Meme’s week 31-03-’24 tot 08-04-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #022


2009 tot kwakzalver verklaard wegens ontdekking ‘levend virus bestaat niet’. 2014 Facebook verlaten, de spionage robots kregen de overhand. 2020 van LinkedIn verwijderd. 2020 einde lokale omroep programma’s over censuur. 20xx Google shadow ban. 2022 X (twitter) zichtbaarheid ban. Maar dit slaat alles, het; “ik heb liever niet dat je hier over praat in 2020” (virus) werd een ‘complot’ spreek verbod aan dé stamtafel, anders ben je niet meer welkom. Levende in een wereld vol complotten maakt de Stasi wereld een realiteit. De eerste meme gaat erover.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk