De grootste massale misdadige genocide op de mensheid ooit.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #027


De Duitse regering geeft toe, er was geen pandemie! Bewust kwaadaardig werden we in lockdowns gestopt, kregen we een avondklok, niet werkende mondkapjes, onzinnige PCR testen en een experimentele prik!


Vier jaar lang lukte het de politiek verdeeldheid te zaaien maar de tijd van verbinding is nabij want de leugens, de misdaad gepleegd door politici is niet meer te ontkennen. Want natuurlijk was de kwaadaardige leugen niet alleen in Duitsland maar de gehele westerse wereld werd op zeer grove wijze voorgelogen! Alles om corona was een leugen en de meeste mensen gingen ermee in omdat ze echt niet geloofden dat er iets kwaadaardigs achter zou zitten en ze schoten vol in de angst. Dus zaten in angst en hielden keurig afstand en isoleerden zich, accepteerden de avondklok, droegen uit angst voor besmetting keurig die mondvodden en werden kwaad als je ook maar iets aan commentaar gaf of de regels negeerden!

Bij de oma’s en opa’s werd het eten aan de deur gehangen want de oudjes bezoeken was moord. Afscheid nemen van je stervende dierbare  was onmogelijk want gevaarlijk. Met meer dan zes gezellig bij elkaar, bedacht het niet want je was staatsgevaarlijk.

EN NU WETEN WE, ONOMSTOTELIJK BEWEZEN DAT ALLES, ECHT ALLES GEBASEERD WAS OP LEUGENS EN DAT HET GING OM CONTROLE EN ONDERDRUKKING EN HET HAD NIETS, ECHT NIETS TE MAKEN MET HET BESCHERMEN VAN BEVOLKINGEN TEGEN EEN VIRUS!

En nu is het aan mij als moeder, vriendin, medemens om mijn geliefden te waarschuwen en alleen al daarom veracht ik de intens slechte mensen die “regeerden” op basis van macht, corruptie en leugens. Nog nooit ben ik zo ongelukkig geweest met mijn gelijk en wat een opluchting had ik gevoeld als ik niet gelijk had gehad. Mijn doel was alleen waarschuwen en beschermen van bovenal mijn kinderen omdat ik voor hen een veel betere wereld wens dan waar we nu ingeluisd zijn!

Nog nooit was het zo zichtbaar als in deze tijd hoe makkelijk mensen hun ziel aan de duivel verkopen. Neem Bill Gates, deze man zit overal in. Grootste betaler WHO en grootste grootgrondbezitter in Amerika. De man zit diep in de vaccin belangen en verdiend er stevig aan en zit diep in de Geo-engineering wat wil zeggen opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering te beïnvloeden door de zon te verduisteren, men experimenteert er al volop mee. Dit bedenken alleen psychopaten!.

De gehele media is opgekocht door de rijken, overheden zijn gekocht en chantabel, de oorlogsindustrie is in handen van de rijken en verrijkt zich middels oorlogen en wie nu nog steeds de NPO, de staatsomroep avond aan avond volgt en nog steeds niet ziet dat de wereld in handen is van zeer gevaarlijke nietsontziende steenrijke gekken is echt verloren.

In Duitsland gaat het nu eindelijk los, daar is door het naar buiten brengen van documenten onomstotelijk bewezen dat alle maatregelen zoals lockdowns, de avondklok, sluiting scholen en mondkapjes genomen zijn door de politici. De verstandige wetenschappers die de maatregelen ten stelligste afraden werden totaal genegeerd door politici, ook de machtsgeile Hugo de Jong nam BEWUST beslissingen die ten koste gingen van goede gezondheid of de dood als gevolg.

Ook in Italië is de bevolking zich sterk bewust van de leugens en kan de toenmalige minister van volksgezondheid niet meer zonder beveiliging over straat want ze willen hem, terecht lynchen!

Maar in Nederland blijft het, nog wel doodstil, daar weten de meesten niet dat ze dagelijks meebetalen aan enorme dwangsommen omdat zowel Hugo de Jong als Kuipers geen stukken willen vrijgeven. En het moge ondertussen duidelijk zijn dat ook wij ons kapot zullen schrikken wat een wanbeleid Kuipers en de Jong hebben gevoerd en dat ze in dienst stonden van de pharmafia. Daarover is al veel naar buiten gekomen maar niet bij de staatsomroep, daar komen de uiteindelijk vrijgesproken artsen niet aan het woord die hun patiënten in leven hielden met Ivermectine en HCQ. Niet voor niets is Kuipers vertrokken naar Singapore, waar geen uitleveringsverdrag mee gesloten is. En gelukkig zijn er landen die de ongekozen keizerin Ursula von der Leyen wel aanklagen wegens corruptie en misdadig misbruik van haar macht. Alles wat deze vrouw doet hangt samen met wanbeleid en corruptie. De schimmige deals van haar met Bourla hebben de Europeanen heel veel geld gekost.

Het gevaar van de vaccins hier uitgelegd!

https://www.facebook.com/100005392177218/posts/pfbid02xUSw3gNGWhmqP6KUMD6aAB5qc9vgrhPRQ7jQmcS73FQECiGQ4ZBvpb8iVHLhLu6vl

Artsen aan het woord die zich aan hun eed hielden!


Uit Duitsland!

Gideon legt hier even uit hoeveel prikken onze kinderen krijgen. Schrikbarend en wie denkt dat dit met volksgezondheid te maken heeft, wordt wakker! Hoe moeilijk het ook te bevatten is, hoe hard de realiteit zal zijn, wegkijken kan niet langer, willen we nog een toekomst in vrijheid en welvaart behouden.

Pharmafia is een verdienmodel en mensen ziek maken levert geld op!

UIT RECENTE ONDERZOEKEN BLIJKT DAT ONGEVACCINEERDE KINDEREN VEEL GEZONDER ZIJN.

En naast alle leugens over corona en vaccins krijgen we ook bakken met leugens over klimaat over ons heen. De WHO wil de macht grijpen middels klimaat en zogenaamde pandemieën. Onderstaande docu geeft perfect weer hoe alles van leugens, corruptie en chantage aan elkaar hangt.

De meesten hebben geen idee hoe deze machtsgreep van de elite middels de WHO ons zal beperken in vrijheid over eigen lichaam en geest:

Een absolute aanrader over wederom de leugens van het grote geld, klimaat is een verdienmodel: 

En dan zal ik het nu maar kort hebben over de enorme instroom van gelukszoekers, de zoveelste georganiseerde ontwrichting van Europa.

Jij die de staatsomroep volgt ziet arme moedertjes met een kind op de rug, een kind op de arm en plastic tasjes dragend met hun laatste schrale bezittingen erin en uiteraard lopend op afgesleten slippers. Niet wetende dat dit alles in scène is gezet!

Ik zie boten vol juichende mannen van militaire leeftijd, die als wilden onze straten onveilig maken, vrouwen verkrachten, kinderen vermoorden, oudjes beroven, schijten op straat, zich aftrekken in de tram. Dus doe ik er maar een beeld bij want dit komt dagelijks met honderden ons ooit mooie en welvarende Europa binnen. En Nederland neemt de meeste gelukszoekers op, de politiek weet, de bevolking weet dat we het allang niet meer aankunnen, maar bek houden en binnenlaten is en blijft het beleid. Echt er zitten idioten met kleuterverstand en psychopaten met zeer kwade geesten in de Tweede Kamer.

Minister zijn was ooit een eervolle functie en nu, elke mongool kan minister worden!

En het omvolken gaat in een rap tempo:

En dan hebben we nog de verschrikkingen van kinderhandel waarvan de meesten van ons weigeren te geloven dat Nederland hier een flinke rol in heeft.


Europa wordt voorbereid op chaos of is feitelijk al in chaos gestort. 

Tijdens de corona periode is wel gebleken hoe makkelijk je een volk met leugens kan onderdrukken. Mark Rutte de beste leugenaar aller tijden die zeer overtuigend kan liegen laat je avond aan avond zijn leugens verkondigen met naast zich de volstrekte idioot Hugo over een verzonnen zeer besmettelijk virus en je hebt de grip op het volk! Avond aan avond dram je over het klimaat wat door de mens beïnvloeden wordt want we zijn met te veel mensen op de wereld. Avond aan avond klets je over tekorten maar je vertelt er niet bij dat het gecreëerde tekorten zijn. Avond aan avond  krijg je betweters zoals oud huisarts Rob Oudkerk, u weet wel die graag crack hoertjes bezocht, die weet dat Baudet aan de drugs is en een of ander vegetarisch leeghoofd liegt dat FvD geld uit Rusland zou krijgen, niet bewezen maar wel waar 🤡, typisch NPO, en avond aan avond horen we dat Poetin een gevaar voor de wereld is want wil Europa binnenvallen. Avond aan avond verkondigen dat de oversterfte en (turbo) kankers door het klimaat komt maar zeker niet door het vaccin. Onderzoek hoeft niet want ze weten het gewoon, zo misdadig en maar door blijven prikken.

tja zo komen we wel aan een wereldpopulatie van een half miljard!

Dit jaar zal veel veranderen, ten goede want Poetin heeft gezworen de Deep State uit te roeien, net als de Nazi’s. Kan niet wachten!

Wat ook goed werkt, nog wel, dat mensen die staan voor vrede, die niet geloven in klimaatverandering en Poetin niet zien als het grote gevaar en ook nog is tegen de genocide in Gaza zijn weg te zetten als extreem rechts. Gevaarlijk zijn die fascisten voor de democratie dus moet ze het zwijgen opleggen middels wetjes die op ondemocratische wijze door het kartel worden doorgedrukt.

Maar ondertussen verneuk je je eigen bevolking want die letten meer op Rusland en hebben een vernevelde geest door klimaat, virussen en oorlogsangst en zijn compleet blind voor wat recht onder hun neus beetje bij beetje wordt afgenomen.

En iedereen maar roepen hoe graag alle Oostbloklanden zich bij ons wilden aansluiten, toen ja toen we nog een democratie waren.

Maar deze landen beginnen zich steeds meer achter de oren te krabben met wat het westen doet. De bevolking van deze landen weet wat een dictatuur is en herkennen het veel sneller dan wij want wij hangen van naïviteit en onwetendheid aan elkaar en denken echt de politiek te kunnen vertrouwen!

Wie gaan er tegenwoordig niet naar de sportschool om fit en gezond te blijven, maar staan geen seconde stil welk voedsel ze binnen krijgen.

Ook daarin is het geloof sterk dat de overheid ons voedsel controleert op veiligheid maar niets is minder waar. Supermarkten verdienen bakken met geld doordat wij er massaal blijven kopen zonder etiketten te lezen. Supermarkten zijn chemische fabrieken geworden.

Ga rechtstreeks naar de boer, goed voor de boer en voor jouw!

Supermarkten liggen dus vol gif, honing waar nauwelijks honing in zit maar een mix van chemicaliën, olijfolie waar alles wat met een olijf te maken heeft eruit geperst is. Margarine bevat meer plastic dan boter. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Allerhande magazines bladerde ik recent door, er staat werkelijk geen vleesgerecht meer in en zo duwen ze ons richting nep vlees, krekels eten en plantaardige producten want zuivelproducten mag ook niet meer dus hoe promoten we dat, we houden een vlees en zuivelvrije week.

Knettergek!

Als laatste een open brief van een moedige huisarts Jan Vingerhoeds. Hij koos voor het welzijn van zijn patiënten en trotseerde daarmee de gekte die regeerde!

Het is dan eindelijk zover: in de serie rechtszaken tegen dwarse dokters is nu de eerste zaak geëindigd in een vrijspraak bij de bestuursrechter. Het ging om de zaak van dokter Niek Rogger, wiens boete van ruim 6300 werd vernietigd, waarbij de rechter aangaf dat niet de dokter, maar Hugo de Jonge fout zat. Dat wist ieder weldenkend mens natuurlijk al lang maar Hugo valt, zoals we inmiddels allemaal weten, bij lange na niet onder die categorie. 

Deze dokter heeft meer gekeken naar de wens en belangen van de patiënt dan naar de regeltjes. Daarbij heeft hij de patiënten geïnformeerd, met een apotheker overlegd en zich gebaseerd op een protocol van buitenlandse specialisten. Heel zorgvuldig eigenlijk. Dat laatste kun je bepaald niet zeggen van Hugo, zo blijkt uit het vonnis.

Ik ben heel blij met de uitspraak van de rechter. In de eerste plaats omdat ze recht doet aan het integere handelen van dokter Rogger. Maar ook omdat meerdere collega’s, waaronder ik zelf, nog een identieke zaak hebben lopen, deels zelfs bij diezelfde rechtbank, voor hetzelfde ‘vergrijp’.  En de argumenten die hier tot vrijspraak leidden, zijn van volstrekt overeenkomstige toepassing, dus is er weer hoop op een goede uitkomst.  Al ben ik bang dat de inspectie de zaak wellicht gaat seponeren om verder gezichtsverlies te voorkomen. En dat zou jammer zijn, want persoonlijk heb ik nog wel een verhaal voor de rechter te vertellen. 

En wat moeten we met Hugo, het doldwaze ongeleide projectiel, die zich als een ruggengraatloze marionet in de ene na de andere mislukking laat manoeuvreren? 

De uitspraak van de rechter toont nog eens glashelder aan dat hij volstrekt misplaatst was als minister van VWS. Eigenlijk überhaupt als minister op welke post dan ook. Maar ja, wat moet je dan met zo’n mislukte onderwijzer? Je wilt zo iemand die voortdurend miskleunt immers ook voor geen goud voor de klas van je kind hebben. Je zou er de lentekriebels van krijgen. 

Functie elders dan maar? Natuurlijk zit niemand  op hem te wachten. Ook een carrière als frikandellenverkoper lijkt te hoog gegrepen. Je weet niet wat er in zit, maar als Hugo achter de frituurpan staat weet je in elk geval wel heel zeker dat het niet te vertrouwen is. 

Nee, ik zou niet graag in zijn bizarre schoenen staan. 

Deze keer veel  linkjes toegevoegd, wat volgens mij de volledige gekte waar we mee te maken hebben weergeeft en die moeten gezien en gehoord worden dus herhalen en delen is de weg naar bewustwording en een betere wereld.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk