Hebben / krijgen we nog wel de tijd om te vechten voor onze vrijheid [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #023


“Kun jij ook nog ergens anders over praten tegenwoordig?” kreeg ik onlangs te horen. Als je net als ik de toekomst ziet afglijden van iedereen om je heen en ze willen niet zien wat er in de wereld gebeurd, … dan kun je denken; “Eigen schuld dikke bult”, maar, …


Maar, … die lamgeslagen levenshouding heeft ook invloed op mijn leven en onze toekomst, ons levensgeluk. Of kan jij daar blij van worden om bezorgdheid te moeten tonen over iemand zijn ‘pech’ in het leven terwijl je niet mag spreken over de oorzaak, waardoor die mensen ook -redeloos- op de afgrond afstevenen !!

Gelukkig schrijft  onder het pseudoniem van ‘Piki’ het leeuwendeel van de artikelen op de site want, … De laatste weken kom ik nog niet eens toe aan zelf artikelen te schrijven. “Vadertje staat & Co” houden mij zowel in Nederland als in Frankrijk wel bezig zodat daar een groot deel van mijn ‘vrije tijd’ ingestoken moesten worden.

Het huis in box 3 (NL) daar hadden we natuurlijk van gehoord, koste ons in 2022 500 euro extra belasting afdracht. Over 2023 is dit bijna 2.000 euro en de te verwachten afdrachten kunnen over 2024 dik boven de 4.000 uitkomen stijgende naar een geschatte af drage van 5.500 op 36% van de onroerend goed waarde.

DAT IS WEL ONS PENSIOEN, wat gestolen wordt !

Als ZZPer waren de pensioenpremies namelijk onbeschoft hoog en doorbetalen van ons lopende ABP pensioen was niet mogelijk in de veranderende arbeidsmarkt. Ruims 15 jaar liepen we zo ook een giga risico met de eveneens onbetaalbare arbeidsongeschiktheid verzekering.

Inmiddels loopt een een procedure in NL tegen de hoge WOZ waarde waar ons huis dat onverkoopbaar was in 2019 vanwege het niet meer mee kunnen lenen van het kosten koper bedrag, maar intussen wel 114.000 meer waard is geworden -op papier- in het voordeel van de belasting heffer, de overheid. Ons huis werd zomaar vergeleken mat 3 andere woningen die totaal niet in verhouding staat qua uitstraling, waarde en locatie.

In Frankrijk lopen we als buitenlanders natuurlijk tegen legio problemen aan, maar dat wisten we van te voren. Echter eisen die zaken wel tijd en aandacht. Erger wordt het nu die zaken facturen te zien geven van duizenden euro’s.

We hebben namelijk een geschil met EDF, de elektriciteit leverancier. De linky, de zogenaamde slimme meter hebben we namelijk geweigerd op wettelijk goede gronden net als 57.000 andere inwoners in Frankrijk. Dwingen kan EDF niet maar ze maken het ook niet gemakkelijk en sturen nu astronomische facturen waar geen touw aan vast te knopen is. Daar moet ik dus hulp voor zoeken wat tijd en veel energie kost en voorlopig zijn al vele hoge rekeningen betaald en daar zal een deel van teruggevorderd moeten worden.

Hoeveel mensen vraag ik mij af, worden door dat zelfde soort spelletjes bezig gehouden van vadertje staat en hun criminele aanhangers zodat ze geen tijd genoeg overhouden voor belangrijkere zaken?

Een van die belangrijkere zaken en, … dè reden dat we geëmigreerd zijn naar Frankrijk, is de opstart van eigen voedselvoorziening via een permacultuur tuin.

Maar ook dat project vereist veel onvoorziene extra aandacht, door het geklooi met het weer -weermanipulatie-. 2024 De natste maand maart in honderd jaar en de meeste regen in het najaar van 2023 in 29 jaar. Daarvoor juist drie zomers met extreme warmte en droogte. Daar moesten allemaal maatregelen voor genomen worden die tijd, energie en geld hebben gekost. Nu met behulp van een franse bioloog die we leerden kennen zijn we daar weer mee aan de slag gegaan om dat in goede banen te leiden. 

100% zal dit niet gaan want een onlangs gemaakte NES health scan toonde zware gifstapeling van onder andere aluminium, dit terwijl ik vele detox routines volg in de voeding, de sauna en sinds enkele maanden het PERTH systeem. (Nu ontgiften met zeoliet)

Die aluminium gifstapeling kan maar èèn oorzaak hebben; “Chemtrails”

In de dun bevolkte streek waar we wonen, de Morvan, 37.000 inwoners op 3500 vierkante kilometer zie ik geen directe Chemtrail sporen aangemaakt worden maar ze waaien wel over van andere gebieden en bij regen komt hun verderfelijke inhoud wel voor een deel naar beneden en aluminium geeft verzuring van de grond. Gelukkig stoken we op hout en de as kan waar over het land gestoord worden om dat voor een deel te ondervangen op de 1100 m2 tuin. (Noot: als koerier reed ik voor 2020 door heel Europa en zag duidelijk het verschil in Chemtrail belasting per regio)

Onlangs moest ik met mijn bus naar de jaarlijkse milieu keuring en dacht nog; “Wat krom, een milieukeuring en boven ons hoofd worden de chemicaliën met bakken uitgestrooid over ons heen. Nu na vele artikel sinds 2007 toen ik dit Chemtrail complot had ontdekt (voor mijzelf) weten vele mensen nog niet eens dat het bestaat, … laat staan dat ze preventieve maatregelen nemen !!

OH, … wat dom, Dom, DOM

Dom in de betekenis van, wie niet goed kan denken, wie iets niet snapt, wie iets niet weet.

Wie niet goed kan denken dat snap ik, aluminium tast namelijk de werking van de hersenen aan tot het punt van alzheimer, helemaal uitgeschakelde hersenen dus. Voor de mensen die iets niet onderzoeken en alles afdoen met, het is een komplot, dat zijn de mensen die -zichzelf- dom houden.

De Chemtrails zijn echter wel het voorbeeld van; -verenigde krachten zijn essentieel-, om in verzet te komen. De domme mensen doen namelijk niets, -totaal niets- waardoor deze criminele activiteiten gewoon door kunnen blijven gaan met hun domme stilzwijgende toestemming. 

Kijk dat domme mensen zich hebben laten verleiden tot het grootste medische experiment uit de geschiedenis dat is niet mijn probleem, ook al heb ik mijn stinkende best gedaan om te waarschuwen, maar al te vaak tegen stank en dank in en uitsluiting van de samenleving. Apartheid dus! Maar dat kun je verwachten van domme mensen.

Domme mensen kun je echter ook slim maken waardoor die relatiebreuk hersteld kan worden, als deze breuk tenminste erkend gaat worden door die personen [?]

Op -DIT- moment ervaar ik echter steeds meer en meer vervreemding van de maatschappij waar de spreekwoordelijke “Stamtafel” in de ‘kroeg’ alleen maar zinloze gesprekken zijn waar elke mogelijke tegengestelde gedachten uit de weg gegaan worden omdat de kloof naar het MATRIX volkje onoverbrugbaar is geworden. Ieder gesprek thuis met visite -leuke aardige mensen- die nog gevangen zitten in de Matrix geeft steeds weer opnieuw de confrontatie, -ander onderwerp kiezen- voor de goede verstandhouding.

-IK- heb gelukkig een totaal vertrouwen in de goede afloop.
-IK- weet welke richting we ingaan met de verhoudingen in de wereld.
-IK- heb daar giga veel tijd aan besteed om dat vertrouwen op te bouwen
-IK- wilde niet dom blijven door kennis te verwerven !

Maar, … hoe moeten al -DIE- andere mensen zich voelen die wel zien en voelen dat het niet goed gaat met de wereld, maar net dat laatste stukje van de reis niet mee hebben gemaakt omdat ze niet geloofde in de Q beweging.

Die Q beweging die niets meer of minder ten doel had ons te informeren over de val van de oude structuren, de oude wereldmacht die we nu zien instorten. Te zorgen dat we niet in paniek zouden raken, ons bij zinnen te houden, te behoeden dat we niet in een zinloze burger oorlog verzeild raken, te behoeden dat we zelfmoorden gaan zien aan massa bij de burger bevolking.

Maar ook om mensen aan te zetten vooral niet lijdzaam toe te zien en in actie te komen. Het domme volk, tsja, als we een opening zien of krijgen kunnen we beginnen met helpen -HUN- matrix af te breken en daar voor staan op de site duizenden artikelen uit het verleden die ze kunnen gaan herbeleven maar nu met de koplampen aan, standje groot licht, ogen wijd open. 

Ik zie, ik zie, wat ik toen niet wilde zien !

Terug naar de tittel; “Hebben / krijgen we nog wel de tijd om te vechten voor onze vrijheid [?]

Heel veel mensen in mijn persoonlijke netwerk en de hele wereld moeten gaan strijden voor hun gezondheid, de absolute nummer #1 zorg en hebben totaal geen tijd om zelfs maar aan hun vrijheid te denken. Maar 20% van de wereldbevolking is ruim genoeg om de vrijheid kooltjes uit het vuur te halen voor de rest, alleen hoe ‘het experiment” gaat aflopen is door niemand te voorspellen. Dat lot hebben ze allen over zichzelf afgeroepen. De veelal over zichzelf afgeroepen domheid is hun lot. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk