De Europese Unie zit tot over haar oren in de corruptie!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #026


Deze week is de Europese Commissie door twee nieuwe schandalen omgeven: haar voorzitter Ursula Von der Leyen wordt beschuldigd van vriendjespolitiek op posten met enorme salarissen, en er is een fraude van 600 miljoen euro onthuld, …


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Beste mevrouw, beste meneer, beste patriotten,

Een onthulling waarbij zelfs de maffia betrokken was, met het Europese herstelplan “covid”! Aangezien Frankrijk een nettobetaler is aan de Europese begroting, zijn het de Franse belastingbetalers die elke keer betalen! De strijd om de EU te verlaten (Frexit) is daarom ook een strijd tegen corruptie en voor eerlijkheid. Over een paar dagen zal ik een belangrijke aankondiging doen over onze klacht tegen Ursula Von der Leyen in de Pfizer SMS-affaire: het gaat snel! Omwille van eerlijkheid, hoop en het herscheppen van een toekomst is er alle reden om los te breken en uit de EU te stappen. We geven niet op!

Onze strijd voor de bevrijding van Frankrijk, onze vrijheden en vrede is deze week versterkt door een nieuwe en zeer welkome toevoeging aan de lijst van soevereinisten en verzetsstrijders die ik de eer heb te leiden bij de Europese verkiezingen op 9 juni! We hebben een coalitie gevormd met de Via-beweging onder leiding van Jean-Frédéric Poisson, met wie we zoveel strijd hebben gedeeld voor een vrij Frankrijk, onze vrijheden, onze boeren en vrede! De coalitie wordt steeds sterker! Ik ben blij dat onze lijst zijn uiterste best doet om te verenigen in plaats van te verdelen, om op te bouwen, om momentum te creëren rond zeer duidelijke strijdpunten: Frankrijk uit de Europese Unie krijgen om het zijn soevereiniteit en toekomst terug te geven, uit de NAVO stappen voor vrede, onze vrijheden standvastig verdedigen, het volk weer centraal stellen, de schuldigen en corrupten berechten, de parasitaire oligarchie en de valse “oppositie” afzetten, de controle over ons land en ons leven terugnemen! Het is een harde maar geweldige strijd die alle generaties verenigt!

Zoals we al hadden gewaarschuwd, kondigde minister Darmanin dinsdag aan dat de Olympische Spelen in Parijs het voorwendsel zouden zijn voor de grote terugkeer van de QR-code… Verplichte registratie in een digitaal register, verplichte QR-code om je in Parijs te verplaatsen, zelfs voor voetgangers en inwoners, verplichting om een “pasje” en ID aan de politie te tonen, gezichtsherkenning in openbare ruimtes, enz. Iedereen moet zich zorgen maken, want het doel is duidelijk: ons laten wennen aan een maatschappij van toezicht en vrijheidsbeperkingen, de QR-code-maatschappij! De Patriotes hebben altijd aan de alarmbel getrokken, maar ze staan helemaal alleen in de Franse politiek en organiseren een boycot van deze affaire: reken op ons en ik reken op jullie hulp!

De heilige liefde voor het vaderland! De heilige liefde voor vrijheid en vrede! Laten we onze acties voortzetten en opvoeren, dan bouwen we aan de overwinning! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk