China geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #009


Het Chinese Ministerie van Defensie zegt dat “China klaar staat om waar dan ook militair in te grijpen als de Verenigde Staten of de NAVO besluit Rusland aan te vallen.”Deze botte publieke verklaring is bijna volledig uit proportie voor de natie China. China heeft in zijn hele geschiedenis altijd gesproken met woorden als “vrede, onderhandeling, diplomatie, samenwerking”. China heeft bijna NOOIT zo onomwonden over oorlog gesproken – of verklaard dat het van plan is om daadwerkelijk oorlog te voeren – ooit, schrijft Hal Turner

Hal Turners Snele Analyse

Het feit dat het Chinese Ministerie van Defensie dit soort taal gebruikte, is voor mij persoonlijk, en voor veel andere mensen, een indicatie dat China ziet (of weet) dat er iets op handen is met betrekking tot een aanval van de VS/NAVO op Rusland.

Veel lange termijn waarnemers hebben de indruk dat China dit soort woorden nooit zou hebben uitgesproken, tenzij ze geloven dat een dergelijke situatie op handen is. Ik ben het volledig eens met een dergelijke beoordeling.

Terwijl je dit leest, kwam vanmorgen het nieuws naar buiten dat heel Europa nu $61 miljard in het zwarte gat heeft gegooid door de wapens en hulp die het aan Oekraïne heeft gegeven tijdens het conflict met Rusland.

Het is ook bekend geworden dat sinds het begin van de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne, de Russen in staat zijn geweest om hun militaire productie vijftien keer (15X) te verhogen ten opzichte van voorheen. Deze duizelingwekkende toename in de nationale militaire productie van Rusland zorgt ervoor dat de productie van dat ene land ZEVEN KEER groter is dan die van heel Europa en de Verenigde Staten samen. 

Overal op de planeet gaan (eindelijk) stemmen op die toegeven dat Oekraïne niet kan winnen van Rusland en dat mensen die daar anders over denken “gek” zijn. Hier is zo’n stem uit de Bundestag (parlement) van Duitsland:

Toch voelde China zich genoodzaakt om te zeggen dat het militair zou ingrijpen – waar dan ook – als de VS en de NAVO Rusland zouden aanvallen.

De wereld lijkt af te stevenen op een gigantische, suïcidale derde wereldoorlog en China heeft duidelijk gemaakt aan wiens kant het staat. De rest van ons zou er goed aan doen om hier nota van te nemen, nu we nog leven en iets kunnen doen om deze waanzin te stoppen.
©Hal Turner.

Reactie.

Al eerder gaf ik in aan reactie aan van de mogelijkheid dat een aantal BRICS landen zich niet alleen verenigen in handelsafspraken, maar ook Rusland steunen in haar strijd om een Multipolaire wereld te creëren waar ieder land in een soevereine staat gelijkwaardig met elkaar omgaan! 

Juist daar wringt de schoen. De VS willen de hegemonie houden en zich opwerpen als de grote baas in onze wereld. Dit wordt dan geleid door de paar figuren die veel te rijk zijn en daardoor denken dat ze ook de macht hebben deze wereld naar hun hand te vormen. Een beeld dat alleen door Narcisten en/of psychopaten bedacht kunnen worden. 

Zelfs in het Duitse parlement is een moedige vrouw die zegt dat dit moet stoppen omdat Duitse burgers gevaar lopen en duizenden slachtoffers te betreuren zullen zijn wanneer de waanzin van een verloren oorlog in Oekraïne blijft voortduren. Ze hekelde ook het plan van enkele Duitse generaals om de Krimbrug te beschieten met Duitse raketten. Dit kan inhouden dat er een ommekeer komt van figuren die niet door vreemde mogendheden gechanteerd worden en daarom maar doorgaan geld en wapens te sturen naar een verloren oorlog. Het is tijd om serieus te gaan praten over vrede en de voorstellen van Rusland te accepteren.

Hier komt China met het verlossende voorstel! Pas op, wanneer jullie doorgaan met aanvallen en voortzetten van de vijandelijkheden tegen Rusland, dan zullen wij Rusland steunen. Dit was al eerder afgesproken, maar China wilde het vooralsnog niet op de spits drijven! China wil hiermee een dreiging uitspreken! NAVO-landen, blijf niet dreigen tegen Rusland, want dan zal ik mijn legers sturen en zullen we jullie vernietigen!

Maar de arrogantie van Narcisten en psychopaten is zeer groot en houden nooit rekening met de doden die kunnen vallen in een mondiale oorlog!

Daar tegenover staat dat, wanneer deze narcistische en psychopathische figuren willen doorgaan, er maar één oplossing is! Weg met deze figuren en hun stromannen die hen steunen. Dat kan op twee manieren!  Via eerlijke verkiezingen waarin burgers eindelijk doorhebben op welke partij ze moeten stemmen om dit te stoppen. Of door burgerlijke ongehoorzaamheid en de hele economie platgooien.
Dan kunnen boeren en burgers eindelijk gaan samenwerken elkaar steunen en een gezonde voedselproductie op peil houden zodat er geen honger zal zijn! De lente is in aantocht, dus wordt de temperatuur beter, is er minder energie nodig, gaan de gewassen op het land weer hun best doen om ons te voeden en zal Rusland haar olie en gas weer door onze leidingen laten stromen! Daaruit zal blijken dat dit hele conflict nooit nodig is geweest dan alleen de hegemonie van de VS in stand te houden! Waar geen enkele reden voor is. Een multipolaire wereld is veel eerlijker, economisch beter en gebaseerd op wederzijds respect!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk