De vuile onderbroek van Macron.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #016


Kennedy-syndroom: Macron vreest dat hij net als JFK kan worden vermoord De Franse president Emmanuel Macron is naar verluidt bang dat hij door de Russen zou kunnen worden vermoord.Russia Today (RT) berichtte over deze onthulling en citeerde daarbij een apart stuk van het tijdschrift Marianne. Het wekelijkse nieuwsblad citeerde meerdere bronnen – waaronder enkele van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken (MDI). Het tijdschrift zocht ook contact met tipgevers binnen de veiligheidsdienst van de Franse leider en met Macrons voormalige lijfwacht Alexandre Benalla, schrijft Ramon Tomey.

“Thuis heerst de angst voor het ‘Kennedy-syndroom’, dat hij uiteindelijk zal worden vermoord,” zei Benalla, verwijzend naar de overleden Amerikaanse president John F. Kennedy, die werd vermoord terwijl hij in een presidentiële colonne door Dealey Plaza reed in Dallas, Texas, in 1963.

Volgens Benalla heeft Macron – die voor het eerst werd gekozen in 2017 – zich altijd bekommerd om zijn persoonlijke veiligheid. De Franse president had de gelederen van zijn veiligheidsdienst meteen na zijn ambtsaanvaarding versterkt. “Zodra we aankwamen in het Elysee [paleis], werd het personeel dat verantwoordelijk was voor de veiligheid van de president onmiddellijk verdubbeld in vergelijking met het personeel dat verantwoordelijk was voor de veiligheid van [Macrons voorganger] Francois Hollande,” vertelde de ex-bodyguard.

“Daar zijn twee redenen voor. Ten eerste maakt Macron contact binnen een mishandeling straal. Dan ontstaat er vanaf het begin een vorm van antipathie. Het werkt opwekkend,” zei Benalla.

Tijdens zijn periode als lid van Macrons beveiligingsteam raakte Benalla verwikkeld in meerdere schandalen. Tijdens de Gele Hesjes-protesten die in 2018 begonnen, werd hij betrapt toen hij samen met de oproerpolitie demonstranten in elkaar sloeg. “De protesten, die het presidentschap van Macron gedurende zijn eerste termijn en daarna hebben geteisterd, hebben een deuk achtergelaten,” meldde RT.

Medvedev hekelt Macron als een LAFAARD

“De situatie is verder verslechterd als gevolg van Macrons vastberadenheid om zichzelf te presenteren als een havik in het conflict tussen Moskou en Kiev,” vervolgde de Russische krant. Een anonieme bron “in het hart” van Macrons veiligheidsafdeling zei dat zijn veiligheidsteam in de “rode” modus werkt sinds ten minste afgelopen zomer.

“De laatste tijd provoceert hij zoveel dat hij bang is,” vertelde de bron aan Marianne. “Sinds afgelopen zomer heeft hij een aantal grote jongens aangenomen om hem te begeleiden. Zij zijn zichtbaarder en ook effectiever in het ingrijpen bij een menigte beweging.”

Volgens het blad is Macron niet bang voor boze burgers, maar wel voor de vermeende “Russische dreiging”. Hoewel hij in het openbaar herhaaldelijk zijn bezorgdheid heeft geuit over dreigingen op “staatsniveau” die uit het buitenland komen, wijst de Franse leider alleen naar Moskou als de bron van dergelijke dreigingen. Volgens een regeringsbron heeft Macron zelfs een speciale taskforce opgericht om dit probleem aan te pakken.

“Macron is helemaal gek geworden van de Russen,” zegt een hoge ambtenaar van het MDI. “Op een ochtend kwam hij bij de inlichtingendiensten en vroeg om de oprichting van een speciale taskforce voor Russische inmenging van de ene op de andere dag. Collega’s moeten dagelijks vergaderen, en het windt ze niet erg op.”

Voor al zijn stoere praatjes over het insinueren van een mogelijke troepeninzet in Oekraïne, dienen Macrons acties achter gesloten deuren als een schril contrast. Dit leidde ertoe dat de voormalige Russische president Dmitry Medvedev de spot dreef met de lafheid van de Franse leider, wat hij ook al eerder deed. De hoon van de Russische functionaris volgde op Macrons derde uitstel van een bezoek aan de Oekraïense hoofdstad Kiev.

  Wat? Oekraïne wint de oorlog niet?

Medvedev, plaatsvervangend voorzitter van de Russische Nationale Veiligheidsraad, postte in het Frans op X: “Macron bereidt bezoek aan Kiev voor? Maar hij is een zoölogische lafaard.” Hij raadde het kantoor van de Franse president ook aan om “verschillende soorten ondergoed” in te pakken en zich voor te bereiden op een “sterke stank.”
©Ramon Tomey

Reactie.

Wat is Macron eigenlijk?
Ja, hij is president van Frankrijk. En ook een beetje een dictator zoals bijna alle Westerse politici tegenwoordig. Daarin onderscheid hij zich niet. Maar Macro is wel bang! Hij is bang dat de Russen een aanslag op hem willen plegen wegens zijn Franse troepen die hij naar Oekraïne stuurde. Of de Russen dat werkelijk van plan zijn weet ik niet. Wat ik wel weet is dat dit een goede en eerlijke oplossing is voor het probleem dat Macron geschapen heeft.

Door troepen te sturen naar Oekraïne heeft Macron Rusland uitgenodigd Frankrijk de oorlog te verklaren en te betrekken. Het is een oorlogswet die Rusland dat recht geeft. Maar Rusland is niet van plan Frankrijk of andere landen de oorlog te verklaren. Het wil alleen dat de burgers in Donbas en Luhansk veilig zijn en het Westen de Russische grenzen met rust laat! Het is dus zeer terecht dat Rusland de Franse bevolking niet wil opzadelen met oorlogsgeweld en liever kiest de aanstichter te doden! Want dat is beter voor de Franse bevolking en de Russische soldaten. Eigenlijk zegt Rusland liever geen slachtoffers te maken, maar de aanstichter te straffen. Een uitmuntende en humane oplossing. Zouden we altijd moeten doen!

En wat dat betreft verwonderd het mij dat er in Frankrijk geen mensen zijn die zo denken. Of misschien zijn er wel mensen die deze gedachten willen volgen? Want waarom niet duizenden mensen het leven redden door één verantwoordelijk persoon te straffen met de dood? Dus vraag ik me af hoeveel Fransen wel met dit idee rondlopen en ten uitvoer willen brengen? Wat ik me wel afvraag is of dit gezien wordt als een heldendaad of dat dit gezien wordt als moord. Wanneer dit gezien wordt als moord vraag ik me af wat Macron doet wanneer hij soldaten naar een front stuurt waar hij niets te zoeken heeft gezien het feit dat we de NAVO hebben opgericht als een defensiemacht. Dat wil dus zeggen dat we de NAVO alleen gebruiken wanneer we worden aangevallen. 

Uit het verleden zien we dat de NAVO alleen is gebruikt als offensieve moordmachine tegen zwakkere landen met een zeer zwakke verdediging. Het is dus niet meer dan rechtvaardig wanneer deze misdaden tegen de mensheid en de daaraan verbonden oorlogsmisdaden gestraft worden wanneer de tijd daar is. En de verantwoordelijken zijn altijd de politici die dit goedkeuren en toestaan dat hun eigen verzinsels voor vrede misbruikt worden.

En net als Macron nu de broek vol heeft met de Merde die hij veroorzaakt door weer de beginselen van de NAVO te misbruiken en defensieve troepen naar een oorlogsland te sturen, zullen alle politici die dit in het verleden ook gedaan hebben ook de broek vol krijgen wanneer ze door hebben dat ze miljoenen doden op hun geweten hebben. Wat zullen burgers eisen wanneer ze dit omdenken omarmen?

En ik zou graag willen dat burgers hierover eens gingen nadenken en zich hierover gingen uitspreken. Want ik weet niet of de media eerlijk genoeg is om hier enige aandacht aan te besteden!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk