Bestaan virussen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #010


De onwaarheden van virologie en de omkering van natuurlijke gezondheidBron artikel: ADMINISTRATOR

Greg Reese zegt in 5 minuten waar het op staat: virologie is fraude en natuurlijke gezondheid wordt gezien als een besmettelijke ziekte. Maar inmiddels is hij er ook wel achter, dat er veel meer speelt om de natuurlijke mens te elimineren. De medische wereld heeft van wetenschap een kermis attractie gemaakt en er wordt werkelijk alles aan gedaan om de wijsheid van vroeger te onderdrukken met chemicaliën, bangmakerij, brutalisme en onbalans. Ons lichaam is een natuurlijk, zelfredzaam bolwerk met fenomenale verdedigingsmechanismen. Steekwoord: magnetisch scherm. In de Voortijd was alles om ons heen “een lust voor het oog”, frequenties en water speelden de hoofdrol.

Zie de mens, hij is bedrogen en misleid, heeft zijn natuurlijke macht kwijtgespeeld en bijna niet meer in staat terug te vechten en zijn plaats op te eisen. Het zijn alleen de 10% zwijgzame die de 90% volgzame nog kunnen redden.

De vertaling volgt nog. Het is kort en krachtig. Mis het niet en stuur het rond.
De misvattingen van de virologie en de omkering van de natuurlijke gezondheid

ISOLATIE

Isolatie betekent het scheiden van 1 ding van al het andere. Dit is de enige manier om iets wetenschappelijk te identificeren. Dit gebeurt met alles, van groot organisch materiaal tot de kleinste nanodeeltjes. Het wordt gedaan met goud en zilver, en het wordt gedaan in de basischemie. 

Maar het is nog nooit gedaan met een virus.

Verschillende hebben beweerd dit wél te hebben gedaan, maar zijn sindsdien ontmaskerd als fraudeur. En vandaag de dag beweren virologen dat isolatie NIET mogelijk is! Dat zou worden veroorzaakt door de obligate intercellulaire aard van een virus. Dit betekent dat ze niet buiten een levende cel kunnen bestaan. Maar als dit waar zou zijn, dan zou het ook waar zijn, dat ze zich niet van de ene persoon/dier/winkelwagentje naar de andere persoon kunnen verspreiden.

De pseudowetenschap van de virologie zit vol met logische drogredenen die elke nieuwsgierige persoon zou kunnen herkennen. Wetenschappelijke studies vereisen een controlegroep. Dit betekent dat er 2 monsters nodig zijn waarbij elke factor hetzelfde is, behalve de aanwezigheid van het ding dat wordt bestudeerd. Maar dit kan niet in de virologie, omdat een virus nog nooit is geïsoleerd.

Als virologen beweren dat ze het isoleren, liegen ze. Dit blijkt vandaag uit de laatste zogenaamde bewijzen dat SARS-CoV-2 is geïsoleerd. In zowel de isolatie en het snel delen van het nieuwe coronavirus van 2019, gepubliceerd door het medische tijdschrift van Australië, als in de virale isolatieanalyse van SARS-CoV-2 van het Japanse Journal of Infection and Chemotherapy, suggereert de titel dat het een virus geïsoleerde. Maar dat doen ze duidelijk niet. Ze haalden materialen uit de meest vervuilde bron die mogelijk was: de neus. Werkt als een filter door ingeademde deeltjes uit de omgeving op te vangen. En op geen enkel moment hebben ze een virus uit dit monster geïsoleerd. Wat ze deden was de hele mix van onbekend materiaal door een PCR-test halen en beweerden dat het positief testte op SARS-CoV-2. Maar we weten dat de PCR-test niet in staat is om een virus te isoleren. En we weten ook dat het opzettelijk is aangepast om vals-positieve resultaten te geven.

Dit is dus geen wetenschap. Het is fraude.

Vervolgens inoculeerden ze een celkweek met het hele mis van neusmateriaal, voegden ze niet-gespecificeerde materialen toe en… de cellen stierven. Op geen enkel moment in deze experimenten werd ooit een virus geïsoleerd. Ze deden in feite het tegenovergestelde van isolatie door vreemd materiaal toe te voegen aan de mix van onbekend materiaal uit de neus van een persoon.

Dus zelfs als de cellen als gevolg daarvan stierven, is er geen manier om te weten wat ze heeft gedood.

TERREIN THEORIE

Er is een alternatieve theorie die geen massale financiering heeft van valse stichtingen en Nobelprijzen voor de vrede om het publiek te overtuigen van de geldigheid ervan. De terreintheorie vertelt ons dat het meeste van wat ons wordt verteld “ziekte” is, niets meer is dan de symptomen van een natuurlijk lichamelijk proces van genezing en herstel van weefsels, beschadigd door stress en externe gifstoffen. Cellen sterven van nature af en breken af op een manier die identiek is aan hoe virologen beweren dat een virus zich gedraagt. En dezelfde stichtingen, die de theorie van het virus pushen, hebben tegelijkertijd een giftigere wereld gecreëerd met chemische aardolie- gerelateerde medicijnen die miljarden winst opleveren.

Er zijn tegenwoordig veel meer zogenaamde ziekten dan er bestonden voordat de pseudowetenschap op de samenleving werd losgelaten. In 1859 publiceerde Florence Nightingale “Notes On Nursing”, waarin ze schreef dat “alle ziekten min of meer een herstelproces zijn, een poging van de natuur om een proces van vergiftiging of verval te verhelpen, dat weken, maanden, soms jaren eerder heeft plaatsgevonden.” Ze zegt dat wat ons vandaag wordt verteld symptomen van een ziekte zijn, eigenlijk natuurlijke processen zijn van het lichaam dat zichzelf geneest van schade.

Manly P. Hall (18 maart 1901 – 29 augustus 1990), vooral bekend om zijn publicatie “The Secrets Teaching of All Ages” uit 1928, gaf in 1989 een lezing met de titel “Magnetic fields of the human body”. In deze lezing beschreef hij hetzelfde gevoel. Hij zei dat elk menselijk lichaam omgeven is door zijn eigen magnetisch veld, dat een enorme bescherming biedt en zolang het individu goed voor dit magnetische veld zorgt, zal het alle wonden genezen en alle lichaamsfuncties en organen herstellen. Hij zei dat de wet van het energieveld ook de wet van integriteit is. Wanneer we de wetten van de natuur overtreden, beschadigen we deze stroom. Wat op zijn beurt de vitaliteit van het individu schaadt. 

Dit magnetische veld kan worden beschadigd door negatieve houdingen, zoals angst. En destructieve houdingen ten opzichte van anderen. Het kan worden beschadigd door drugs en alcohol, giftige stoffen en elke actie die in strijd is met het algemeen belang. Hij ging verder met te zeggen dat in de oudheid het therapeutisch was om naar objecten te kijken die perfect en compleet van structuur waren. Omdat het kijken naar hen een acceptatie van perfecte symmetrie inspireerde, die een positief effect heeft op ons energieveld. En omgekeerd, wanneer we onenigheid als onvermijdelijk accepteren, wordt ons energieveld beschadigd.

De afgelopen 100 jaar hebben dezelfde families en stichtingen opzettelijk een wereld van chaos en onenigheid gecreëerd. En misschien is de terreintheorie correct en hadden de Ouden gelijk. En ons is een volmaakt goddelijk vehikel gegeven, dat ons zal beschermen zolang we ervoor zorgen en leven in overeenstemming met het algemeen welzijn.

Op een persoonlijke noot:
Hoe meer ik leer, hoe minder ik weet. Maar één ding weet ik wel: mensen zijn niet de slimste en worden vaak verblind door hun eigen ego. Iedereen heeft zijn eigen filter en velen vechten met iedereen die de dingen anders ziet. Ik probeer open te blijven staan voor zoveel mogelijk informatie. Mijn beste gok is dat we op een soort boerderij zitten en dat de boeren geen mensen zijn. Maar ik kan niet echt zeggen dat ik antwoorden heb. Meestal alleen maar vragen. Veel. veel vragen. Maar ik ben blij dat ik leef. Het is een vreemde plek, maar ik vertrouw erop dat God er een doel mee heeft.
© Greg Reese

Reactie.

Wat hierboven beschreven staat is een waarheid als een koe.  We worden heel bewust ziek gemaakt. Dat begint al met het vaccineren van baby’s. En we zien ook dat alle kinderziekten worden bestreden met vaccinaties. En de valse wetenschappers zeggen dat dit heel veel kinderen redden van de dood!

Veronderstel dat dit zo is. Laten we dan eens kijken naar het aantal mensen dat ziek wordt en dood gaat op latere leeftijd! Tegenwoordig wordt 1 op de 2 mensen ziek. Van die 1 op de 2 krijgt 1 op de 3 kanker. Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid werden er zoveel mensen ziek. Dit wel buiten de infectie ziekten als Cholera en andere infectieziekten die ontstonden door verkeerde hygiëne of het ontbreken daarvan!

Hoe kan het dat er zoveel mensen ziek worden? Nemen we daarbij dat de gezondheidszorg de druk niet meer aankan en de zorg steeds duurder wordt. Dan vraag ik me af wanneer mensen doorhebben dat het niet goed zit.

Hier zal ik mijn mening geven.
Ga ik na wat er gebeurt door vaccinatie, dan zie ik dat een natuurlijk proces wordt stukgemaakt. Het vaccin geeft een schijnbescherming tegen kinderziekten! Omdat er een bacterie of iets anders – want virussen bestaan echt niet- half doodgeslagen in het lichaam wordt gespoten, zal het immuunsysteem hier op reageren. Mocht er een natuurlijke ziekteverwekker een aanval doen dan zal het immuunsysteem hier nauwelijks op reageren.

Maar wat er wel gebeurt is dat kinderen door het doormaken van kinderziekten het immuunsysteem verder ontwikkelen en daardoor levenslang een bescherming geeft tegen ziekten. Dat valt weg door de kinderziekten te bestrijden met vaccinaties. Elke ouder is bezorgd en wil niet dat hun kind iets overkomt. Maar er is bewezen dat alleen kinderen die al zwak zijn en een zwak immuunsysteem hebben kunnen overlijden aan een kinderziekte!

Daarom mogen ouders zich afvragen wat ze doen. Hun kind beschermen tegen een eventuele kinderziekte, of hun kind een goed en gezond immuunsysteem geven dat hen beschermt tegen ziekten op latere leeftijd.  

De homeopathie heeft vele middelen die kinderen kunnen helpen goed door kinderziekten te komen zonder hierbij de bescherming weg te nemen. Zelfs het moeilijk te bestrijden Kinkhoest kan verlicht worden door het inzetten van homeopathische middelen. Er zijn waarschijnlijk meerdere therapieën die werkzaam zijn, maar daar heb ik geen verstand van. 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk