Blinken maakt oorlog in Europa!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #028


De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, heeft verslaggevers in Europa verteld dat “Oekraïne lid zal worden van de NAVO.”“Oekraïne, de vastberadenheid van elk land dat hier in de NAVO vertegenwoordigd is, blijft rotsvast,” zei Blinken tegen journalisten in Brussel. “Wij zullen alles doen wat we kunnen, bondgenoten zullen alles doen wat ze kunnen, om ervoor te zorgen dat Oekraïne krijgt wat het nodig heeft om te blijven afrekenen met de voortdurende agressie van Rusland tegen Oekraïne, een agressie die met de dag erger wordt. Oekraïne zal lid worden van de NAVO.”

“Ons doel van de top is om een brug te helpen bouwen naar dat lidmaatschap en om een duidelijk pad te creëren voor Oekraïne om verder te gaan.”

De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken, Dmytro Kuleba, voegde daaraan toe: “Natuurlijk geloven we dat Oekraïne het verdient om lid te worden van de NAVO en dat dit eerder vroeger dan later moet gebeuren.”

Critici slaan online alarm over hoe een belangrijk onderdeel van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie artikel 5 is, waarin staat dat een gewapende aanval tegen een NAVO-bondgenoot wordt beschouwd als een aanval tegen alle leden: 

Artikel 5 bepaalt dat als een NAVO-bondgenoot het slachtoffer is van een gewapende aanval, elk ander lid van het bondgenootschap deze daad van geweld zal beschouwen als een gewapende aanval tegen alle leden en de acties zal ondernemen die het nodig acht om de aangevallen bondgenoot bij te staan.
© charliekirk11

Reactie.

Mooie woorden met grote gevolgen. Want je kunt het zelf lezen. Wanneer Oekraïne lid wordt van de NAVO kunnen alle andere NAVO-landen hun legers inzetten in Oekraïne.

Maar eenieder die de hersencellen aanzetten tot zelfstandig denken weet wat dit in de praktijk betekend! Dit betekend dat Rusland meer militairen en wapens gaat inzetten! Dit betekend dat Rusland misschien gedwongen wordt andere dan explosieve wapens te gaan gebruiken. Dit betekend dat Rusland hulp zal krijgen van China! Dit kan betekenen dat andere BRICS-landen Rusland willen helpen om te voorkomen dat het idee van de BRICS-landen overeind blijft, Namelijk een multipolaire wereld waarin landen in vrede met elkaar handeldrijven als gelijkwaardige partners en dat al deze landen soeverein zijn.

Dat is heel iets anders dat de dwangmatige handel van westerse landen! Waar de VS de dominantie heeft om concurrerende landen militair tot de orde te roepen. Iets dat ze al decennia doen in samenwerking met ander NAVO-landen.

Dus is voor mij heel duidelijk wat Blinken voor ogen heeft. Een uitbreiding van de oorlog op Europees grondgebied. Hier waarschuw ik al voor sinds de inval van de NAVO in Libië en later in Syrië.

Het is duidelijk dat de Deep State de controle aan het verliezen is en steeds pogingen doet een derde wereldoorlog uit te lokken om daarmee hun misdaden te laten vergeten, hun plan tot genocide tegen de wereldbevolking tot uiting te brengen, en via deze wanorde een poging te doen de greep op de mensheid weer te verstevigen. 

We mogen Rusland en met name Vladimir Poetin dankbaar zijn dat Europese landen nog niet gestraft zijn omdat ze wapens en geld hebben gestuurd naar Oekraïne. Wel ben ik ervan overtuigd dat Poetin degene die de aanslag in Moscow hebben voorbereidt en uitgevoerd zullen worden gestraft! Tot nu toe is bekend dat de SBU, de geheime dienst van Oekraïne, en de overkoepelende dienst de GUR informatie en training hebben gekregen van de CIA.

Maar dit is slechts bijzaak! Wat werkelijk belangrijk is zijn de woorden van Blinken! Want deze woorden betekend dat er een mogelijke oorlog komt op het Europese grondgebied. Dat Europese militairen in de gehaktmolen gaan.

Wanneer we bekijken wat de VS al heeft gedaan om Europa naar de knoppen te helpen dan zien we dat de VS de NordStream hebben opgeblazen zodat Europa geen olie en gas uit Rusland meer kon betrekken. Dat de VS Europa heeft bevolen sancties tegen Rusland uit te voeren. Dat we via de VS geen olie en gas uit Rusland meer mochten betrekken waardoor de economie geen stand kon houden en alle producten steeds duurder worden.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat de Europese politici hier hard aan hebben medegewerkt. Want zonder die medewerking was had dit nooit kunnen gebeuren! Hieruit blijkt dat de VS een zeer onbetrouwbare partner is en dat onze politici ook onbetrouwbaar zijn. We worden weer een oorlog in gerommeld. En wij laten dit weer gebeuren! En waarom? 

Ik denk dat we dit verdienen! Wij zijn het waard om verminkt of gedood te worden omdat we toch niets waard zijn als mens. We hebben dit gezien bij de massa die zich lieten vaccineren zonder ook maar enig verzet. Ja het waren zelfs de mensen die als intelligent te boek stonden die zich het snelst lieten vaccineren!

Dit doen we onszelf aan. Het enige wat heel jammer is dat hier weer de goede onder de slechte moeten lijden! Er zijn dus te weinig goede en verstandige mensen die doorhebben wat er vlak onder hun neus aan het gebeuren is!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk