Frankrijk op oorlogspad

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #019


Bijna elke week publiceren we de nieuwsbrief van Les Patriotes. Wat zijn de sentimenten van een deel van de bevolking in Frankrijk?


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Dames en heren, beste patriotten,

Het onfatsoen! Deze week kondigde de regering aan nieuwe tanks en raketten naar Oekraïne te sturen, schreef de Europese Unie een nieuwe cheque van 1,5 miljard euro uit aan Zelensky (300 miljoen euro betaald door Frankrijk) en heeft de minister van Defensie het over “opeisen”…

Tegelijkertijd wil Macron de Fransen opzadelen met offers “in naam van de schuld”: ontmanteling van de werkloosheidsverzekering, onbetaalde wachtdagen, duurdere medicijnen, enzovoort. Onze analyse wordt bevestigd: laten we deze chantage, de escalatie naar oorlog en dus alle wapens en geld naar Oekraïne verwerpen!

Dit is de weg naar vrede. Deze weg houdt het verlaten van de NAVO en de EU in. Ik ben deze week blij met de alliantie die we hebben gesloten met VIA, de beweging van Jean-Frédéric Poisson, en met de komst op onze lijst van generaal Blanchon en de moedige boeren die de blokkade bij Rungis hebben geleid!

We vechten ook tegen parlementaire onfatsoenlijkheid! Dinsdag heeft de Senaat een “SREN”-wet aangenomen, die zelfs Noord-Korea niet zou hebben durven aannemen, met als doel de meningsuiting van burgers op het internet willekeurig te censureren en hen daarvoor te straffen!

Op 10 april komt deze wet in de Nationale Assemblee: iedereen zou tussen nu en dan zijn of haar parlementslid moeten schrijven om hem of haar aan te sporen de wet te verwerpen. De Patriotes blijven waarschuwen en mobiliseren, want vrijheid en vrijheid van meningsuiting vormen de kern van ons project en beroeren onze ziel: we zullen niet toegeven! Merk op dat de senatoren van RN en Reconquête niet hebben deelgenomen aan de stemming en de wet hebben laten passeren in plaats van ertegen te stemmen… Tegenover de censuur die Macron en de Europese Unie willen versterken, doen we er alles aan om echte menselijke netwerken te creëren. Daarom voeren we de acties op het terrein op, zoals demonstraties in het bijzonder, die ons in staat stellen elkaar in het echt te ontmoeten, elkaar te leren kennen en te ontsnappen aan de digitale censuur. Laten we meer dan ooit vechten!

Voor Waarheid en Gerechtigheid is er deze week uitstekend nieuws: de gerechtelijke procedures tegen Ursula von der Leyen in de zaak van de sms-berichten met Pfizer over de enorme covaccin-contracten worden geïntensiveerd. Voor het eerst in de geschiedenis dienen lidstaten zelfs een strafrechtelijke aanklacht tegen haar in, na de klacht die Les Patriotes afgelopen zomer indienden. Onze beweging is de enige in Frankrijk die dit heeft gedaan: de wielen zijn nu stevig in beweging! De strijd om corruptie en belangenconflicten uit te roeien vereist een Frexit en het herstel van eerlijkheid en het algemeen belang overal!

We zijn verenigd door de hoop op een Frankrijk dat gelukkig, vrij, mooi en sterk is, op een mensheid die rechtschapen en waardig is! Laten we ervoor strijden dat deze hoop onze toekomst wordt. Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk