dotcom.radio aflevering 409 van 07-04-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #022


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 409: Houthis bescherming – Italy investigating covid vaccine death – de V hoax begint in te storten – de Franse Africa oorlog – FvD <> Rusland – Eerlijk eten – s’werelds eerste zaadbank – en meer, veel meer. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Meme van de week:


Nederlands NieuwsWeekjournaal: vermeld in de Neurenberg tribunalen het recht om geen belasting te betalen als je vindt dat de rechten op grove wijze geschaad worden op ongeveer 42 minuten

[Forum Inside] Start met een samenvatting van de huidige en komende Rusland <> Forum heimelijke verstandhouding.
— De eerlijk eten boeren worden zo onafhankelijk voor absurde supermarkt – dictatuur- eisen, en daar is FvDer Frederik Jansen mee bezig

[] Nieuwe identiteitskaart heeft een pincode!
Is de kaart op zich geen legitimatie meer?
Wereld Nieuws[YT] Houthis hebben nu bescherming van Rusland en China

[YT] What Is Hamas’ Military Strategy? Hun zaak in de spotlight zetten na 75 jaar wordt dat eens tijd

[YT] Israel just became a resignation matter for David Cameron.

[X] Israel DELIBERATELY Killed Aid Workers

[X] Iran to Retaliate Against Israel, Warns US to Move Aside. GPS signalen in Israel geblokkeerd

[X] Verkiezingen Oekraïne afgelast: ‘Zou ook ten koste gaan v eenheid bevolking’….

[YT] Why France is Actually Preparing for War With Russia
Omdat Rusland de Franse belangen schaad in Afrika, en dat staat niemand op het netvlies, … Een stukje geschiedenis na de 2de wereldoorlog werd er in alle kolonien een munt ingevoerd die 1 ten opzichte van 2 franc waarde had waardoor de landen veroordeeld werden met uitsluitend de Fransen zaken te doen in het voordeel van Frankrijk natuurlijk … en nu in 2024 is Niger super belangrijk voor de kernenergie centrales in Frankrijk die tegen dezelfde slechte CFR wisselkoers wordt … gestolen. Je kan dit ook zien als een proxy-oorlog, Monsieur Macron heeft vele vijanden. Een bekende naam duikt daar nu ook op de Wagner group. En er is ook nog wat goud te winnen daar.

[Brexit disaster] Verhoging van het Britse minimumloon met 10% vandaag! Het is nu “aanzienlijk” hoger dan het Franse minimumloon! Dus geen #Brexit ramp! En dat is nog niet alles ! “Dit uurloon, gelijk aan 13,40 euro, is nu duidelijk hoger dan het Franse minimumloon, dat 11,65 euro bedraagt. Slechts 5% van de werknemers krijgt dit minimumloon, ver van de 17% in Frankrijk. De Britse werkloosheid bedraagt 3,9%”!

[Medusa] Staaatsintimidatie en politieke gevangenen

Even een lijstje van mensen die hier al mee te maken hebben gehad. Ben er vast nog een paar vergeten….

Jeroen Pols
Willem Engel
Gideon van Meijeren
Pepijn van Houwelingen
Pieter en Jade Kuit
Max van den Berg
Wouter Raatgever
Micha Kat
Joost Knevel
Dries van Langenhove
Reiner Fuellmich
Raisa Blommenstein
Els van der Veen
Rob Elens
Huig Plug
Julian Assange
* Mr Brexit, … Nigel Farage

[GB] Huiseigenaren in het Verenigd Koninkrijk hebben te horen gekregen dat “verplichte verkoop van huis” zal worden afgedwongen om illegale migranten te huisvesten …

[X] NATO attack drones are still targeting deep inside Russian territory! NATO struck the Nizhnekamsk Oil Refinery & Shahed Drone Plant in Russia over 1100km from Ukraine!
Media[Decem] Prime Minister Benjamin Netanyahu promises to use new law to shutter local operations of Al Jazeera. De Al Jazeera journaliste Shireen Abu Akleh werd doodgeschoten toen ze verslag deed van een Israëlische militaire inval in de stad Jenin op de Westelijke Jordaanoever. Tijdens de oorlog in Gaza zijn verschillende journalisten van de zender en hun familieleden gedood door Israëlische bombardementen.
(on)Gezondheid[GezondVerstand] Hoe ziet Naomi Wolf de uitrol van Agenda 2030 vanuit haar Amerikaanse perspectief? Hoe verloopt haar onderzoek naar de Pfizer files? En nog veel meer!, .. een interview waar de spatters van af vliegen maar ook weinig hoopvol naar de toekomst en, … een hoog oplopend verschil van inzicht in de origine van het virus, ….

[Peter van Sweden] IT HAS BEGUN: Italy investigating covid vaccine death Meisje van 18 overlijdt binnen een maand na haar vaccinatie, 5 mensen van de medische staf aangeklaagd.

[Nine4News] Explosieve ‘Covid Files’ slaan in Duitsland in als een bom, dit onthullen ze. Afgelopen week werden 2500 pagina’s aan notulen van het Duitse RIVM vrijgegeven. Website Multipolar kreeg de stukken na twee jaar procederen op tafel.

[Steve Kirch] Are vaccines THE leading cause of gender identification issues in those under 60 years old? poll 1/4 geloofd er niets van

[X] This video goes viral internationally in het Duits met Engelse ondertittels. De papieren toonden dat de overheid mensen bewust hebben vermoord. Er wordt gehakt gemaakt van de daders. De MSM zullen gedwongen worden te gaan antwoorden en zitten in de aangeklaagden bank

[YT] The Secret Files of the Corona Expert Council – a documentary by Aya Velázquez — Noot: Deze documentaire krijgt van mij een dikke onvoldoende Het feit dat niet eens genoemd werd dat een levend virus niet eens bestaat maakt het 100 keer erger. Nota bene een uitspraak van het Duitse Hoge Gerechtshof 2016

[Wiki] List of the verified oldest people 122 jaar en 164 dagen was in Frankrijk

[uitdaging] Refus des compteurs intelligents (Linky) en France
Why are Smart Meters allowed when they are harmful to People, Animals and Trees FOIA verzoek

[Tucker Carlson] Dr. Michael Nehls zegt dat het niet om geld ging. Het ging over het veroveren van de menselijke geest. Het overschrijven van je bestaande geheugen bij het gebrek aan het maken van nieuw geheugen.

[Hugo] Gemotiveerd door de honger in Rusland en het mislukken van oogsten. Nikolai Vavilov – Het verhaal van ‘s werelds eerste zaadbank en de tragische held van de wetenschap die een einde wilde maken aan het lijden van de mensheid. Nadat hij als botanicus was afgestudeerd aan de landbouwacademie van de Sovjet-Unie, trok hij door Europa en daarna de hele wereld om alles te leren van de beste wetenschappers in alle verwante disciplines. Het groot project van zijn leven – samenwerken met de natuur om haar sterke punten te versterken en haar zwakke punten te verminderen door de nieuwe wetenschap van de genetica te gebruiken om plantensoorten te kweken die zouden gedijen in omstandigheden die nog nooit eerder waren voorgekomen. Tragisch zou hij door toedoen van Stalin om het leven komen door …. uithongering in een van de beruchte strafkampen in 1943. Zijn zaadbank zou de 2de wereldoorlog ‘overleven’ in notabene Stalingrad.

[X] Evidence of cancer-causing forever chemicals in popular bandage brands

[Steve Kirsch Subtrack] New survey confirms that vaccines are, by far, the #1 cause of chronic disease in America – Nobody should be vaccinated. Ever. Especially not during pregnancy. And vaccines are also the #1 cause of sexual orientation issues. The numbers are consistent with other published studies.

[Mike] Waarom.is de neerslag behalve op metalen niet getest op synthetisch DNA?

[HM] In de VS proberen ze de burgers te ontwapenen. Mijn wapen is de spreekwoordelijke ‘pen’. Vandaar de ban op Linkedin, shadow ban op Google en hier op X. Dé reden: “Al in 2009 verhaalden we al over het niet bestaande levende virus” Dat kon niet gezien hun C19 bio-wapen plan, …
Gedachtenvoer[] Maakten 2 weken geleden melding van de arrestatie van Nel en de kinderen op weg naar Engeland via Frankrijk; “Ha Henk,   Nel is onvindbaar en van onze zoon heb ik vernomen, dat de arrestatie zéér gewelddadig was in Amiens!  Ik heb al meerdere gevangenissen gebeld!”. noot: Ontvoerd door de overheid zonder taal of teken

[YT] Irkut MC-21 — The Aircraft That Can CHANGE The Way We Travel gemaakt in …. ehh Rusland

[YT] China’s 2024 Mega Projects Have Left American Engineers Shocked

[YT] Germany’s New Nuclear Fusion Reactor SHOCKS The Entire Industry!
— of we deze techniek uiteindelijk nodig hebben met nul punt energie ?

Mooie quote: De toekomst is eigenlijk het verleden maar nu met groot licht aan !!

[HM] Hoe kan ik OOIT voor mijn vrijheid strijden, zolang de overheid de autoriteit bezit via een corrupt rechtssysteem om mijn bankrekening te bevriezen. Met de CBCD zou dat nog makkelijker worden voor ‘dè autoriteit” … de overheid zie zogenaamd ten dienste van ons staat (lachertje)

[HM] Vroeger kon ik eindeloos praten over de leuke dingen die ik deed / meemaakte. Daar had niemand een probleem mee. Nu het eindeloos gaat over de Matrix waar mensen in leven, … en zie afglijden, … “Kan je ook nog ergens anders over praten?”

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten