dotcom.radio aflevering 408 van 30-03-2024

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #014


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 408: Sociaal spreekverbod – intermittent fasting – the best is yet to come – Jij bent zeker zo’n MAGA-freak – Kanonvoer – Geen mRNA bloeddonor – en meer nieuws, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsWe worden niet geregeerd, 
we worden gemanipuleerd!
onze vrijheid gesaboteerd,
met belastingen gebombardeerd,
vrijheid van spreken gedicteerd
digitaal gefouilleerd 
ons inkomen gehalveerd
onze rechten geseponeerd
vriendschappen geïrriteerd
— En dat alles om wat mensen uit de matrix te laten ontwaken, …
Da’s natuurlijk niet verkeerd

[dé Stamtafel] Afgelopen zondag in niet mis-te-verstane woorden te kennen gegeven dat ik mij aan de stelregels dien te houden anders ben ik niet meer welkom. Het begon die middag over politiek, iemand stelde de politiek volledig te vertrouwen, mijn opmerking; “Dat betekend in onze dictatuur dat ik jou ook niet meer kan vertrouwen”. De reactie terug was; “Later we er maar over ophouden want dan krijgen we ruzie”. Later op de avond toen bijna iedereen weg was ontplofte de gastvrouw. Duidelijk werd mij dat ze veel meer wist dan ik gedacht had maar al die onderwerpen zijn verboden. Ik maakte nog een opmerking; “je moet begrijpen dat ik het steeds moeilijker vindt om niks te zeggen omdat ik steeds meer familie en vrienden dood zie gaan”. Daar kwam geen reactie op van geen van de aanwezigen buiten de herhaling dat ik een spreekverbod heb op elk onderwerp dat de sfeer kan verpesten. En we kletsten daarna nog even gezellig verder. Ik moet de knop wel omzetten want het is ook het netwerk van mijn vrouw.

Everyday, there’s another John Doe
Telling you; “I don’t want to know”
Hitting you blow by blow
Shut-up, and let it go
Soon they will be hit by a turbulent flow
Let them simmer in a signal-to-noise ratio

[X] de kannonenvoer campagne is begonnen — Zanger Douwe Bob is bereid het leger in te gaan om te vechten. Marie poste Wordt nu #ikvaccineer #ikvecht ?

[X] Thierry Baudet krijgt vragen over Russische beïnvloeding van Jan Paternotte en Jesse Klaver. En zegt: ‘In elke andere situatie zou je iemand op de bek slaan.’ Het hele “debat” Het gaat om de 200.000 dollar bijdrage van Sorros uit het zicht te onttrekken en daarom bliojven hameren op de Russia connectie
Martin Bosman roept Baudet op het matje en iedereen zal het fragment willen zien, …
— Poetin wij hebben geen vijanden in het westen énkel de elites. Daar heeft Poetin wel een punt
—- Net als Thierry verspreid ik ook graag Russische desinfo, al heeft Poetin wel gelijk, ook al zal dit een slag in het gezicht zijn van twee politici

* Deze week was mijn auto-milieu keuring in Fr. Eerst even gekeken of ze niet aan het chemtrailen waren, anders had ‘ie het misschien niet gehaald !!

* Huis in box 3, vervolg. Is inderdaad zoals ik de reactie kreeg alleen bij mensen die hun huis verhuren. Iedereen denkt dan, ja terecht want je verdient er ook geld mee. Maar ik betaal al WOZ belasting en de huizen worden vergeleken met zeer luxe panden in verhouding. Bovendien is dit mijn pensioen want als ZZPer werd ik uit mijn lopende ABP pensioen geknikkerd. Deze belasting gaat de komende drie jaar oplopen tot 36%. Ga ik het huis nu verkopen of niet [?] Voorlopig heb ik een WOZ waarde bezwaar aangetekend, … voor de 2de keer want dat heb ik al eerder gedaan.
Wereld Nieuws[Erick] Hypothese: Stel dat Poetin werkelijk Europa zou veroveren – is dat dan een vloek of een zegen? Ik neig naar het laatste.
[HM] Mijn gedachte, Rusland had al lang een einde kunnen maken aan de oorlog. Poetin wacht op Trump om daarna de wereldwijde landen inclusief Xi te verenigen en met gezamenlijke inzet de Deep State in de pan te hakken Die plannen werden al gesmeed [korte versie]
Hoe Trump alle neuzen al de juiste richting in kreeg zo’n zes jaar geleden (lange versie) onderaan ook embetted

[Sun Tsu] Ik had dit weekend een interessante discussie met een professional die zichzelf als liberaal definieerde. Ze zei: ‘Jij bent zeker zo’n MAGA-freak?
Ik vroeg haar om uit te leggen wat ze bedoelde en toen luisterde ik gewoon. Nadat ze klaar was met de typische fakenews media Democrat talking points, zei ik: “Ik wed dat we veel meer gemeen hebben in onze overtuigingen dan je beseft.

[Zondag 24-03] Vergelding is begonnen: angstaanjagende aanval in Kiev door Russische raketaanval – Zwermen Russische bommenwerpers lanceerden ook raketaanvallen op Lviv

[X] Even voor de duidelijkheid. Op de 3/22 “Skull & Bones” datum viel ISIS, de terroristische organisatie genoemd naar de Egyptische god van de vruchtbaarheid, het Crocus stadhuis aan, een plaats genoemd naar een bloem die vruchtbaarheid symboliseert, tijdens Ostara, een heidense feestdag die vruchtbaarheid viert? Het ruikt naar een gepland offer.

[X] What do you think about the Baltimore Bridge incident? Accident or planned?
— In 2023, the Obamas produced a movie called Leave the World Behind, where a cyberattack caused a massive container ship to lose power & crash Months later, a massive container ship loses power & crashes into Francis Scott Key Bridge in Baltimore, CAUSING A DEADLY COLLAPSE

[] Peter Sweden newsletter: Louisiana’s senate just unanimously voted to pass a bill that will ban any rules and mandates from the World Health Organization, the World Economic Forum and the UN from being enforced in the state.

[RT] The International Court of Justice (ICJ) has ordered Israel to allow uninterrupted shipments of food into Gaza.
Media[X] De gebruikersvoorwaarden van #TikTok gaan wel héél ver – Joe Rogan
(on)Gezondheid[Nieuwsbrief Juglen Zwaan] De afgelopen week heb ik heel veel vragen gekregen over de uitkomst van een nieuwe studie waaruit blijkt dat intermittent fasting je kans om te overlijden aan hartziekten met 91% verhoogt. Het gaat op dit moment in zowel internationale als nationale media flink rond. Zelfs de NOS waarschuwt op hun website voor intermittent fasting.

[X] Japan verbiedt gevaccineerde mensen om “besmet bloed” te doneren

[Slimme meter] Ik heb hier in Frankrijk de slimme meter geweigerd
De meterkast is op 80 cm van de bank waar mijn vrouw vele uurtjes TV zit te kijken. Mijn eigen ervaring met de internet modem in Nederland. De modem stond op een plankje onder mijn bureau en ik kreeg letterlijk tintelingen in mijn linkerbeen/voet. [Uitval klapvoet] Dat heb ik toen opgelost met een matje wat monteur gebruiken om printplaten te solderen. Matje aarden aan de geaarde verwarming en een polsbandje om de enkel zodat ik ook geaard ben.

Nu wordt ik geconfronteerd  met een ‘nabetaling’ van EDF van bijna 6.000 euro. Tijd om de reden van weigering te onderbouwen.

Mijn gedachten was, heb jij enige info in hoeverre de straling hoeveelheid staat in verhouding met het PERTH systeem ?

— De vraag ook gestuurd naar Richard Bruine, hij is woonbioloog
Gedachtenvoer[YT] Chinas New Nuclear Battery SHOCKS The Entire Industry 5, 10, 50 jaar levenscyclus

Meme

Zo in je eigen bubbeltje leven
Daar moet je maar net, om geven
Lekker niks om je druk over te maken
Alleen bemoeien met je eigen zaken
En zegt iemand iet ongewenst
Dan werkt “fake nieuws’ het efficiëntst 
Daar ben je dan zo mee klaar
Maar zonder dat je het weet ben je wel de sigaar
Chemtrails, “dat is een beetje muggenziften”
Dus het komt nooit bij je op om te ontgiften
Verontreinigt water en slechte voeding, het zal wel
Je moet ergens op vertrouwen en koopt met groen label
En dan dat prikje, geen zin in apartheid
T’is nodig voor de arbeid en de vrijheid
Rare praat over dat spuitje, dat wil je toch niet weten
Wat een stelletje secreten
Even flink wat tegen strubbelen 
Kan je weer wat lekker door met bubbelen 

[Mike] Tomorrow is Easter. Now is as good a time as any to share with you my thoughts on early Christianity vs. its Roman distortions. This may piss off a few Christians and I may lose followers over this, but the truth needs to be said. Who betrayed and murdered Christ? The Pharisees and Romans did. No one can deny this. Who are the enemies of humanity to this day? Why, it’s the very same Pharisees and Romans. Except today they are called Zionists and Zionist Christians. read on

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten