Dit is geen (late) 1 April grap


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #025


“Het spijt me voor het harde bericht, maar iemand moet de waarheid vertellen.” – Viroloog Dr. Geert Vanden Bossche.Heb je een fantastische Transgender Visibility Day gehad, zonder allerlei praatjes over ene Jezus Christus en zijn beproevingen in de Romeinse Levant zo’n 2000 jaar geleden? De paashaas hield het deze keer bij werking op het gazon van het Witte Huis, maar de Partij van de Chaos haalde nog steeds de stemmen binnen van de 0,000429 procent van de bevolking die zich identificeert als het tegenovergestelde van de administratieve fout die werd gemaakt bij hun seksuele toewijzing bij de geboorte. Al met al zou dit wel eens de laatste groteske frivoliteit kunnen zijn waar de politieke klasse zich nog lang aan overgeeft, en ik zal je vertellen waarom, schrijft James Howard Kunstler.

Ik had de eer om de Belgische viroloog Geert Vanden Bossche te interviewen voor mijn podcast en hij had een ontnuchterende boodschap. “Wat ik voorspel,” zei hij, “is een enorme tsunami” van ziekte en dood onder hoog gevaccineerde bevolkingsgroepen met ontregelde immuunsystemen.

“Je begaat fouten of zelfs misdaden op zeer kleine schaal, je kunt ze verbergen,” zei hij (rond 47:00 minuten in de discussie van een uur). “Ik heb dit zien gebeuren met de Ebola-vaccinatie met Afrika een aantal jaren geleden … Maar als je dit op zeer grote schaal doet, zoals wat er gebeurd is met deze massale [Covid] vaccinatiecampagne, dan zal de waarheid boven komen drijven. En degenen die deze misdaden hebben begaan, die hebben gelogen tegen de mensen, die niet hebben gezorgd voor de gezondheid en veiligheid van de mensen, zullen streng, streng worden gestraft … Als deze mensen nu naar buiten zouden komen en zeggen: “Ja, wacht eens even, we hebben wat fouten gemaakt, het was niet goed, we moeten ze corrigeren, we moeten onze mening herzien,” dan zullen deze mensen op straat gestenigd worden … Ze kunnen alleen maar hopen dat er iets gebeurt dat afleidt van deze kwestie, maar dat gebeurt niet. De waarheid zal aan het licht komen: dit is een grootschalig experiment van gain-of-function op de menselijke bevolking zelf. Dit zal iets zijn dat nog vele generaties lang in de geschiedenis zal worden vermeld.” 

Iets verderop (rond 55:20 minuten) zegt hij: “Je zult zien wat er bijvoorbeeld in de komende weken gaat gebeuren … is meer en meer gevallen van meer ernstige lange Covid … Ze zullen de golf van kanker gaan vervangen … nu hebben we een meer chronische fase. Het zal eindigen met een hype acute fase, een enorme, enorme golf … Ik bestudeer dit nu al vier jaar. Ik weet waar ik het over heb. Ik ben waarschijnlijk de enige persoon, in alle bescheidenheid, die de immunologie hierachter begrijpt. (Bij 1:00:12) Wat ik uw publiek wil laten begrijpen, waar we mee te maken krijgen in de hype acute Covid crisis die eraan zit te komen, is dat we een compleet nieuwe wereld moeten opbouwen. … Het is heel erg duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn. En dat is wat ik heel duidelijk voorspel …

Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik verberg het niet omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren.”

Nu je een ijskoude douche hebt gehad, denk dan eens na over de verdere implicaties van dit scenario. Eén daarvan is dat de regering en haar volksgezondheid functionarissen kunnen proberen de schuld hiervoor te geven aan het “Ziekte X” verhaal dat ze al ongeveer een jaar rondbazuinen, de “volgende pandemie”, iets geheel nieuws. Dat zal niet waar zijn. Ze proberen zich in te dekken. In plaats daarvan zal deze volgende episode het resultaat zijn van de epische blunders die ze al hebben gemaakt, te beginnen in 2020 met de opkomst van Covid-19. De variant die de komende hyper-epidemie veroorzaakt, is de Covid-19. De Covid-19 is de variant die de volgende hyper-epidemie veroorzaakt. De variant die de komende hype acute crisis veroorzaakt zal heel anders zijn dan de originele “Wuhan” stam, maar het zal er wel een directe afstammeling van zijn, gemuteerd in de lichamen van de gevaccineerden. Het was tenslotte Dr. Vanden Bossche die aan het begin van het Covid vaxx melodrama in 2021 verklaarde dat vaccineren terwijl er een pandemische ziekte aan de gang was, absoluut de verkeerde strategie was vanuit immunologisch oogpunt en zeker tot een pijnlijke afloop zou leiden.

Wat kun je doen om je hierop voor te bereiden? Dr. Vanden Bossche is ook heel duidelijk: “Wat ik kan adviseren … aan al deze gevaccineerde mensen: ze moeten herinfectie vermijden. Het is de herinfectie van gevaccineerde mensen die verantwoordelijk is voor deze situatie … Het enige wat ze kunnen doen – het is heel eenvoudig – is natuurlijk antivirale middelen nemen. Het enige verschil is dat je niet kunt wachten met het nemen van antivirale middelen totdat je symptomen hebt … Zodra mensen zien dat in een van de andere landen, of een van de andere staten in de Verenigde Staten, wanneer dit begint met ziekenhuisopnames die heel snel omhoog gaan, moeten ze profylactisch antivirale middelen nemen en niet wachten tot ze symptomen hebben. Ik ben in België. Als het begint in de VS, of begint in Israël, of begint in het Verenigd Koninkrijk, dan durf ik te wedden dat je binnen een paar dagen hetzelfde scenario zult zien in veel van de landen met een hoge vaccinatiegraad.”

Met “antivirale middelen” bedoelt Dr. Vanden Bossche specifiek Ivermectine, het Nobelprijs winnende medicijn dat de FDA en de CDC op brute wijze demoniseerden om het publiek af te leiden van de wetenschap dat er een veilige en effectieve behandeling was voor Covid. Dat erkennen zou de Emergency Use Authorization van Pfizer en Moderna ongeldig hebben gemaakt, waardoor ze tientallen miljarden dollars konden verdienen aan een zeer slecht getest farmaceutisch product, terwijl ze een algemene bescherming tegen rechtszaken genoten.

“Ik heb een half jaar geleden al voorspeld dat de volksgezondheidsautoriteiten eindelijk mandaten gaan krijgen voor ivermectine,” zei Dr. Vanden Bossche. “De resultaten met ivermectine zijn fantastisch. Het is heel veilig. Het is het enige antivirale middel dat kosteneffectief is, dat overal verkrijgbaar is en dat in voldoende hoeveelheden kan worden toegediend … Er is gewoon geen alternatief.” 

Merk op dat onlangs nog, als gevolg van een rechtszaak aangespannen in de Texas Southern District federale rechtbank, de FDA ermee instemde om eindelijk de social media berichten te verwijderen die ze had geplaatst om het gebruik van ivermectine wetteloos te blokkeren. Herinner je je de spottende tweet: “Je bent geen paard, je bent geen koe, kom op allemaal.” De waarheid was dat de FDA niet de bevoegdheid had om artsen te vertellen hoe ze hun geneeskunde moeten uitoefenen; noch om FDA-goedgekeurde medicijnen (waaronder ivermectine) te blokkeren, zelfs niet voor off-label behandelingen. Off-label behandeling met goedgekeurde medicijnen is routine in de geneeskunde. In plaats van ivermectine pushten Amerikaanse volksgezondheidsfunctionarissen het gebruik van onveilige Remdesivir met intubatie, wat resulteerde in vele duizenden vermijdbare sterfgevallen. Dit is slechts één van de misdaden waarvoor ze zich zullen moeten verantwoorden.

Als het scenario van Dr. Vanden Bossche uitkomt, zal de “hype acute Covid-crisis” samenvallen met de verkiezingen van 2024, en niet alleen in de VS. Je zou natuurlijk extreme despotische hysterie verwachten van de “Joe Biden” regering. Ze zullen zeker proberen hun “Ziekte X” list uit te voeren. Maar ze hebben al het vertrouwen verloren van de mensen in hun eigen land tegen wie ze oorlog hebben gevoerd. Verwacht in dat geval verzet onder de niet-zieken. Er zullen geen streken meer met ons worden uitgehaald.
©James Howard Kunstler.

Korte versie interview


Reactie.

Er kunnen drie fasen zijn!
1. Je weet het niet. Dan doe je niets!
2. Je weet het. Maar wilt niets doen.
3. Je weet het. Wilt wel iets doen.

Dat laatste, daar wil ik van uit gaan. Niet voor mezelf, want ik heb geen vaqsinazi genomen. Nog nooit in mijn leven. En dat wil ik graag zo houden omdat ik denk dat mijn lichaam, mijn immuunsysteem sterk genoeg is om weerstand te bieden.

Maar nu richt ik mij tot al die mensen die uit angst of door de regeringsdwang of het geneuzel van kattendokters die zich uitgeven voor viroloog hun mooie verhaaltjes vertelden op radio en tv en werden gezien als nationale helden ertoe werden gedwongen de vaqsinazi wel te nemen.

Na het bovenstaande te hebben gelezen, kan ik me voorstellen dat veel mensen weer de angst voelen en spijt hebben de vaqsinazi wel te hebben genomen. Neem dan één ding van mij aan; ”angst helpt niet, en heeft zelfs een negatieve werking op je gezondheid! Niet doen dus, maar lees verder!

Zoals Dr. Vanden Bossche beweert is er een oplossing, meerdere zelfs. En daar wil ik het over hebben. Wel met de wens dat je zelf ook gaat kijken op internet en je eigen onderzoek doet.

Ivermectine is één van de belangrijkste en best werkende middelen. Tegen de gevolgen van de vaqsinazi moet ook zink worden ingenomen als je Ivermectine gebruikt.nHet is een middel dat eigenlijk wordt ingezet wanneer je het vermoeden hebt dat er wormen in je darmen zitten. Maar het heeft vele andere werkingen. Het nieuwste is dat het kan worden ingezet tegen verschillende vormen van kanker. Bespreek dit met je huisarts, want ook die kan hiervan leren! Maar je moet er rekening mee houden dat de farmaceutische industrie haar verdiensten wil blijven houden en daarom er alles aan doen te voorkomen dat goede middelen die erg goedkoop zijn, verkocht worden op grote schaal.

Ivermectine en de middelen die eenzelfde werking hebben (kijk op internet) 

Shikimate werkt tegen het Spike eiwit. Het Spike eiwit is verantwoordelijk voor een mogelijk enorme groei in het lichaam waardoor het immuunsysteem overbelast wordt en niet goed meer kan werken! Daar kan je ziek van worden!

Dan zijn er een aantal middelen uit de natuur die ook goed werkzaam zijn en verlichting kunnen geven!
Dennennaalden thee.
Venkelthee.
Paardebloemwortelthee.

Er zijn meerdere middelen die kunnen worden ingenomen om de kwalijke gevolgen van de vaqsinazi’s te verbeteren. Maar dat kan alleen wanneer je bereid bent te erkennen dat deze vaqsinazi’s gevaarlijk zijn. Er niets aan doen is misschien geen optie meer!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk