Macron is bang!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #012


Dat blijkt uit een enquête deze week in Marianne magazine. Hij overbeschermt zichzelf, zoals geen enkele president ooit heeft gedaan. Hij compenseert deze karakterzwakte door gekke oorlogszuchtige opmerkingen over Oekraïne te maken die gevaarlijk zijn voor Frankrijk.


Uit de nieuwsbrief van Les Patriotes
Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Zo speelt hij de rol van de beste stroman van de NAVO-haviken, die tegen elke prijs een wereldoorlog willen! Onze toekomst ligt nu meer dan ooit in een vrij Frankrijk, buiten de NAVO, en in de niet aflatende strijd voor vrede! Elke manipulatie kan leiden tot een totale oorlog. Er wordt zelfs gesproken over “opeisen”! Daarom moeten alle Fransen die vrede en een vrij Frankrijk willen zich verenigen: Les Patriotes zijn de enigen in deze Europese verkiezing die zich serieus inzetten om soevereinisten en verzetsstrijders bij elkaar te brengen! Anderen praten er veel over maar doen het nooit. Anderen weigeren het uit trots. Wij zetten ons volledig in om ons samen te verenigen, voor Frexit, onze vrijheden, Vrede en de toekomst van onze kinderen!

Macron en Le Maire willen de Fransen afromen, net zoals de Europese Unie en de financiers de Grieken voor ons hebben afgeperst. Met hen is de schuld van Frankrijk geëxplodeerd als nooit tevoren: +864 miljard euro in zeven jaar, een record gebroken! Waaronder 300 miljard voor het idiote beleid van covid, maar ook de steeds exorbitantere kosten van de EU en Oekraïne. En laten ze de Fransen hyper bezuinigen om zogenaamd deze schuld af te betalen, maar in feite om Brussel te gehoorzamen en een heel volk in schuldslavernij te brengen! Dat accepteren we niet. Het Franse volk moet weten dat het ook anders kan: een onafhankelijk land zijn dat stopt met het financieren van parasitair overheidsbeleid (EU, oorlog, rente aan privébanken, enz.)! Een rechtvaardig Frankrijk dat opnieuw rijkdom creëert op eigen bodem, door de controle terug te nemen over onze industrie en landbouw, ons monetaire en bancaire systeem en onze grenzen, dankzij Frexit, in het belang van het Algemeen Welzijn!

Uitstekend nieuws deze week: de verwerping van het wereldwijde pandemieënverdrag van de WHO, dat tot doel heeft de volksgezondheid te onderwerpen aan Big Pharma, wint overal terrein! Dit beruchte verdrag zou wel eens in de vuilnisbak kunnen belanden! Laten we blijven vechten voor een echt volksgezondheidsbeleid en dus tegen dit verdrag en de corruptie. Laten we de WHO verlaten, omdat deze ondergeschikt is aan de farmaceutische industrie en de Bill Gates Foundation, terwijl het een forum zou moeten zijn voor het universeel delen van wetenschappelijke en medische kennis!

Net zoals een schip in een storm het licht van de vuurtoren volgt, volgen wij koppig onze diepste overtuigingen: een vrij Frankrijk, vrijheid, waarheid en vrede! Laten we niet opgeven! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk