Edgar Cayce voorspellingen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #023


Edgar Cayce voorspelde dat 2024 een ‘scharnierjaar’ van ‘ontwaken en transformatie’ zal zijnAmerika’s wereldberoemde “slapende profeet” Edgar Cayce had enkele gedurfde voorspellingen voor 2024. Hij voorspelde dat dit een “jaar van transformatie” zou worden in “de strijd tussen wereldwijde tirannen en mensen van liefde en vrijheid.”

Cayce, de bijna doofstomme mysticus uit Kentucky, gaf meer dan 14.000 gedocumenteerde lezingen aan een groot aantal mensen, waaronder beroemdheden als Harry Houdini, Thomas Edison, Woodrow Wilson en Marilyn Monroe. Hij voorspelde ook gebeurtenissen, van de herontdekking van Atlantis en het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog tot de Covid-pandemie en de opkomst van Poetin, schrijft Baxter Dmitry.

Zijn uiteenlopende en griezelig nauwkeurige voorspellingen intrigeren velen al tientallen jaren.

Volgens Cayce markeert het jaar 2024 een scharniermoment in de menselijke geschiedenis, wanneer een collectief ontwaken zal plaatsvinden, waardoor ons begrip van de realiteit en onze plaats daarin zal verschuiven. Cayce ’s visie suggereert dat dit ontwaken zal leiden tot een meer verlichte benadering van het leven, waar mededogen, begrip en een zoektocht naar diepere kennis centraal komen te staan in ons bestaan.

Hier is een samenvatting van wat 2024 volgens de slapende profeet zal brengen:

Een wereldwijd ontwaken. Cayce voorspelde dat in het jaar 2024 de krachten van het licht eindelijk de duisternis zullen overwinnen die de mensheid al tientallen jaren achtervolgt. Een tijdperk van collectief begrip van onze realiteit en onze plaats daarin zal geboren worden.

Een verlichte benadering met liefde en mededogen zal de doctrine van “globalistische tirannen” vervangen.

Overblijfselen van oude beschavingen zullen aan het licht gebracht worden, waardoor ons begrip van de menselijke geschiedenis op aarde zal veranderen. Cayce had ook een waarschuwing over AI en het snode gebruik ervan door mensen in machtsposities.

Authentieke milieuvriendelijke leef praktijken in harmonie met de natuur zullen opkomen ter vervanging van de globalistische agenda van CO2-belastingen, elektrische voertuigen en wereldwijde 15-minutensteden die worden gepusht door degenen die de controle over de wereldbevolking willen grijpen.

De wereldwijde klimaatsverandering zal doorgaan, maar het zal niet zo gaan als de globalisten beweren. Cayce voorspelde dat de verschuiving van de Atlantische oceaan mogelijk zal plaatsvinden tegen 2025 en dat het klimaat van Europa een nieuwe ijstijd zal ingaan. Let wel, de Atlantische verschuiving is NIET door de mens veroorzaakt zoals de studie die het aankondigde beweert.

Spirituele en medische vooruitgang zullen plaatsvinden, “zodanig dat de twee met elkaar verweven zijn”. Merk op dat de wereldwijde vaccinatie  van Gates en consorten een methode is om te controleren, niet om te genezen.

Er zal een wereldwijde leiderschapsverschuiving plaatsvinden, waarbij de oude garde door het volk uit de macht wordt gezet en er nieuwe leiders zullen opstaan die gebaseerd zijn op traditionele waarden, waaronder spiritualiteit, en eenheid – die de “gecompromitteerde” globalisten zoals Biden, Trudeau en Macron, die momenteel de wereldgebeurtenissen vormgeven, zullen vervangen.

Er zullen ook nieuwe energiebronnen ontdekt worden, of energiebronnen die al lang onderdrukt worden door degenen die de touwtjes in handen hebben, zullen opnieuw opduiken.

Wie is Edgar Cayce?

Edgar Cayce werd geboren op 18 maart 1877 op een boerderij in het zuiden van Christian County, Kentucky als zoon van Leslie en Carrie Cayce.

Als kind vertoonde hij ongewone gaven, zoals het zien van geesten en het kunnen slapen op een boek om zich de volledige inhoud te herinneren.
© Baxter Dmitry

Reactie

Het is eigenlijk niet mogelijk hier nog een reactie te geven. Edgar Cayce was een fenomeen zoals hierboven beschreven. En hij had altijd gelijk! Dat is heel belangrijk is deze zaken.  Nostradamus was ook een ziener. Maar die moest in een soort geheimtaal schrijven omdat hij anders als heks op de brandstapel terecht zou komen. De mensheid is wat dat betreft iets wijzer geworden.

Het doet mij zeer goed dat dit artikel nu in de openbaarheid komt. Dit omdat ik me zorgen maakte over het aantal mensen dat bereid is tot verandering en de heersende macht nu weet dat er toch een verandering komt die al jaren geleden voorspeld is!

Al vele jaren krijg ik veel informatie waar ik over schrijf. Maar je weet nooit hoeveel mensen je kan bereiken! En dan komt het volgende. Hoeveel mensen praten over wat ze hebben gelezen. Dat is dan meteen weer een zeer beladen iets omdat ik zelf bijna nooit kan praten over de informatie die ik krijg, en wil delen. Dat komt omdat de media niet dezelfde informatie delen die ik krijg. Terwijl ik weet dat mijn bronnen betrouwbaar zijn en de media zeker niet. Maar de mensen die de informatie van de media krijgen denken dat die informatie goed is en reageren dus alsof dat de waarheid is. Dan word je al snel betiteld als een iemand die van het padje af is, en dat is ook zo, maar niet op de manier die zij bedoelen.

Op zich heeft dit al veel laten zien dat vriendschappen geen echt vriendschappen waren. Want de echte vrienden laten je uitpraten en komen dan met tegenstellingen. Je praat erover, hebt respect voor elkaars mening en blijft vrienden.

Maar er is een ander fenomeen dat hier meespeelt. De mensen die hun informatie krijgen via de media denken dat dit absoluut de waarheid is en reageren als zodanig. Hun waarheid is de werkelijkheid! En ze reageren ook als zodanig door een soort machtsgevoel in het gesprek te brengen. Ze zeggen dan ook gewoon dat je moet oppassen wil je nog aan gesprekken deelnemen of je wordt de toegang ontzegd tot de ruimte waar je op dat moment bent. 

Dit kan voortkomen uit de wetenschap dat ze een foute beslissing hebben genomen. Vaak te wijten aan de vaccinaties die ze hebben genomen en nu beseffen dat dit een foute beslissing was. Wat ook veel voorkomt is dat ze eerder de media geloofden, maar nu het tegendeel hebben mogen ervaren. Dit komt steeds meer voort uit de milieu sekten die alles willen veranderen, maar nu pas doorhebben dat die veranderingen niet mogelijk zijn.
Maar die wetenschap niet willen accepteren omdat dit gezichtsverlies geeft.

Hier stop ik omdat Edgar Cayce mij nu te hulp komt en al in zijn tijd wist wat er ging gebeuren in 2024. Gebeurtenissen waar velen al over schreven als roepende in de woestijn, maar geen gehoor vonden. Nu ben ik vooral blij te horen dat er toch veel mensen zijn die de verandering accepteren en daarmee hun verantwoording nemen om deze wereld een betere wereld te maken!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk