De Trump tegenstanders: Angst is hun deel!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #026


“Er zijn dingen tegen hem opgezet”: Andy McCarthy zegt dat de verdediging van Trump “geremd” is door een zwijgbeveldoor Harold Hutchison, Daily Caller News Foundation

DCNF ) –  Voormalig federaal aanklager Andrew McCarthy zei dinsdag dat een uitgebreid zwijgbevel tegen de voormalige president Donald Trump een indicatie was dat “er met de zaken is geknoeid” tegen de voormalige president.

De New Yorkse rechter Juan Merchan legde het uitgebreide zwijgbevel onlangs op nadat de voormalige president de dochter van de rechter had bekritiseerd in meerdere berichten op Truth Social, waaronder een link naar een New York Post- rapport over de firma van Loren Merchan die Democratische doelen en kandidaten hielp om minstens $ 93 miljoen op te halen. Trumps aanklacht . McCarthy zei dat de fondsenwerving van de dochter op ‘een belangenverstrengeling’ leek.

“Waar ze beweren zich zorgen over te maken is de rechtsbedeling en wat ze zeggen is dat wanneer Trump uitspraken doet over bepaalde mensen, ook al bedreigt hij hen niet en geeft hij niemand opdracht iets te doen, dat zijn volgelingen uiteindelijk die mensen intimideren. mensen en daarom wordt het moeilijk om recht te spreken in de zaak”, zei McCarthy tegen Fox News-presentator Bill Hemmer. “De reden dat dit een probleem is, is omdat ze deze processen gepland hebben om vóór de verkiezingen te beginnen en ze opzettelijk in het heetst van een verkiezingscampagne hebben geplaatst. Trump heeft daar niet om gevraagd. Dat heeft de rechtbank samen met de officier van justitie gedaan.”

“Trump is kandidaat voor het presidentschap”, vervolgde McCarthy. “Hij heeft het recht van het Eerste Amendement om campagne te voeren en hij heeft het recht om zijn verdediging te voeren en hij kan gelijk of ongelijk hebben, maar het is volkomen gepast om een ​​verdediging te voeren. Dit is een politieke vervolging tegen hem en de rechter is bevooroordeeld. Hij heeft geen enkel lid van de familie van de rechter uit de lucht geplukt. Hij koos degene die een Democratische politieke agent is, wat niet te ontkennen valt, ook al wil de rechter er niet over praten.”

Het bedrijf van Merchans dochter, Authentic Campaigns, hielp de democratische vertegenwoordiger Adam Schiff uit Californië, een prominente en uitgesproken Trump-criticus, meer dan $ 20 miljoen bijeen te brengen, meldde de Post.

“Trump heeft het recht om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap, hij heeft het recht om zich te verdedigen”, zei McCarthy tegen Hemmer. “Hij mag niet geremd worden in wat hij kan zeggen.”

‘Ik denk dat het duidelijk is dat er dingen tegen hem zijn opgetuigd,’ voegde McCarthy eraan toe. “Niemand die eerlijk is, zou zeggen dat deze zaak die Bragg heeft aangespannen tegen iemand zou zijn aangespannen, behalve tegen Donald Trump, waar hij een zakelijke transactie met bedrijfsgegevens heeft gepleegd waarbij er geen slachtoffer was. Niemand werd geschaad en het werd omgezet in 34 misdrijven, wat wettelijk neerkomt op meer dan een eeuw potentiële gevangenisstraf.”
© Harold Hutchison

Reactie.

Dit is een duidelijk bewijs dat ze echt heel bang zijn dat Donald Trump weer president van de VS wordt. Een ander bewijs is dat er meerdere rechtszaken tegen hem lopen in de VS. En het vreemde in al deze rechtszaken is dat het allemaal zaken zijn die eigenlijk geen echte rechtsgrond hebben. Het zijn rechtszaken, als we daar zo over mogen spreken, die zijn opgezet om Donald Trump weg te houden van zijn campagne, hem het imago te geven van een misdadiger en zijn geld in de bodemloze put van verweer te storten. Op een aantal rechtszaken komt Donald Trump dan ook niet in persoon, maar laat zich vertegenwoordigen door advocaten.

Er zijn ook rechtszaken door Donald Trump zelf uitgelokt. En met zeer belangrijke reden.

Donald Trump had documenten mee genomen naar zijn huis. Dat deden meerdere voorgangers als Obama, Clinton en Bush ook. Maar Donald Trump werd hiervoor gedagvaard om voor het gerecht te verschijnen. Wanneer dat bij een oud-president mag, mag dit in de toekomst ook tegen de andere oud-presidenten. En die hebben nu een heel vieze broek uit angst dat ze gedagvaard worden wanneer Donald Trump weer president wordt. 

Dus ze doen er alles aan om dit te voorkomen omdat bekend kan worden welke misdaden er door deze voormalige presidenten gepleegd zijn, En dat zijn niet alleen ambtsmisdrijven! Ze zullen zich ook moeten verantwoorden voor misdrijven die ze gepleegd hebben tegen andere mensen en kinderen! Ik zal hier niet al deze misdrijven benoemen omdat dit een zaak is die voor de rechtbanken zullen komen. Ze zijn allemaal gedocumenteerd! 

Het is op dit moment dat er meer dan vijfduizend gesloten enveloppen bij betrouwbare rechtbanken zijn gedeponeerd, of worden bewaard bij militaire rechtbanken! Deze zijn verzameld in en na Donald Trump’s presidentschap. Maar de onderzoeken gaan nog steeds door! Dit doen de Witte Helmen en de Witte Hoeden. Deze organisaties werken wereldwijd om de mensheid te bevrijden!

De Witte helmen zijn al bezig belangrijke misdadigers van de mensheid te arresteren of uit te schakelen als dat niet anders kan!

Je mag raden wie het hoofd is van de Witte helmen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk