X]
I expect a much better world
I will never accept what is today
Life doesn’t has to be easy to enjoy

[X] Tijdens een studie aan Harvard in de jaren ’50 plaatste dr. Curt Richter ratten in een plas water om te testen hoe lang ze de kop boven water konden houden. Gemiddeld zouden ze opgeven en na 15 minuten zinken. Maar vlak voordat ze door uitputting opgaven, plukten de onderzoekers ze eruit, lieten ze een paar minuten rusten – en zetten ze er weer in voor een tweede ronde. In deze tweede poging – bleven ze 60 uur knokken! De conclusie was dat omdat de ratten GELOVEN dat ze uiteindelijk gered zouden worden.
— Onthoud waar je toe in staat bent. Onthoud waarom je hier bent. Blijf zwemmen!
— Mijn insteek: -of- ze weten dit dus en kunnen ons langer martelen zoals nu psychologisch gebeurd met constant onlogische dictatoriale maatregelen. Slow kill

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten