Russische buitenlandse inlichtingendienst bevestigt troepeninzet Frankrijk in Oekraïne


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #013


Onlangs meldde SouthFront dat Parijs al bezig was met het trainen van het speciale bataljon tactische groep die was toegewezen aan Oekraïne. Op 19 maart bevestigde het hoofd van de buitenlandse inlichtingendienst van de Russische Federatie (SVR) Sergei Naryshkin de berichten. Hij zei dat Parijs de militairen al voorbereidt op hun inzet in Oekraïne. In het beginstadium zal Frankrijk ongeveer 2.000 militairen naar het door oorlog verscheurde land sturen, bericht Southfront. De Russische SVR ontving de gegevens dat Frankrijk al bezig is met de voorbereiding van de eenheden voor de gevechten op de Oekraïense slagvelden.

Volgens de directeur van de Russische buitenlandse inlichtingendienst vreest het Franse leger dat het te moeilijk zal zijn om de overbrenging van zo’n grote eenheid Franse troepen naar Oekraïne te verbergen en te beveiligen, en om in het geheim buitenlandse militairen op Oekraïens grondgebied onder te brengen. De Franse eenheid is een legitiem en prioritair doelwit voor Russische precisieaanvallen. De Franse militairen riskeren dus onmiddellijk “het lot van alle Fransen die ooit met een zwaard naar het grondgebied van de Russische wereld zijn gekomen.”

“Het huidige leiderschap van Frankrijk trekt zich niets aan van de dood van gewone Fransen en de zorgen van de generaals.”

Het Franse leger maakt zich nu zorgen over het toegenomen aantal Franse burgers dat gedood wordt in Oekraïne. Alleen al de vernietiging van het tijdelijke inzetpunt van buitenlanders in de buurt van Charkov op 17 januari leidde tot de dood van tientallen Franse burgers, en sindsdien komen dergelijke aanvallen steeds vaker voor in het Oekraïense conflict. 

De Franse militaire leiding maakt zich ook zorgen over de groeiende ontevredenheid onder de huidige middenkader officieren van het Franse leger. Hun sterftecijfer is onevenredig hoog. Tegelijkertijd werd het Franse leger geconfronteerd met het probleem om nieuwe “vrijwilligers” te vinden om te rouleren en degenen die al in Oekraïne vechten te vervangen.

Zoals onofficieel erkend door het Franse Ministerie van de Strijdkrachten, heeft het land dergelijke verliezen in het buitenland niet gekend sinds de oorlog in Algerije in de tweede helft van de 20e eeuw. “Zoals ze in het Elysée-paleis zeggen, heeft het aantal Franse doden al een psychologisch belangrijke drempel overschreden.” Het vrijgeven van zulke gevoelige gegevens kan burgers aanzetten tot protest, vooral te midden van de aanhoudende massaprotesten van boeren in het hele land.

“Vroeg of laat zal Macron de lelijke waarheid moeten onthullen, maar hij zal ernaar streven om bekentenissen zoveel mogelijk uit te stellen.”

Parijs verbergt niet alleen zorgvuldig het aantal slachtoffers, maar ook het feit zelf van de betrokkenheid van het Franse leger bij de vijandelijkheden in Oekraïne. Daarom haast Parijs zich om oplossingen te vinden voor de meest hardnekkige problemen zoals het begraven van de doden, compensatie voor families en pensioenen voor gehandicapten. Dit alles vereist de juiste documentatie, en verdere “dubbele boekhouding van doden” is beladen met rechtszaken van ontevreden familieleden.

“President Emmanuel Macron, die de mogelijkheid aankondigde om militairen naar Oekraïne te sturen, zou de memoires van Konstantin Paustovsky moeten lezen om zich te ‘ontdoen van krankzinnige paranoïde dromen’.” In het bijzonder de volgende regels: “In die tijd voelde ik een wrede wrok voor Frankrijk en voor de Fransen… Ze werden wreed vernederd door de politieke bullebakken van Frankrijk en hun vertegenwoordiger, de verwaande generaal D’Anselme.”

De uitspraken van het hoofd van de Russische buitenlandse inlichtingendienst bevestigden de rapporten van South Front, volgens welke het Franse leger al bezig is met de gevechtstraining van de speciale tactische bataljonsgroep voor Oekraïne. De training is aan de gang op het oefenterrein la Courtine. De groep zou ongeveer 1.500 militairen van het Franse Vreemdelingenlegioen moeten omvatten, maar Parijs slaagde er niet in voldoende militairen te vinden die klaar zijn voor hun inzet in Oekraïne. Daarom was de Franse militaire leiding gedwongen om de gelederen van de groep te vullen met personeel van het Ministerie van de Strijdkrachten.

  EU, NAVO, Al-Qaeda sluiten zich aan bij de oorlog aan de kant van de Oekraïense nazi’s

Oekraïners publiceren foto’s met Franse militairen in Oekraïne: “Blij u te ontmoeten! Het Legioen is een grote familie. Legion Etrangere” Bovendien landden gisteravond twee vliegtuigen met Franse militairen op het vliegveld van Sofia in Bulgarije. De groep bestond waarschijnlijk uit ongeveer 500 militairen. De Fransen stapten in gesloten vrachtwagens. De chauffeurs, die lokale bewoners waren, werd niet verteld waar ze heen gingen. Ze zouden via Roemenië – Izmail – Odessa reizen.

De officiële claims van de Russische SVR zijn een reactie op het beleid van Macron. Moskou waarschuwde de Franse militaire leiding dat de Russen op de hoogte zijn van wat er op Frans grondgebied gebeurt. Buitenlandse militairen zullen veel minder kans hebben om zich in de Oekraïense achterhoede te verbergen voor de Russen en riskeren vernietigd te worden door precisieaanvallen voordat ze bij de frontlinies komen.
©Southfront.

Reactie.

Wat ben je als president van Frankrijk nog waard wanneer je bewust je bevolking in oorlogsgevaar brengt. Macron behoort toch zeker de oorlogswetten te weten? Maar heeft dit volwassen kind wel de verantwoordelijkheid om dergelijke beslissingen te nemen. Waarom wordt hij niet terug gevloten, gearresteerd en veroordeeld? Denkt hij werkelijk dat hij de reïncarnatie is van Napoleon? Dan hoort hij thuis waar veel mensen belanden die dat denken! 

Een onderdeel van de oorlogswetgeving is dat een land – Frankrijk- troepen stuurt en laat vechten in een ander land – Oekraïne- dat in oorlog is met een land- Rusland-, in dit geval Rusland het recht heeft Frankrijk aan te vallen! 

Dus brengt Macron zijn bevolking in gevaar. Dit is voor de Franse bevolking onacceptabel!

Al eerder kreeg ik informatie dat Macron het Vreemdelingen Legioen opdracht heeft gegeven zich te mengen in de strijd tussen de Oekraïne en Rusland. Maar om een Bataljon op de been te brengen zal moeilijk zijn omdat het Legioen niet meer is wat het vroeger was. Daarom moet er gebruik worden gemaakt van de troepen die horen bij het reguliere leger van Frankrijk. Rusland zal waarschijnlijk geen gebruik maken van het oorlogsrecht Frankrijk aan te vallen, maar het zal zeker gevolgen hebben voor Frankrijk. 

Rusland heeft al verschillende militairen van het Legioen gedood die verbleven in een hotel. Ook heeft Rusland een Franse generaal gevangen genomen die zich bemoeide met de verdediging van Marioepol aan het beging van de inval op het grondgebied van Rusland dat het twistpunt is omdat Oekraïne denkt dat het bij Oekraïne hoort. 

Zoals tegenwoordig iedereen weet is Macron een lid van de WEF, het Wereld Economisch Forum, net als Maxima, de vrouw van Alexander die in naam onze koning is! Dit zijn allen zeer gevaarlijke figuren die de mensheid in gevaar willen brengen door hun streven de oorlog in Oekraïne te verlengen zoals duidelijk is door het gedrag van Macron en andere Europese politici in opdracht van de VS! Ze willen het liefst dat deze oorlog uitgebreid wordt tot een wereldoorlog!

Het is te danken aan de ingetogenheid in deze dat Poetin hier nog steeds niet reageert zoals de Westerse politici dit graag zien. Nu heeft China, via de minister van defensie, gezegd Rusland te steunen mocht Rusland in oorlog komen met andere landen! In principe heeft Frankrijk nu de knuppel in het hoenderhok gegooid door troepen te sturen naar Oekraïne. Want nu is Frankrijk officieel in oorlog met Rusland! 

Wanneer ik werkelijk losga en bedenk wat er gebeurt in Europa, denk ik dat het voor de mensheid goed is als alle politici die nu in Europa de macht hebben gearresteerd worden en veroordeeld voor verraad aan de bevolking, het plegen van oorlogsmisdaden en landverraad. En misschien is deze wens dichterbij dat jij denkt!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk